:: |
Autor |
Poruka |
n1dz4 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Maj 2007 Poruke: 14 Mesto: Beograd
|
|
Danas sam cuo da se u kraju rusi neki stari klub i otvara kafic za gay i lezbo... Mozda sam konzervativan ili neznam vec kako to ljudi zovu. To su bolesni ljudi i treba ih leciti. Ulaze u sve pore drustva jer je to neka evropa, amerika rekla da je gay ok.Predstavljanjem da je normalno voleti osobu istog pola uvlace se i ljudi bez poremecaja. Nisam za diskriminaciju ali to treba predstaviti kao nesto sto nije noramalno i probati leciti. Sta sutra reci sinu sutra, noramalno je da se zaljubis u druga iz klupe. Sine jel ima neki drug ili drugarica da ti se svidjaju???? U nekim zemljama cak usvajaju decu, ako se ovim tokom nastavi na sta ce izgledati svet??? Da zakljucim: Mislim da je gay bolest i da to tako treba predstaviti i pokusati leciti a ne zbunjivati ostatak normalnog sveta. (NISAM ZA DISKRIMINACIJU ALI STVARI TREBA POSTAVITI NA SVOJE MESTO) Sta vi mislite bolest ili sasvim normalna stvar???
|
|
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
definitivno bolest.. tu nema rasprave.
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
Alexxxxandra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 175
|
|
Dokazano je da homoseksualnost NIJE bolest i suvisno je raspravljati o tome!Postoji cak i medju zivotinjama,tako da....Na svetu postoji mnooogo izopacenih ljudi(pedofila,ljudi koji podrzavaju inceste,nekrofila itd.) i po meni takve ljude treba leceti!Stvarno mi je odvratno kad cujem da neko na ovaj nacin napada nekoga ili nesto!Svako ima pravo na svoj izbor i na svoj zivot prvenstveno!A ovo o uvlacenju u sve pore drustva zbog odobravanja USA i Evrope....pa homoseksualnost nije pojava savremenog doba,postojala je i mnooogo ranije....
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
to je poremecaj... ma dalje takve ljude od mene
|
|
|
|
|
|
Alexxxxandra je napisao/la sledeće: |
Dokazano je da homoseksualnost NIJE bolest i suvisno je raspravljati o tome!Postoji cak i medju zivotinjama,tako da....Na svetu postoji mnooogo izopacenih ljudi(pedofila,ljudi koji podrzavaju inceste,nekrofila itd.) i po meni takve ljude treba leceti!Stvarno mi je odvratno kad cujem da neko na ovaj nacin napada nekoga ili nesto!Svako ima pravo na svoj izbor i na svoj zivot prvenstveno!A ovo o uvlacenju u sve pore drustva zbog odobravanja USA i Evrope....pa homoseksualnost nije pojava savremenog doba,postojala je i mnooogo ranije.... |
Ko je to dokazao ? Dokazali su ljudi koji su i sami verovatno pederi, pa da se utese izmislili su takvu glupost. Oni su bolesni.. da je Bog hteo da se dva muskarca ili dve zenske razmnozavaju i medjusobno privlace onda bi ih tako i stvorio a ne muskarca i zenu!
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Pa sto se mene tice, svako ima pravo na svoj izbor, sve dok me ne ugrozavaju ne smeta mi
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
DejanCG Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Avg 2007 Poruke: 23 Mesto: Niksic - Podgorica
|
|
Bog je stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu... Normalna je stvar protiviti se (radikalno) pederima itd. Mada ono, ne diraju oni mene, ne diram ni ja njih. Normalno, ako vam nesto smeta, vi se maknite odatle i zavrsena prica.
|
_________________ Nije lako biti fin. |
|
|
|
|
|
|
|
DejanCG je napisao/la sledeće: | Bog je stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu... Normalna je stvar protiviti se (radikalno) pederima itd. Mada ono, ne diraju oni mene, ne diram ni ja njih. Normalno, ako vam nesto smeta, vi se maknite odatle i zavrsena prica. |
Kao sto krang kaze "jos ce pederi poceti pricati kako su iz raja izasli adam i EVAN a ne adam i eva"
|
|
|
|
|
Simpa girl Upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 308 Mesto: nis
|
|
samo jedna rec je dovoljna: BOLEST....
|
_________________ princess |
|
|
|
|
tabi bunar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2007 Poruke: 7 Mesto: Novi Sad
|
|
Mislim da ih ne treba dirati. Nije problem ni dozvoliti im da sklapaju brakove. Homoseksualizam je nesto neprirodno, te smatram da ce homoseksualci uvek biti obelezeni i diskriminisani na neki nacin. Nikada ne bih dozvolio homoseksualnom paru da usvoji dete.
|
|
|
|
|
|
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
kad budem video petlove da se kresu mozda cu onda i odobriti takvo ponasanje za sada je to samo poremecenost osoba koje nemaju svoj identitet
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
tabi bunar je napisao/la sledeće: | Mislim da ih ne treba dirati. Nije problem ni dozvoliti im da sklapaju brakove. Homoseksualizam je nesto neprirodno, te smatram da ce homoseksualci uvek biti obelezeni i diskriminisani na neki nacin. Nikada ne bih dozvolio homoseksualnom paru da usvoji dete. |
slazem se sa tobom...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|