www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kolokviji
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 04, 2007 7:57 pm    Naslov poruke: Kolokviji Na vrh strane Na dno strane

Nekada ih nije bilo i knjige na Fakultetima i Višim školama su se učila za ispit od prve do poslijednje stranice
Danas postoje kolokviji, obično po jedan-dva, neki predmeti imaju i više.
Da li ih polažete i da li Vam doista pomognu onda pri učenju ispita, jer imate manje stranica za učit?

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 1:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ih nesto i nemam...desi se da neki profesor da i to je onda nama kao praznik...u principu izlazim mada ne uvek jer nekad nacin na koji profa podeli gradivo meni ne lezi...najiskrenije, nekad mi je lakse spremati ceo ispit odjednom nego po delovima jer cesto zaboravim sta sam ucila, a treba mi za novi deo...ponavljanje starog plus ucenje novog...ma...cesto za to nemam vremena...sta cu kad sam kampanjac Mr. Green

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ovako, na mom fakultetu ovaj "novi" program bas i nije pogodan za studente. Svi predmeti koji su po starom programu trajali dva semestra, sada traju jedan semestar, a predmeti nisu izgubili na obimnosti, tako da kolokvijum za koji treba zagrejati stolicu nad 500-600 strana bas i nije neki kolokvijum, a da ne pricam o tome da bi kolokvijumi trebali vise biti nesto kao test prepoznavanja i da ucite samo osnovne stvari, a da do detalja spremate za usmeni. Upravo iz tog razloga vise volim spremati ceo ispit, onda bar znam zasto sedim nad knjigom, idem na pismeni deo, pa na usmeni i mogu dobiti i 10, a ovako na svakom kolokvijumu kiksnem po koji bod, dodjem na usmeni koji onda samo max 30 bodova i kada se sve to sabere, izvucem 7-8 max 9, a ja sam u tom trenutku znala za 10.

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni pomažu.Što ja znam, uglavnom imam 2kolokvija i onda za ispit 50-tak stranica i uvijek dobijem bolju ocjenu. Ipak je rasterećenije ( možda ovisi od fakulteta do fakulteta) za učenje, mogu više ispita onda spremiti za jedan ispitni rok.

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja licno ne volim kolokvijume, ali moram da izadjem na obavezne. Vise volim da strebam za ispit.

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 16, 2007 12:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne volim te kolokvije. Draže mi je odjednom naučiti cijelo gradivo i riješit se toga nego odgovarat 2 puta. Ali profesori na mom faksu to ne shvaćaju, ako ne izađeš na kolokvij oni su ljuti na tebe jer im nije jasno kako se oni mogu potruditi da nam olakšaju a mi to ne prihvaćamo....

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 16, 2007 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kolokvijumi su zakon. Mnogo je bolje kad imam iz nekog predmeta kolokvijume jer je lakse za spremat tj. za uciti, jer je tada manje gradiva obuhvaceno nego na ispitu, i mnogo bolje pripremim. Lakse mi je nekoliko puta uzet manji dio i spremit nego sve od jednom. Vise paznje obracam na sitnice i bolje ih naucim i razumijem. Onako kad je cio ispit ima vise nervoze pa ne valja Mr. Green

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 16, 2007 1:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slažem se sa Tanjom, i meni je mnogo lakše kada se razdeli gradivo, tada imam više vremena da obratim pažnju na detalje i da brže shvatim to što učim.

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 26, 2007 12:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~SonicLady~ je napisao/la sledeće:
Slažem se sa Tanjom, i meni je mnogo lakše kada se razdeli gradivo, tada imam više vremena da obratim pažnju na detalje i da brže shvatim to što učim.

potpisujem Wink

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 26, 2007 3:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eto, već par mjeseci vučem neki ispit koji sam 90posto položila preko kolokvija i danas sam došla misleći da neću položit taj ispit jer sam samo tih 30-ak stranica pročitala, međutim, položila sam ga zahvaljujući time što sam preko kolokvija prešla najveći dio gradiva

belalala
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Jul 2007
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 05, 2007 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako te kolokvijumi oslobadjaju ispita onda je to idealno,ali nazalost mozes da dobijes najvisu ocenu 7.Za vecu izlazis na usmeni. Sad

idaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 20 Jul 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 20, 2007 7:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh,,, kod nas toga nema Crying or Very sad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Kolokviji Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon