www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koja devojka sa Domaćeg.de je ostavila lep utisak na vas?
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 27, 2007 6:18 pm    Naslov poruke: Koja devojka sa Domaćeg.de je ostavila lep utisak na vas? Na vrh strane Na dno strane

Pa, da čujemo i vas, muški svet Domaćeg.de Very Happy

Da ne raste samo vama rejting Razz

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 27, 2007 8:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehe.
Sve koleginice moderatorke (pa i ona koja mi je obećala da će mi kuvati kafu, pa nije).
Moja kuma-Vila jer mi je kuma-vila. Mr. Green
Andrejica jer je večito raspoložena.
Dambolina jer nemam s njom problema na IBG, a i redovno mi otvara čestitke za spratove. 8)
Please, jer mi redovno prevodi sa francuskog razne moje nebuloze.

Ima ih još, ali ne mogu da se setim razloga (ako postoje): Stefy, Ana Balind, Čokoladna, Idealna...

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

jerotije
rank
<b>rank</b>

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 27, 2007 10:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pre svega. izdvojio bih sve moderatorke (i pohvalio urednicki tim na odlicnom izboru) jer se vidi da su birane na osnovu kvaliteta postova, a ne kvantiteta. Narocito bih izdvojio nastasenjku, :LOL:, dameski, Lane86 i Annabel_Lee.

I sad sam pola sata proveo trazeci po forumu devojku koja je ostavila makar malo lep utisak a da nije moderator, i nisam uspeo. Ima par devojaka, ali one ili nisu aktivne u poslednje vreme ili su dobile ban, tako da njih ne racunam.
Uglavnom, sve sto valja pokupili su admini. Mr. Green

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 27, 2007 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh Smile Tezak izbor al najlepsi utisak definitivno su shkorpijica, nastasenjka i Annabel_Lee... Sa ostalima nisam u nekom kontaktu tako da tesko da mogu navesti jos nekoga...

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 27, 2007 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da razmislim malo Rolling Eyes
hm... pa ovako...

1. crnibiser - devojka uvek ima sta da kaze, recita, inteligentna, prizemna, iskrena.... svestrana...
2. annabel_lee - pravi pisac, nacitana je do bola... jasna, glasna Very Happy , direktna... ima je gde hoces Wink
3. :LOL: - iskrena i recita... inteligentna...
4. andrejica - deluje mi kao jedna bas vesela devojka Smile
5. hm... toliko za sad

ima tu jos par devojaka (zena) koje su banovane ili apsolutno neaktivne (duze vreme)... mogao bih da ih uvrstim u spisak... dopada mi se sta su pisale.

i ovo su bas bas pozitivni utisci... ima i onih srednjih...
one lose ne bih da nabrajam... haos bi nastao Wink ... a i tema ne dozvoljava

toliko za sad... Crying or Very sad

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 28, 2007 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

silver_rain > ubedljivo neverovatan spoj razuma i sharma

shanerka > za nijansu manje od silver_rain

skorpijica > uvek me odusevi svojim nastupom

slavica_m > neverovatna mala, volim njena pitanja

annabel_Lee > ne znam zasto...... Idea

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 28, 2007 6:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sad za sad me jedino impresionirala jecika_84 ... evo otkako sam se malo zesce prikljucio ovoj druzini, s njom se najbolje ispricam i stvarno me je impresionirala u potpunosti Smile

piastowskiharnas
* Veseli razbojnik *
* Veseli razbojnik *

Godine: 54

Datum registracije: 19 Sep 2005
Mesto: Piastów/Zakopane

poland.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 11, 2007 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kissy--moja najveca ljubav u balkanu
Sanerka--moja crazy frendica
La Perla--najlepsa moja frendica

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 12, 2007 8:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

maza, prosto obožavam tu curu
šanerka, jer je djevojka velikog srca i razuma, zna da oprosti
Sadnricicak, ne znam, jednostavno smo se ukopčali
Ivanadel, na nju sam lud
Miss, nema je dugo, ali mi je jako draga

Moglo bi se tu još možda navesti sweet honey, idealna, crnibiser (ima jake postove) i tako dalje...

baltazar82
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Okt 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 17, 2007 4:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kissy preslatko stvorenje

goran.b
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 24 Avg 2007

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 8:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

***malena*** devojka je prelepa i mnogo me podseca na cecu raznatovic, voleo bih da ostavlja vise poruka na forumu i nadam se da ce biti mnogo aktivnija u buducnosti na ovom forumu, nisam ni ja nesto aktivan ali trudim se.

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 12:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uh!Mnogo ih ima(ili nema?)...Hmmmm!Al' 'ajd' da spomenem neke(a znam da će se možda neke naljutiti što ih ne spominjem):

idealno loša - S njom je uvek super zezanje.To je moja najbolja drugarica na forumu.
miss jr - Moja ''zemljakinja'' i super osoba.
Andjela - Po meni najfinija osoba na forumu.Nikad nisam video ni jednu jedinu njenu poruku u kojoj se svadjala ili,najmanje,raspravljala sa nekim.
nastasenjka - Iako sam se s njom prvo ''pokačio'' i najviše se svadjao,nekako mi je ''prirasla za srce'',jer mi je pokazala(čuj pokazala,bukvalno ''nacrtala'') da ako ne možeš da nadgovoriš ženu sa ''oštrim jezikom'',prihvati ono što ona kaže,tj. ne suprotstavljaj joj se,već zadrži svoje mišljenje za sebe(tj. u ovom slučaju:van ovog foruma).Nije što mi je ''najbolji neprijatelj'' i ''noćna mora'' Laughing al' je zakon.Retko ko mene može da nadgovori(moravski rečeno:brbljiv sam za trojicu,a svadjam se za petoricu) i da me ućutka.Mislim,stvarno. Laughing Razz

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Koja devojka sa Domaćeg.de je ostavila lep utisak na vas? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon