:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Sta mislite o sve popularnijoj pevacici Rihanni?
|
|
|
|
|
|
Moj_Decko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 10 Mesto: bar
|
|
Nervira me. Nema pojma da igra, na svakom spotu je kao robot. Samo reklamira svoju debelu gradju,& mlati se pred kamerama. Da ne pricam o tome koliko sminke stavlja na lice..
"Umbrella" je presmrdjela vise, kao & (po meni) svaka njena, dosadasnja pjesma. Tipicni hitici, koji se slusaju eventualno 3 mjeseca,a poslije.. Samo pratite njene pokrete u spotovima, znacii.. ponavlja, djevojka nema ritma, ne umije da se pomeri, sto je veeeeliki minus kod jedne pjevacice... Toliko od mene!
|
_________________ Daddy Yankee - Rompe |
|
|
|
|
punkisnotdead91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 11 Jul 2007 Poruke: 78 Mesto: On Metal Heaven
|
|
Moj_Decko je napisao/la sledeće: | Nervira me. Nema pojma da igra, na svakom spotu je kao robot. Samo reklamira svoju debelu gradju,& mlati se pred kamerama. Da ne pricam o tome koliko sminke stavlja na lice..
"Umbrella" je presmrdjela vise, kao & (po meni) svaka njena, dosadasnja pjesma. Tipicni hitici, koji se slusaju eventualno 3 mjeseca,a poslije.. Samo pratite njene pokrete u spotovima, znacii.. ponavlja, djevojka nema ritma, ne umije da se pomeri, sto je veeeeliki minus kod jedne pjevacice... Toliko od mene! |
Bravo majstore!!!!!
|
_________________ Metal je moj zivot |
|
|
|
|
milann89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 19 Mar 2007 Poruke: 106 Mesto: Zajechar over the Rainbow!
|
|
Kao osoba koja slusha sve od popa do rocka i alternative, kazem da devojka ume da napravi hit, lepo izgleda, nije debela, tipichna crnkinja i za svoje godine je nesto postigla. Ako nishta, Umbrella ce biti zapamcena...
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Ranije mi je bila simpaticna, sad mi je smesna posebno posle izjave "Osisala sam se krace da izgledam opasnije"! Bas je opasna, nema sta ! Ne svidja mi se nijedna nova pesma i Moj_decko je u pravu i slazem se sa svim sto je napisao.
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
DObra riba, mada mi je lepsa sa dugom kosom.
Ima super balade: "Final Goodbye", "Cry"...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Koza_pamti Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 26
|
|
gertie je napisao/la sledeće: | ranije mi je bila simpaticna, sad mi je smesna posebno posle izjave "osisala sam se krace da izgledam opasnije"! Bas je opasna, nema sta ! Ne svidja mi se nijedna nova pesma i moj_decko je u pravu i slazem se sa svim sto je napisao. |
potpisujem!
rihanna peva u beogradu 24. Novembra!
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Samo da dodam da je, po najnovijim vestima, izbachena sa svadbenog slavlja svog rodjaka, ujaka, koga vec. Navodno je imala ochajnu haljinu koja je sad pa sad pokazivala njene grudi, potom nije htela da jede shto je bilo pripremljeno kao svadbeno jelo... itd... Zamoljena je da ode sa veselja.
Valjda, nekome, "slava" i popularnost udari u glavu, pa misli da je uhvatio Boga za "tregere".
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Moja omiljena i neprevaziđena - 'Unfaithful'
Rihanna - Unfaithful
A što se fizičkog izgleda tiče - baš je simpatična
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Lilly2eternity *Lilly the Killy*
|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away
|
|
Preslatka je, lepo peva, lepo igra, talentovana je samo tako, ne znam šta vam je uopšte...
Ima fantastične pesme, i one stare, a o novim da ne govorim, ne zna se koja je bolja sa albuma, prosto bi bilo nepravedno da samo jednu izdvojim.
Poslušajte je malo pažljivije
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
meni je bas slatka...a sta se ticce pjesama njezinih...od umbrelle nikada veci hit nece imat
|
|
|
|
|
|
maLa_moCiCa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 10 Nov 2007 Poruke: 91
|
|
meni ona ima dobre pjesme
al recimo Umbrella me vec pocela zivcirati
zato sto sam je cijelo vrijeme slusala i svi oko mene su je slusali..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|