www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

***Kafana/birtija/restoran Domaci.de*** [svashta neshto]
Strana 1, 2, 3 ... 56, 57, 58  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 2:35 pm    Naslov poruke: ***Kafana/birtija/restoran Domaci.de*** [svashta neshto] Na vrh strane Na dno strane

Vrijeme da se ponovo otvori......uzivajte!!! Wink

Konobari:

sandricicak

konjanik

~SonicLady~

Poslednja prepravka: _GentlemaN_ datum Pet Apr 06, 2007 2:46 pm; ukupno izmenjena 1 put

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka čast vrhovnom gazdi. evo ljudi ja častim pa idem

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast konjo...ajde vidimo se, sledeci poot ja castim...od svoje povecane plate Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 2:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema frke alex. uživajte mi svi vi zajedno. svima ljepe praznike želi. Sretan uskrs i Hristos vaskerse

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vidis znao sam da sam nesto zaboravio....cccc....nigdje nema konobara Mr. Green Mr. Green

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naden je napisao/la sledeće:
vidis znao sam da sam nesto zaboravio....cccc....nigdje nema konobara Mr. Green Mr. Green

ne brini, znamo se mi Wink

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 2:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo sad sam ispravio....ma nemoj ti meni konjicu ....a sutra da mi prebacujes sto sam te otpustio Mr. Green Mr. Green

inferiorna_akasha
*Djevojka iz kolektiva*
*Djevojka iz kolektiva*

Godine: 37

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: ...U zemlji maštanja...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobar dan svima 8) 8) 8) Mr. Green

nenaantena
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 12 Dec 2005
Mesto: tamo gde zivot traje ..............

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

caos svima jesmo za jednu zurkicu

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lepo je uci u renoviranu Kafanu Smile Svaka cast kolezi Nadenu Wink Mogao bih u to ime da zveknem jedan becks Very Happy ili da napravimo zurku kao sto je predlozila nenanatena Mr. Green

Raf
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 76

Datum registracije: 01 Jul 2004
Mesto: Stepojevac , Srbija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 4:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A kad je ta zurka ?

Javite mi svakako . Laughing

strahinjićban
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: bg

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 4:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ima li u kafani sokova kakvih?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> ***Kafana/birtija/restoran Domaci.de*** [svashta neshto] Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 56, 57, 58  sledeća
Strana 1 od 58

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon