:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Sta mislite o ovoj pevacici ?
Koje vam se pesme svidjaju a koje ne ?
Da vas cujem...
|
|
|
|
|
|
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
Njen duet s Alen Islamovic mozda je najbolji duet u bivse Jugoslavije. "Lopov", naravno. I devojka dobro peva...
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Kao prvo Indira,ne peva nego ''zapomaže'',tj. ''kuka''.Prvo je pevala dok je snimala za ''JUVEKOMERC'',tj. ''Južni Vetar'',najgore ''džiberajke'',onda je je kao član ''Diskosa'' postala patriota(''Srpkinja je mene majka rodilaaaa!Sve da volim ona me učilaaa!'').A onda je pokušala da bude ''riba'' kad je prešla u ''ZAM''.Promenila je imidž(malo je ispravila kosu,počela je da se ''kvarcuje'',da se drugačije šminka,izazovnije oblači),a onda je prešavši u ''Grand Production'' uvrtela sebi u glavu da je ''srpska Šakira'' pa je počela da snima pesme koje su neka vrsta neprirodne i neharmonične mešavine koja sadrži elemente:dens,pop,R'n'B,tehno i rok muzike,znači,baš prava sprska narodna muzika.Sve bi to bilo u redu da nije zaboravila da ne može uz takvu muziku da peva kao da peva pesmu tipa:''Od izvora dva putića''(Možda je ipak neprikladno i neumesno poredjenje sa pesmom koju peva,''kraljica narodne muzike'',Lepa Lukić),tj. zaboravila je da uz takvu muziku ne pašu narodnjački trileri.
Mislim da pesme koje snimaju pevačice kao što su:Indira,Indira,Tina,Seka,Dara Bubamara,Stoja i ostala ''boranija'',kao i pevači kao što su:Mile Kitić,Djani,Rade Lackovic...,odraz nevaspitanja onih koji komponuju ovakve pesme,koji ih pišu,aranžiraju,snimaju,pevaju,ako i odraz ljudske gluposti onih koji padaju u trans kad čuju ovakve pesme.
Kao što bih najradije zabranio da pridju mikrofonu nekim rok-grupama kao što su ''Darkwood Dub,''Partybreakers'' ili ''Disciplina Kičme'',tako bih i zabranio i ovim pevačima ''narodne'' muzike koje sam nabrojao.Ili bih u najmanju ruku krivično gonio svakog ko bi takvu muziku,nazvao(a pre svega mislim na kompozitore,tekstopisce,aranžere i pevače):narodnom muzikom ili kako je sada svi nazivaju ''balkanskom'' muzikom.
Sve u svemu,pesme Indire Radić su gomila,ne znam,ne mogu da pronadjem odgovarajuću i dovoljno ružnu reč da bih ih opisao.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Juce sam je gledala u "Bravo Show", i moram reci da se mnogo promenila!!!
Nova frizura i novi nacin oblacenja...
Takodje sam cula novi duet sa Alenom, i mogu samo da kazem da je odlican!!!
Super peva, nema sta!!!
|
|
|
|
|
|
Sekazauvek Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Maj 2006 Poruke: 169
|
|
novi imedz je fantastica, pesme su ok ali Indira nikad vise nece ponoviti uspeh kao album Zmaj.
|
|
|
|
|
|
kljuc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 62
Datum registracije: 07 Okt 2004 Poruke: 47
|
|
Jedana od najbolji pjevacica i sa konstano dobrim albumima ukljucujuci ovaj zadnji
|
|
|
|
|
|
telulu Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 280
|
|
Indiru obožavam. Poslije Cece ona mi je naj. Volim njen "Zapomagajući" glas kao što ovaj lik gore reče. Zadnji album me je malo razočarao. Ima onako dobrih pjesama, ali ni jedna nije da kažem baš extra. Zmaj je definitivno njen najbolji album i to je teško ponoviti
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Prosto je ne mogu gledat na oči, a tek kad je čujem...
Aj što mi je odvratna no ima i odvratan glas zapomagajući, e taman takav, antitalent pomamljeni ufurani, ima 50 i par godina a ponaša se i oblači ka neka klinka, babuskara ufurana, odvratna i prava je šminkica matora i što još reći pa da, ovo je moje mišljenje o njoj, kad ste već pitali, a ko se ne slaže nek' me ne proziva no nek ćuti.
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Njen novi imidz je ok...novi album,zavisi do pesme...samo sto moram reci da nikad nece imati uspeha kao 2004,nije to to...Od novog albuma mi se svidja najvise Uzvodno od ljubavi i Ne dolazis u obzir
|
|
|
|
|
|
vendulja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 237
|
|
Sa novog albuma mi je jedino svidja pjesma Imali smo...
Slazem se da nikada vise nece ponoviti uspjeh kao sa pjesmama Zmaj i Moj zivote da l' si ziv.
|
|
|
|
|
|
marijailuka Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 193
|
|
Sad se malo sredila,mislim na fizicki izgled,nije vise debela,ali mi se ipak ne svidja...Ne svidjaju mi se nove pesme,duet sa Alenon je dobar,mada mi je "Lopov" bolji!
|
|
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Mnogo dobro peva .m.d izgleda.... odlicno!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|