:: |
Autor |
Poruka |
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
htela sam ovo da stavim u muziku na struju ali imam utisak da bi me isprozivali sto trazim narodnjaka....evo ja kao i svi ostali ne znam nista o pesmi, cak nemam ni jedan stih kako ide.... znam da je peva musko, mislila sam da je osman ali ne znam da li je, u fazonu njega ovo mene ono, kraj mene spavas a njega sanjas....kraj refrena je ...a umro bi da me ostavis.....
bilo kakva informacija o ovoj pesmi ce mi koristiti...HVALA
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
"Kraj mene spavas a njega sanjas"? To je deo te pesme? Ondah je to Saban Saulic.
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Koliko ja mogu da se setim to peva Saban Saulic
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Jeste Saban album 2003
|
|
|
|
|
|
Pa znam ja to ... nego pitanje je dal ona tu pesmu trazi
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pa verovatno
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
|
|
hehe a ime pesme....HVALA vam i na ovoj informaciji ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Samnom spavas njega sanjas" je ime pesme!
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
|
|
Naklon Vama i sve pohvale... To je ta pesma...Veliko Hvala i ostanite najbolji i dalje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I drugi put
|
|
|
|
|
|
Sanjice, imala si srecu sto je pesma vec u muzickim zeljama, inace bi nadrljala da si joj ispunila zelju!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jugovic1980 je napisao/la sledeće: | Sanjice, imala si srecu sto je pesma vec u muzickim zeljama, inace bi nadrljala da si joj ispunila zelju! |
haha od koga bi nadrljala?
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|