:: |
Autor |
Poruka |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Svi znamo da su zene lepsi ali slabiji pol. Da za razliku od nas samih, mogu da budu vrlo nezasticene i ranjive.
Ono sto mene interesuje je sta vi mislite...
Od kakvih stvari trebamo da stitimo zene? Ne mislim samo na neki od fizickih kontakata.
Kada i kako ih zastititi?
Na sta ste sve spremni da bi zastitili voljenu?
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Spreman sam na sve. Zašto je štititi? Pa najviše od nje same. Ne mislim sad, da je suicadilna, ili samodestruktivna. Mislim, da joj ne dam povoda da se zamara oko ljubomore, oko toga koliko je volim, da li je volim. Mišljenja sam, da djelima, ne samo da iskazujemo ljubav prema svojoj dragoj, nego je sa time i štitimo, štitimo nju, i takođe ljubav kao nešto što veže mene i tu neku djevojku.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | Pa najviše od nje same. | ... ovo mi je interesantno.
kada govorim o osobi do koje mi je neizmerno stalo...
Spreman sam, da ako je potrebno, (sto bih narod reako) oci da dam.
Ono sto ja mislim je da zene u globalu malo teze podnose bol, tugu... lakse se uvrede, brze se od nas zatvaraju i povlace u sebe. Sto bih rekao vise stvari primaju k srcu.
Sada... trebali bi da znamo na kakve stvari je nasa draga osetljiva i sa kakvim stvarima ne bi mogla u potpunosti da se izbori.
Mislim da je bas zbog te osetljivosti, zenama otezana borba u zivotu.
Treba ih uvek i svim sredstvima stititi od uvreda, od crnih stvari koje se desavaju u zivotu (rat npr.), teskih verbealnih konflikta, izdaje, nepravde...
Neko bih rekao... trebaju one to da vide... ali... mozda bi neka od njih klonula duhom... a ne bi da dozvolimo tu mogucnost.
Treba joj uvek pomoci da resi bilo kakav problem, preseci nesto ako je potrebno... pruziti sigurnost i nedozvoliti da pomisli kako je sama.
Pada mi napamet jedana stvar... kada zenu treba stititi zivotom.
Kada je trudna. Tada je konstantno na granici sa emocijama i sve sto je okruzuje moze u neku ruku da bude potencijalna pretnja.
Ne bih ovim postom da stvorim misljenje kod zena da mi muskarci tvrdimo da su one nesposobne. Nikako.
Ima toliko stvari koje mi ne mozemo da uradimo a one to rade bez problema.
Ipak su one osetljiviji i nezniji pol... i treba im paznja i sigurnost sa nase strane
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Zene su kao ruzine latice koje treba njezno milovati i gajiti da ljepse cvjetaju i jos ljepse mirisu dugo..ako malo jace stisnes laticu ruza ce da uvene..a latice ce da padaju
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | Zene su kao ruzine latice koje treba njezno milovati i gajiti da ljepse cvjetaju i jos ljepse mirisu dugo..ako malo jace stisnes laticu ruza ce da uvene..a latice ce da padaju |
ili....
ostavis li ruzu bez vode.... sama vene... ne moras da je jace stisnes...
pa uzmes da je odmah zalijes sa tonom vode... i opet latice opadnu...
najgore je da je sprzis.... e tu nema povratka....
za sve ostale varijante povratak je moguc....
iscupas je iz korena... zasadis ponovo.
ne zalivas... pa kada krene da vene zalijes.
kada je stisnes previse... negujes je i latice ponovo izrastu.
sad ce neko da pomisli kako se muskarci igraju sa zenama.
ali je cinjenica da je voda neophodna... ali u potrebnim kolicinama... ni malo ni mnogo.
jesam li u pravu?
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
ivanpkv je napisao/la sledeće: |
ali je cinjenica da je voda neophodna... ali u potrebnim kolicinama... ni malo ni mnogo.
jesam li u pravu? |
Tu si u pravu. Da sačuvaš svoju voljenu, da je čuvaš od svih zala, treba imati takta, ili vode u pravim mjerama. Ako smo previše protektivni, sve što može da nam se desi, je da sa time otjeramo djevojku od sebe. Treba znati čuvati, zalijevati pravom količinom vode taj cvijet.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
.::CipiRipi::. divlja macka
|
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....
|
|
Veoma interesantna tema mislim da svaki muskarac koji voli svoju devojku ili zenu automatski gleda da joj se nedesi nesto strasno ili iko je povredi.Barem sam ja takvih iskustava imala kad me neko uvredio ili povredio verbalno,a posebno u trudnoci je to vrlo potrebno zato sto je tu zena veoma osetljiva i muskarac sam mora da obrati paznju o tome kako da prica sa voljenom!!!
I to je opet dokaz da su muskarci lovci,borci i cuvari jer se osecaju duzni da brane porodicu!!!
|
|
|
idaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jul 2007 Poruke: 110 Mesto: Sarajevo
|
|
Konjanik je napisao/la sledeće: | Spreman sam na sve. Zašto je štititi? Pa najviše od nje same. Ne mislim sad, da je suicadilna, ili samodestruktivna. Mislim, da joj ne dam povoda da se zamara oko ljubomore, oko toga koliko je volim, da li je volim. Mišljenja sam, da djelima, ne samo da iskazujemo ljubav prema svojoj dragoj, nego je sa time i štitimo, štitimo nju, i takođe ljubav kao nešto što veže mene i tu neku djevojku. |
kako samo lijepo receno...
|
|
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Od nje same....
Ni od cegfa drugog!
|
|
|
|
|
|
*Alaska_lady* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jul 2007 Poruke: 25
|
|
Kako divna tema...... ....ja kao zensko iskreno izjavljujem da meni mnogo treba zashtita i paznja.........nekako se osecam sigurnije kada sam sa nekim kome je do mene stalo.......i pazi na mene u svim situacijama.......i u pravu ste kada kazete ono :"Treba je shtititi od nje same".....ponekad sam stvarno pesimistichki nastrojena.....ponekad me neshto toliko pogodi da se iznerviram ili ne daj Boze pochnem da histerishem......e onda mi dobro dodje dechko....da me smiri.......da mi kaze neshto jezivo razumno i odmah se smirim......ma divni ste vi .......
|
_________________ Samo opushteno......... |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
*Alaska_lady* je napisao/la sledeće: | Kako divna tema...... ....ja kao zensko iskreno izjavljujem da meni mnogo treba zashtita i paznja.........nekako se osecam sigurnije kada sam sa nekim kome je do mene stalo.......i pazi na mene u svim situacijama.......i u pravu ste kada kazete ono :"Treba je shtititi od nje same".....ponekad sam stvarno pesimistichki nastrojena.....ponekad me neshto toliko pogodi da se iznerviram ili ne daj Boze pochnem da histerishem......e onda mi dobro dodje dechko....da me smiri.......da mi kaze neshto jezivo razumno i odmah se smirim......ma divni ste vi ....... |
slazem se sa ovim... meni je verenik sve... uvijek mu mogu sve rec, ne lazem ga, niti on mene... jednostavno je uvijek spreman dati sve za mene...
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
mislim da nisam ni svestan na sta sam sve spreman da bih zastitio partnera,jednostavno sve bih uradio sto je potrebno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|