:: |
Autor |
Poruka |
Alekssandra Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji

|
|
CAo ljudi molim vas jel moze Dragana Mirkovic Za mene si ti ....Nisam sigurna da se tako zove ali evo male pomoci :Za mene si ti i jedino ti u meni vatre palis daj zaboravi se i dodji sto pre jer tako ludo volim te...
Hvala unapred......
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
|
|
 |
Alekssandra Upućeni član

|

|
|
Hvalaaaaaaa puuuuuunnnnnnnnoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
|
|
|
 |
Alekssandra Upućeni član

|

|
|
Posto pise fontana zelja ,ne znam da li ispunjavate zelje i strane muzike ali ako ispunjavate jel moze on Pink-Dear mister president?
Hvala unapred ! Kissicccccc ILi ako to ne moze volela bih pesmu iz filma Top Gun,ne znam kako se bese zove !Poljubac!
|
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
|
|
 |
Alekssandra Upućeni član

|

|
|
Jel bi moglo.......K2 ...otislo je milo moje....
Hvala unapred..............
|
|
|
|
 |
mirko29 Odomaćeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 14 Mar 2004 Poruke: 2729 Mesto: Beograd

|
|
Pesma ti je postavljena OVDE
|
_________________ AKO NE ZNAŠ GDE SI,ONDA SE NISI IZGUBIO...
HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ,ŠTO SI ŽIVOT MOJ...
 |
|
|
|
 |
Alekssandra Upućeni član

|

|
|
Molila bih ako moze od Severine -Sto me sad pitas sta mi je...,mislim da se tako zove... hvala unapred...
|
|
|
|
 |
mirko29 Odomaćeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 14 Mar 2004 Poruke: 2729 Mesto: Beograd

|
|
Može Postavljena OVDE
|
_________________ AKO NE ZNAŠ GDE SI,ONDA SE NISI IZGUBIO...
HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ,ŠTO SI ŽIVOT MOJ...
 |
|
|
|
 |
Alekssandra Upućeni član

|

|
|
Zdravo drugari!!!Htela sam da vas zamolim ako moze pesma od Vesne Zmijanac nisam sigurna kako se zove...mislim da je Kako je kad ostavljas ti... Hvala vam unapred!!!!BIG KISS i Srecna Nova!!!
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Pesma se nalazi ovde Vesna Zmijanac - Sta ostane kad padnu haljine
Sledeci put prvo proveri naziv pesme, pa tek onda ovde po zelju i obavezno pisi u vec otvorenoj temi, ne moras svaki put otvarati novu temu za zelju... Sada sam ti spojila teme, a sledeci put obrati paznju!!!
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Alekssandra Upućeni član

|

|
|
nemoj da se ljutis evo izvinjavam ti se! Prvi put sam cula pesmu na Grandu i nisam znala kako se zove ,sad znam hvala ti . A htela sam da spojim sve u jedno ali nisam znala kako ..Hvala jos jednom!
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|