:: |
Autor |
Poruka |
slobas25 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 15 Feb 2007 Poruke: 4
|
|
da li se moze on vezati za mene ,meni je prvi put.a koliko to njemu znaci?
edit by :LOL:, nadam se poslednji put
|
_________________ SLOBAS25 |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
njemu mozda i znaci, jer je to ipak najveci poklon koji moze dobiti od mene, zar ne?
i dobio je to od mene, jer zasluzuje, vjerio me je, ozenit ce me... Volim ga i ne kajem se...
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
ja ne kužim ni pitanje ni odgovor
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Biće da je izgubila nevinost sa njim tj. da je on njoj prvi, a ona njemu ne
Danas je sve relativno, ali se nadam da ume da ceni to što si poželela da tvoj 1. partner bude upravo on
Bilo kako bilo, to možeš uvideti samo iz vašeg odnosa, bitno je da se ti ne kaješ
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
hm.. tebi ce to mnogo vise znaciti nego njemu...
ali ipak ako znas kako da ga zadrzis i ako se potrudis mozes da ga vezes za sebe
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | hm.. tebi ce to mnogo vise znaciti nego njemu...
|
Ne bih se slozio.... Ne znam koliko to zenama znaci, ali znam koliko znaci muskarcima.
|
|
|
|
|
|
rosierosie Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 600
|
|
Ukoliko je normalna osoba znacice mu, u najmanju ruku znace to da ceni. Time ga ne mozes vezati za sebe ukoliko te ne voli. Ono sto povezuje ljude u ljubavi cine i druge stvari. Nadam se da si napravila pravi izbor i da cete biti srecni zajedno. Sve najbolje ti zelim.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
hm.. kada vi niste nevini i oduzmete devojci nevinost?
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^ ne razumem pitanje ?
ne mozes ga tim cinom vezati. mozes mu pruziti zadovoljstvo, moze se cak osecati i "posebnim" sto si bas sa njim resila to da podelis,a opet s druge strane mozda bas i ne bude odusevljen sto mora da se -citiram jednog poznanika- :".. cima sa jednom devicom". Nazalost,ali postoji i ta opcija! Nadajmo se da to nije ovde slucaj.
|
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
glupost, bolje uzmi lance pa ga vezi
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
slobas25 je napisao/la sledeće: | da li se moze on vezati za mene ,meni je prvi put.a koliko to njemu znaci?
edit by :LOL:, nadam se poslednji put |
tesko da samo to moze da bude razlog da se on veze za tebe
niti ti treba da ides u tom smeru, da mu mozda nabacujes to, u smislu, prvi si mi, ti jednostavno nesto moras....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
tri stvari koje ovde niko izgleda nije primetio.
u profajlu sa strane pise:
-sloba
-pol muski
-33godine
Ama sa koje god planine sisla cura,sa 33 nije nevina.Posto je ovde u pitanju muskarac,to vec ne mogu da tvrdim,ali ovo onda zvuci mnogo bolesno.Nadam se objasnjenju svega ovoga.A i pitanje je nejasno.Ja vise mislim da je to prvi put vezano za to da se vezao/la za nekog,tj.zaljubio/la.Mada ipak na kraju mislim da je ta veza homoseksualna i da se misli na seksualno iskustvo.
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|