:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Druga sezona rijaliti-šoua Veliki Brat za "normalce" uskoro počinje, a prostorije u Kući promenjene su u odnosu na prvu sezonu kada su se za nagradu od 100.000 evra takmičili Ivan Ljuba, Djankarlo, Miki, Maja, Ena, Jelena, Marko...
Sve sobe sada imaju toplije boje, a u kući će dominirati seoski motivi. Raspored u kući je ostao gotovo isti - kupatilo, kuhinja i trpezarija su na istim mestima, a samo su dodati neki novi, seoski motivi.
Dvorište je takodje tu, samo je sada trava veštačka.Tu su i dve velike neudobne drvene ruke koje služe za sedenje. Postoji više malih kockastih, stočića koji su pokriveni veštačkom travom, a tu su dve-tri drvene klupice.
Muška i ženska soba nalaze se na istim pozicijama, a preuredjeni su zidovi. U muškoj sobi na zidovima su tapete sa uzdužnim štraftama na kojim su sličice automobila, lopti i sličnih muških stvari. Na jednom zidu je travnjak u obliku fudbalske lopte iza koga je neonsko svetlo, a na drugom je gola ženska figura. U ženskoj sobi na zidu se nalazi muškarac, sa "pivskim" dlakavim stomakom i dlakavom stražnjicom.
Ulaz u ispovedaonicu je iza lažne biblioteke.
Identitet novih ukućana biće poznat tek u subotu, kada šou počinje. List "24 sata" piše da je jedan od kandidata ponudio jednoj banci da istetovira njen logo na svom telu i tako promoviše banku. Šta zauzvrat očekuje, nije navedeno.
Osim svakodnevnog života ukućana, producentska kuća "Emotion" pripremila je i standardne emisije
"Veliki Brat - Veliki mozak", koju je vodila Irina Vukotić (sada Radović), i "Veliki brat - Mala sestra" koju je vodila Ana Mihajlovski. Ovaj serijal će imati novu dnevnu emisiju koja će ići uživo, a u njoj će biti raznih igara, nagrada, uživo uključenja u kuću. Vodiće je Marina Trifunović i Marijana Mićić.
(MONDO - foto: Press i 24sata)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
sara_x Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 115
|
|
Ne zanam, meni je sve to nekako... dosadno
|
_________________ Moć nad ljudima, krije se u poznavanju njihovih malih tajni |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Opet ce se to pratiti verovatno.....
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Au, ja čisto sumljam. Ako je Viktorija Bekam uspješna žena i pri tom je idol onoj curi, meni se gleda samo da bi se rugala..Majko moja mila..
|
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
Sinoć je u kuću „Velikog brata“ ušlo novih devet stanara od kojih su čak sedam pripadnice lepšeg pola. A 22-godišnja Ranka Radanović iz Čuruga, buduća policijska inspektorka, već je na zvaničnom forumu „Velikog brata“ proglašena za najlepšu ukućanku.
edit by skorpijica: nema potrebe da ovo bude posebna tema
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Gledao sam sinoć. Izgledalo mi je kao da će biti smaračina kad je ušao onaj Mišel, ali samo obratite pažnju kako devojke tovare obojicu. Pogotovo Bureka!
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Ma meni je to smoor
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
ovi ukucani su jako smor... i koliko sam videla kuca je bzv uredjena
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
Eternity Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 710 Mesto: NY-NJ
|
|
..i koja je poenta ove emisije???
bolje da se taj novac koji se baca za realizaciju ove gluposti daje u humanitarne svrhe. to bi radije volela videti.
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
meni samo nije jasno tko je ubacio dotičnu Jelenu Žežu.ja tek sad vidim da je ona tamo, cura je poznata da ne kažem što u ulici Strahinića Bana i ladno se svi muškarci lože na takvo spadalo da je bar lijepa i interesantna cura, pa da se može reći da joj zavidim ( na ne znam čemu ali dobro ), ali ovo što se zove cura i kao ima ime - za mene nije osoba. samo da je vidite uživo
zato ni ne gledam takve stvari
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Dođoše i dugo očekivani frajeri
Curice su povilenele
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
dreamwalker je napisao/la sledeće: |
Sinoć je u kuću „Velikog brata“ ušlo novih devet stanara od kojih su čak sedam pripadnice lepšeg pola. A 22-godišnja Ranka Radanović iz Čuruga, buduća policijska inspektorka, već je na zvaničnom forumu „Velikog brata“ proglašena za najlepšu ukućanku.
edit by skorpijica: nema potrebe da ovo bude posebna tema |
odeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|