:: |
Autor |
Poruka |
Učitelj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 11 Sep 2007 Poruke: 5 Mesto: Čačak
|
|
Okrenem se za njima na ulici ili ih ispod oka "gutam" u kafiću ... Mlade, lepe, bezbrižne, sa izvajanim telom, anđeoskih lica, svesne svoje lepote i mladosti ali nesvesne (?) uticaja na okolinu ... pri tom ne mislim na njihovu generaciju nego na nas starije, koji smo i dalje ljudi od krvi i mesa.
Proradi mašta, želja ... uspomene postanu ponovo žive i slike se smenjuju u glavi kao na vrtešci od kojih se i pamet zavrti... zar je VEĆ toliko vremena prošlo?
Na ulici , iza nje pogled prikovan na prelepoj guzi stegnutoj u providne pantalonice sa obrisima čipkaste tange, kosa koju joj mrsi vetar ...
Šta bih joj radio... a onda njen okret i bljesak dekoltea u kome se stiskaju predivne grudi i obris nadražene bradavice ... koji izluđuje ... i pogled se spušta, dole ... do procepa divno izraženog uskim pantalonama i opet misao... "šta bih joj radio..."
A onda ... pogledi se sretnu i to anđeosko lice progovori ... i reči prelaze preko divnih usana, kao stvorenih za ljubav ... u glavi mi zvoni jer prepoznajem reči ... "Dobar dan, čika ... , jel vam sin/ćerka kod kuće, treba da svratim po svesku iz ..." ... kao da je bitno čega.
I onda STID ... pomešan sa onim ludim mislima koje su prošle kroz glavu par sekundi pre ... "šta bih joj radio...", ... a njoj je tek 16 godina....
...
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Poshtovani, ovo zakljuchavam. Nisam pristalica ispod 18. Ako zhelite neshto da promenite javite se via privatne poruke da otkljucham.
|
|
|
|
Učitelj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 11 Sep 2007 Poruke: 5 Mesto: Čačak
|
|
Ni ja nisam pristalica ispod 18!!! Verovatno si pogrešno shvatio poentu mog posta. Naglasio sam "... i onda STID" !!!
Jednostavno me interesovalo da li je još neko imao sličnih iskustava!? Jednostavno sam pomislio da to i nije baš normalno sa moje strane?
Pogledaj FTV. Fashion TV. Prikazuju "manekenke" na nekom brodu... dugo se vrti u kafiću u kome ujutru pijem kafu pre posla. Bez tona. Onda sam kući jednom prilikom naleteo na FTV prilikom intervjua sa jednom od "manekenki". "... zovem se ... dolazim iz ... imam 16 godina..." !!!
Zaboga, ja sam je pre toga posmatrao kao ženu, a ona ima isto godina kao moj sin!?
To je tema mog posta, a ne neka perverzna misao.
Žao mi je što je prva reakcija na iskreni post bila zaključavanje istog. No, šta je - tu je. Moderatori ne moraju uvek da razumeju poentu.
Ah da ...
možda ovim postom rizikujem bann, off ili šta god .... ali je ovaj novi post u cilju pojašnjenja predhodnog i protesta zbog zaključavanja.
... tek da se zna. bez namere za
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Spojih objashnjenje sa postojecom temom i otkljuchah.
Pa da krenemo sa diskusijom.
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
podseti me na Lolitu...
pretpostavljam da je to tako, kada ne mozes da se odupres vlastitim mislima..coveku je dat dar da masta, sanja...samo sledis svoje instinkte....svako ima svoje mastanje.....
e sad, vratiti se u normalu.....da li je Jeremy Irons dobro prosao u filmu?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Milsim da to nije bas normalnije... Jeste da je moj verenik od mene stariji 13 godina, ali ce ta razlika kasnije postat neprimetna... Ali Vi imate 38 godina, mislim da ne biste smeli da gledate na njih...
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ne prica se o razlici kasnije vec o sadasnjem vremenu
@Maya, ne vidim da je razlika velika, jer koliko shvatam po tvojim pricama, i ti si maloletna
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
shvatam, mislim da ipak ne treba uopce misliti o tome... to su cudne, da ne nazovem drugacijim imenom ove misli...
@dameski, jesam ali ne jos dugo, mislim da nije normalno da me gleda neko ko ima 40 godina...
|
|
|
lolcina Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Sep 2007 Poruke: 21 Mesto: USA
|
|
Ako djevojka ima 18+, ja zaista ne vidim nikakve prepreke za "spoj", ako to i ona zeli
Pa koliko sam vidio parova (ljubavnih) koji setaju zagrljeni ili su bili na nekom drugom mjestu
Ali , nisam za to ako se neko zeli zeniti puno mladjom osobom, jer takvi brakovi kad tad "pucaju"
|
|
|
*Trola41* Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 521 Mesto: Beograd
|
|
iskreno,nikada mi nece biti jasni ti ljudi 33+ koji su sa klinkama 16+ -18
alo bre to su deca!!!
iskreno , to je za mene nenormalno,to sigurno u kuci ima nekih problema,ili nije sama svoja devojka...
ne znam mozda ako se neko nadje uvredjenim u ovoj mojoj poruci,sigurno nesto vuce,dal kompleks ili problem...
dalje,sta je u mozgu tim muskarcima? iskreno jesam muskarac,ali da to uradim,da imam 35-36 godina i da budem sa devojkom 16-17 kojoj vec tada mogu i otac biti...ma daj!
ali nisu ni oni krivi,jer cve bar u srbiji i gradu beogradu(i sire) biti malih slatkih maloletnica,glupavih i koje zeljno ocekuju da imaju starijeg decka , koji ima Vertu , dobar auto i puno para(SPONZORA!),sve bih ja ovo razumeo da on ima 36 a ona 25...
roditelji , pamet u glavu... ne dozvolite da i jednog dana vase dete postane ovakvo... moje nece...
|
_________________ Ponosni vlasnik jednog od najlespih "malih" kafica na Vracaru
Nocna ptica, klaber, inventar kluba Santo Domingo
Beograđanin |
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Od svih zla na svetu to je josh i najmanje pod uslovom da nije na silu , da oboje hoce...
Ne znam mene su ucili da ljubav nema granice....Ali ovde ocigledno nije rech o ljubavi tako da Trolo slazem se sa tobom (mada bih ja to drugacije napisala ali ajde...)
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
"Mlađe - slađe", ali ipak je bolja ona poslovica "Od matore koke - najbolja juha".
One jesu slatke, ali su u svakom smislu "napola" devojčice. Pubertet relativno naglo otvara "nova saznanja" za devojčice i tada su najslađe (kako neki kažu).
Iskreno, uvek su mi se više svidjale starije, pa je većina mojih devojaka i simpatija starija od mene od par meseci pa do 3-4 godina.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|