:: |
Autor |
Poruka |
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
Kaze se da odelo ne cini coveka,ali je meni na neki nacin bitno da i on izgleda cool
Sta vi mislite o tome...da cujem
|
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
ja se slazem sa tobom.. jer smatram da spoljasnji izgled mnogo utice na nase odluke koliko god mi poricali to..
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Volim da je dobro obucen, volim da ima svoj stil, koji njega cini tim sto jeste... Najsrecnija sam sto je to tako... I sto ne moram (kao mnogo puta ranije) da kazem: "Ljubavi, to ne ide tako..." On to jako dobro zna, sta se kada oblaci...
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
uvek me je nerviralo kada kazu-odelo ne cini coveka-drago mi je sto se jos neko samnom slaze da ipak na neki nacin i cini
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
ivanadel Najdan
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3602 Mesto: U srcu moga Srca
|
|
Slazem se i ja sa vama! Ne mora na sebi imati markirane stvari,ali volim da je prikladno obucen i sa stilom! Hvala Bogu sto mu to nije mana!
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
TAMARA MAGIS je napisao/la sledeće: | uvek me je nerviralo kada kazu-odelo ne cini coveka-drago mi je sto se jos neko samnom slaze da ipak na neki nacin i cini |
naravno da cini.. ponekad preko odece mozemo da vidimo kakva je neko osoba.. dal je cist, uredan itd.. a po nekim stilovima mozemo da zakljucimo njegovo ponasanje.. tako da mislim da odeca cini veoma bitnu ulogu, jer ipak, pored njegovog lica i tela, to je jedna od prvih stvari koje uocimo, zar ne?
|
|
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Slažem se sa vama cure, stil je čovjek
Na osobi prvo što primijetim to je stil te osobe, ponašanje - držanje...
Za mog momka mi je naravno bitno, da je lijepo, sa stilom obučen...
Drugačije ne ide ba$ uz mene...
|
Poslednja prepravka: ^^CRNOGORKA^^ on Pet Jun 15, 2007 10:48 pm; ukupno izmenjena 3 puta |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Nemam problema sa mojim deckom, uvijek mi lijepo izgleda i uvijek je sredjen...
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Kapiram da sto sam starija sve mi je bitnije.
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Naravno da je važno. Prvo vidim kako je devojka obučena(a kasnije već našta miriše). Mnogo je važno kako čovek izgleda, zato što on pokazuje to što želi obući... svi imamo svoj stil(neko ga i nema) ....
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
pa sta znam...i jest' i nije...od toga sta je obukao mnogo mi je bitnije da li je to cisto, uredno, opeglano ili izgleda kao da su ga krave zvakale...a to da li ume da uklopi boje i stilove...ma nebitno skroz...bitno je da se on u tome oseca ugodno i da odrazava njegovu licnost, a ne da kroz garderobu pokusava da pokaze da je nesto sto nije
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Naravno, volim da ga vidim lepo obučenog, kao što reče Naca, u čistu i urednu odeću... međutim to nikad nije bilo nešto presudno u našoj vezi.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|