:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
PRAVILA:
1. ne smeš da kažeš reč koja se završava na KA jer će ti sledeća osoba reći na to KALADONT (NT-spuštanje); moraš paziti da ne kažeš neku reč na koju će ti sledeća osoba spustiti, primera radi, jedan kaže CIPELA, drugi mu odgovori sa LAVIRINT (NT-spuštanje)...itd;
2. nema stranih reci- samo domaćih (nema upotrebe slovenačkog i makedonskog jezika kao ni reči iz leksikona i stručnih udžbenika);
3. kad nekom spustiš upišeš sebi jedan poen (1-POEN) i onda nastavljaš krug tako što ti počinješ kao prvi pazeći da ti neko ne spusti;
4. reč sa kojom nastavljaš treba da bude laka da bi se krug nastavio;
5. nema imena ljudi , imena reka , gradova , planina , zemalja , kao ni nadimaka ;
...ja počinjem prva i moja reč je:
SITNICA
|
|
|
|
|
|
sokolica Upućeni član
|
Godine: 25
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 293 Mesto: ...
|
|
carski
|
_________________ ....budale ne treba sejati one nicu same! |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
kit
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
(alo bre...jel iko zna kako se ovo igra??...kakav kit zaboga??? )
kopaonik
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
ikona
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464
|
|
|
|
|
sokolica Upućeni član
|
Godine: 25
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 293 Mesto: ...
|
|
Sad cu ja da ti objasnim:kad se dogodi da postoje dva posta kao odgovor na istu rec,post koji je kasnije stigao tj,upao u makazice,ce se brisati,znaci odgovor dajes uvek na prvi post,prema tome ispravan odgovor jeste "kit" jer je isao na moj odgovor -"carski"/carica i cajkan ce da se brisu jer su kasnili/e sad posto je tvoj kasnio pa je iza mog,tvoj ce se kasnije obrisati a ti nastavljas tako sto meni dajes poen i zadajes novu rec!Eto nadam se da je sada jasno.
|
_________________ ....budale ne treba sejati one nicu same! |
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 72
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Ebo lud zbunjenog. Ajd, ja čekam da neko ovo sredi...
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
|
|
navrh
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
...bojim se da su to dve reči: na vrh brda - vrba mrda....povrh je jedna reč, ali navrh, strahujem, nije...
najjači (u inat)
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|