:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Pa, da čujemo i vas, muški svet Domaćeg.de
Da ne raste samo vama rejting
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Hehe.
Sve koleginice moderatorke (pa i ona koja mi je obećala da će mi kuvati kafu, pa nije).
Moja kuma-Vila jer mi je kuma-vila.
Andrejica jer je večito raspoložena.
Dambolina jer nemam s njom problema na IBG, a i redovno mi otvara čestitke za spratove. 8)
Please, jer mi redovno prevodi sa francuskog razne moje nebuloze.
Ima ih još, ali ne mogu da se setim razloga (ako postoje): Stefy, Ana Balind, Čokoladna, Idealna...
|
|
 |
jerotije rank

|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Pre svega. izdvojio bih sve moderatorke (i pohvalio urednicki tim na odlicnom izboru) jer se vidi da su birane na osnovu kvaliteta postova, a ne kvantiteta. Narocito bih izdvojio nastasenjku, :LOL:, dameski, Lane86 i Annabel_Lee.
I sad sam pola sata proveo trazeci po forumu devojku koja je ostavila makar malo lep utisak a da nije moderator, i nisam uspeo. Ima par devojaka, ali one ili nisu aktivne u poslednje vreme ili su dobile ban, tako da njih ne racunam.
Uglavnom, sve sto valja pokupili su admini.
|
|
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Eh Tezak izbor al najlepsi utisak definitivno su shkorpijica, nastasenjka i Annabel_Lee... Sa ostalima nisam u nekom kontaktu tako da tesko da mogu navesti jos nekoga...
|
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
da razmislim malo
hm... pa ovako...
1. crnibiser - devojka uvek ima sta da kaze, recita, inteligentna, prizemna, iskrena.... svestrana...
2. annabel_lee - pravi pisac, nacitana je do bola... jasna, glasna , direktna... ima je gde hoces
3. :LOL: - iskrena i recita... inteligentna...
4. andrejica - deluje mi kao jedna bas vesela devojka
5. hm... toliko za sad
ima tu jos par devojaka (zena) koje su banovane ili apsolutno neaktivne (duze vreme)... mogao bih da ih uvrstim u spisak... dopada mi se sta su pisale.
i ovo su bas bas pozitivni utisci... ima i onih srednjih...
one lose ne bih da nabrajam... haos bi nastao ... a i tema ne dozvoljava
toliko za sad...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
silver_rain > ubedljivo neverovatan spoj razuma i sharma
shanerka > za nijansu manje od silver_rain
skorpijica > uvek me odusevi svojim nastupom
slavica_m > neverovatna mala, volim njena pitanja
annabel_Lee > ne znam zasto......
|
|
|
|
|
 |
_GaMBiT_ Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173

|
|
Sad za sad me jedino impresionirala jecika_84 ... evo otkako sam se malo zesce prikljucio ovoj druzini, s njom se najbolje ispricam i stvarno me je impresionirala u potpunosti
|
|
|
|
|
 |
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *

|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane

|
|
Kissy--moja najveca ljubav u balkanu
Sanerka--moja crazy frendica
La Perla--najlepsa moja frendica
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
maza, prosto obožavam tu curu
šanerka, jer je djevojka velikog srca i razuma, zna da oprosti
Sadnricicak, ne znam, jednostavno smo se ukopčali
Ivanadel, na nju sam lud
Miss, nema je dugo, ali mi je jako draga
Moglo bi se tu još možda navesti sweet honey, idealna, crnibiser (ima jake postove) i tako dalje...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
baltazar82 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Okt 2007 Poruke: 108

|
|
kissy preslatko stvorenje
|
|
|
|
|
 |
goran.b Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Avg 2007 Poruke: 105

|
|
***malena*** devojka je prelepa i mnogo me podseca na cecu raznatovic, voleo bih da ostavlja vise poruka na forumu i nadam se da ce biti mnogo aktivnija u buducnosti na ovom forumu, nisam ni ja nesto aktivan ali trudim se.
|
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Uh!Mnogo ih ima(ili nema?)...Hmmmm!Al' 'ajd' da spomenem neke(a znam da će se možda neke naljutiti što ih ne spominjem):
idealno loša - S njom je uvek super zezanje.To je moja najbolja drugarica na forumu.
miss jr - Moja ''zemljakinja'' i super osoba.
Andjela - Po meni najfinija osoba na forumu.Nikad nisam video ni jednu jedinu njenu poruku u kojoj se svadjala ili,najmanje,raspravljala sa nekim.
nastasenjka - Iako sam se s njom prvo ''pokačio'' i najviše se svadjao,nekako mi je ''prirasla za srce'',jer mi je pokazala(čuj pokazala,bukvalno ''nacrtala'') da ako ne možeš da nadgovoriš ženu sa ''oštrim jezikom'',prihvati ono što ona kaže,tj. ne suprotstavljaj joj se,već zadrži svoje mišljenje za sebe(tj. u ovom slučaju:van ovog foruma).Nije što mi je ''najbolji neprijatelj'' i ''noćna mora'' al' je zakon.Retko ko mene može da nadgovori(moravski rečeno:brbljiv sam za trojicu,a svadjam se za petoricu) i da me ućutka.Mislim,stvarno.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|