Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Svake godine istražuju jezero Nes i okuplja se gomila turista da bi je videli. Pre nekoliko godina su bukvalno hteli da isuše celo jezero da bi videli da li ona postoji, ali se digla frka po celom svetu pa su odustali od te ideje. Posle toga su čudovištu iz jezera Nes* dali još jedan nadimak - najvoljenije čudovište na svetu.
* - "loch" znači "jezero" na škotskom
Do sada ni najsavremenijim sondama nisu uspeli da primete bice koje ljudi nazivaju Nesi. Postoje price turista i ne bas uverljive fotografije
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
narod koji tamo zivi mora da jede leba
napravise foru i ceo svet dolazi tamo da ga vidi... i svi su se utripovali da su ga videli, a inace ga nema niti ga je bilo.
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi. Michelangelo Buonarotti
***malena*** Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 24 Jul 2007 Poruke: 60
Ova prica mi je mnogo interesantna, video je mnogo zanimljiv, uvek su mi bile interesantne ovakve price, mitovi, legende...Istina ili ne, nikada se nezna, ali me ovo mesto mnogo podseca na bajke, ovaj dvorac, jezero, suma, priroda, mnogo mi se dopada i ima mnogo historije i zanimljivih prica, bas kao i sto me prica i mesto o zveri iz Gevaudana podseca na bajke. Ova dva mesta mi se dopadaju i super su za odmore da se posete i obidju...
Jezero Loch Ness je mnogo duboko, i voda je jako hladna i tamna, i ko zna sta se sve moze nalaziti i skrivati dole ispod vode, pricalo se da se cudoviste nessi skrivalo pod vodom ispod toga dvorca...govorili su da ima tajni prolaz ispod dvorca, kao veliki vodeni tajni prolaz i mnogi su govorili da se nessi skriva upravo tu...
Istina ili ne mnogo je zanimljivo i misteriozno, i uvek me je ta prica zanimala.
Hvala mnogo za slike odlicne su. Potpuno se slazem sa tobom!! mesto je fantasticno.
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2sledeća
Strana 1 od 2
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma