:: |
Autor |
Poruka |
beautiful Odomaćeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 2629 Mesto: Vienna

|
|
Interesuje me vase misljenje:
Imam dosta drugova koji su 85 god., a imaju devojke koje su npr. 90 ili 91. Sa druge strane imam i 1 drugaricu koja je 89 god, a njen decko 81! Prvo sam mislila da ce da bude sema "ubode pa ode", ali su u medjuvremenu vec oko godinu ipo zajedno i ocigledno se fino slazu. Poznajem dosta ljudi koju ovako nesto svrstavaju pod pedofiliju.
Da li bi ste dopustili cerci u pubertetu da se zabavlja sa dosta starijim momkom?
|
|
|
|
|
 |
RunnerSG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...

|
|
Pa owako: da imam cerku ( posto nemam ) mozda ne bih ni znao da se zabawlja tj da ima decka, a da znam da ima decka, i to da ima mnogo starijeg od sebe, ne bih joj dozwolio, zato sto je ipak jos mlada i neiskusna, a moze biti i iskoriscena...
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Da imam cerku, bio bih na oprezu da vidim koliko je "zet" ozbiljan.
Inace, "mladje-sladje" pa se mnogi tipovi tako zeznu, ozene na brzinu pa se posle razvode...
Koliko ja poznajem zakon, brak je dozvoljen ako je lice navrsilo 16 [ili 15] godina uz pristanak oba roditelja. Cini mi se da lice postaje "starije maloletno lice" kad navrsi 14 godina, a to bi sada bili omladinci rodjeni 1993.
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Potpuno je različita razlika u godinama od 8 godina kada ona ima 17, a on 25 , a o5 drugačija kada ona ima 25, a on 33
Samo mi padne na pamet razgovor u 1. slučaju gde ona njemu prepričava kako je bio težak kontrolni Mislim
Mada, ima to i svoje lepše strane, klinačka je ljubav najbistrija Barem je bila kad sam ja bila klinka
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
beautiful Odomaćeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 2629 Mesto: Vienna

|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: |
Samo mi padne na pamet razgovor u 1. slučaju gde ona njemu prepričava kako je bio težak kontrolni Mislim
|
Pa da, na to sam mislila. Bas sam pitala jednog od tih drugova, koji je 84, a imao devojku koja je 90, sto juri "klinke" a ne neke devojke svojih godina, odgovorio je sledece:
"Lepse mi je i da bude sa nekom koja je mladja, ove mojih godina su se vec toliko uozbiljile i ufurale da su neko i nesto, ne umeju vise ni da se smeju"
|
|
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Ja kad sam pocela da se zabavljam sa sadasnjim deckom imala sa 16 a on 23 godine, i jos uvek smo zajedno.
|
|
 |
Def Leppard Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Maj 2007 Poruke: 215 Mesto: Over the hills and far away

|
|
Ako se zabavljas sa osobom koja je 5 godina mladja od tebe,to ne treba da pretstavlja nikakav problem.Devojcice postaju devojke kada krenu u srednju skolu i tada su dosta zrelije.Malo je smesno kada se zabavljas sa nekim 10 god stariji od tebe(a da ne pominjem vise),to se moze nazvati nekom vrstom pedofilije
|
_________________ Memento Mori |
|
|
|
 |
*tzar* ulični pas

|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345

|
|
ne bih voleo da imam cerku. mislim da bi bio kao nikola kojo u andjelima2.
ja sam uvek imao starije devojke, prvi put sam imao mladju pre pola godine, i nekako mi nije to to. kazem iz zezanja ortacima koji imaju dosta mladju cicu da su pedofili, ali nemam nista protiv, nek svako radi kako vise voli.
|
|
|
|
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
Def Leppard je napisao/la sledeće: | Ako se zabavljas sa osobom koja je 5 godina mladja od tebe,to ne treba da pretstavlja nikakav problem.Devojcice postaju devojke kada krenu u srednju skolu i tada su dosta zrelije.Malo je smesno kada se zabavljas sa nekim 10 god stariji od tebe(a da ne pominjem vise),to se moze nazvati nekom vrstom pedofilije
 |
Bravo, potpuno se slazem.
Moj otac je od moje mame stariji 8godina, a znam neke drugarice i drugove ciji su ocevi od mama stariji i do 12godina.
A 5-6 godina uopste nije velika razlika, sto vise, mnogo je bolje kad se cura zabavlja sa momkom koji stariji od nje 5-6godina jer ce je bolje razumjeti, ozbiljniji je, i zeli duzu vezu, tako da ce im veza duze i potrajati.
|
|
|
|
|
 |
vive *plavušica*

|
Godine: 35
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''

|
|
JA sam '90 a moj decko je '85...ne vidim neku itnu razliku (naravno postoji)....ali da moja cerka ima 15 a on 25...e to je vec ozbiljnije
|
|
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
moj decko je dosta starij od mene ali ga volim
|
|
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Hehe moja mama je mlađa od tate 17 god. i idem sa njom po diskotekama(dobro to je već druga tema)
Ja ne bi dopustio u tim godinama da ima mnogo starijeg momka, nek ima ali njenih godina.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|