:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Svaki muskarac ima neke stvari koje se ne diraju i ne dovode u pitanje od strane zene Da li vi imate i koje su?
Nesto tipa daljinskog, kompa, omiljenog casopisa, piva, citanja novina u wc-u .. ?
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Nista bre..kakva svetinja.......samo nek diraju sta im se dira!
|
|
|
|
|
|
sokolica Upućeni član
|
Godine: 25
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 293 Mesto: ...
|
|
Ma kakve svetinje to bi bio cist egoizam i obrnuto isto!
|
_________________ ....budale ne treba sejati one nicu same! |
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
Nemam nista protiv da me zenska svuda dira i sve bukvalno da dira
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
hahahaha FANATIC-NS znamo mi da je tvoje telo za tebe svetinja ali ovde se valjda na neke predmete misli zar ne hehehehehhehe!!!
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
|
|
Ma znam na cega se misli neka dira sve stvari,mozda ne bih dao mobilne jer ima dosta zenskih brojeva
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
....kako samo lagite, vidim i nosevi vam rastu....e, ako mužjaci neće da se izjasne - ima ko hoće. Meni samo mojne diraš u komp i prijatelji smo za vjek i vjekov, u protivnom i lajem i ujedam!
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Pa ovako, ISKRENO receno...... mozda dira sve sta oce i, sto kaze FANATIC, GDE hoce izuzev dve stvari, a to je:
- KOMPUKTOR (totalno apsolutna svetinja !!!)
- Daljinski, kad je fudbal u pitanju
inace nesto drugo mi sad stvarno ne pada na pamet....... pivo..??... pa sad... redovno se borimo oko piva, sto je cudno, NIKAD nece sama da otvori flasu, a ja je jos iz frizidera nisam izvadio kako treba ona je njoj vec spremila casu i ceka ko malo dete da mu das cokoladu...... Nesa to zna, kad je bio kod nas video je i sam. Da popijes pivo BEZ NJE?!?!?! SACUVAJ Boze, nema zive sile......
Ajd ti razumi zensko.........
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
|
|
Koga? Zensko razumeti? Ma ko to razume ja mu kapu skidam.
Htele bi da se j... a da im ne udje.
|
|
|
|
|
|
*Jedinstvena* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Jul 2004 Poruke: 131 Mesto: Lausanne
|
|
Pa kako za koga........ 8)
Ja organski ne podnosim kad mi neko prevrce po mojoj kutiji sa raznim stvarima,kad mi dira komp i mob.....e tu puknem nacisto
Jednog "druga" sam izbacila iz kuce kada je bez pitanja usao u moju sobu,poceo da prevrce po toj mojoj kutiki,uzeo covek moj dnevnik i poceo da ga prelistava Ma kroz spiunku sam htela da ga roknem.....
uuuuuuhhhhhhhhh kako sam poludela.
Nemam obicaj da svoj nos zabadam u tudje stvari i tudju intimu postujem i isto zahtevam i od ostalih.....
Smatram da je to sasvim ok sa moje strane.
Sta mene briga sta drugi rade i sta koga boli uvo sta ja radim
|
_________________ --------@Jedinstvena@-------- |
|
|
|
|
stric0306 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 59
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 23
|
|
Ma nekase dira sve i mobitel i komp, samo da mi radi zaštite ne vrišti1
Pivo neče ni pomirisati totalni apstinent.
|
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
Godine: 55
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 403
|
|
ne volim da mi se dira autonomnost i sloboda djelovanja-
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|