:: |
Autor |
Poruka |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Devojke, posto sam slicnu temu postavila i za momke, evo i za vas.
Sta preferirate? Plavusana ili crnog? Molim sa obrazlozenjem...
Evo moj odgovor:
Iako sam uvek govorila da volim momke koji su plavi, skoro svi moji momci su bili crni...
U principu je meni uvek bilo vazno kakav je... Ali ima nas koji kazemo samo takav ili nikakav, ili?
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Meni su svi uglavnom bili crni, samo mi se jedan plav svideo(ako ne racunamo Bekama).
Ne znam zasto ali plavi momci me na prvi pogled odbijaju, nekako su bi previse bledunjavi, a crni mi izgledaju jaci i snazniji.
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
Ranije su mi se svidjali samo crni i uvek sam bila sa crnima....retko koji plavi decko je mogao da mi se svidi,jer kao sto je Gertruda rekla nekako su bledunjavi...ali poslednja tri momka su mi bila plava...tako da su mi sad i ti plavi simpaticni,ali jos uvek malu prednost imaju crni...
|
_________________ Ljubav nikad vise ni u sali,los je onaj sto se hvali da ce da me prevari.... |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Crna kosa i krupne crne oci.
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Hmmm... Bilo je par plavih, ali definitivno više volim crnokose, tamnopute momke. Imaju neku posebnu draž, kao neku toplinu koja izbija iz njih tako da sam sad sa jednim tamnookim, crnokosim slatkišem, i nadam se da će tako ostati zauvek
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ma crn,ali moze biti i kao bekam ne bunim se
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
vendulja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 237
|
|
rijetko koji mi se svidio a da je svjetlije boje kose
vise volim muskrace koji imaju tamnu kosu
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Crn muskarac...mi je favorit...mada volim i smedje momke...
|
|
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Crn - zato što obožavam tu boju inače na muškarcu, a onda je još ljepše ako ima zelene ili crne oči
ali ni plavi nijesu loši, ma zavisi od izgleda, džaba mu kosa fina ako nema ostalo lijepo i ako nije dobar...
|
Poslednja prepravka: ^^CRNOGORKA^^ datum Sub Jun 30, 2007 1:45 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Crnu boju obozavan , a samim time i crnu kosu kod momka....još ako je u crnim boksama i ima trbusne..jao...jao
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
uvijek sam padala na crne momke al mi to uopste nije bitno...znala sam se ja zaljubit i u plavog
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
francuskinja je napisao/la sledeće: | Crn muskarac...mi je favorit...mada volim i smedje momke... |
Potpisujem ovo...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|