:: |
Autor |
Poruka |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Vrijeme da se ponovo otvori......uzivajte!!!
Konobari:
sandricicak
konjanik
~SonicLady~
|

Poslednja prepravka: _GentlemaN_ datum Pet Apr 06, 2007 2:46 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
svaka čast vrhovnom gazdi. evo ljudi ja častim pa idem
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
nema frke alex. uživajte mi svi vi zajedno. svima ljepe praznike želi. Sretan uskrs i Hristos vaskerse
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
vidis znao sam da sam nesto zaboravio....cccc....nigdje nema konobara
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
Naden je napisao/la sledeće: | vidis znao sam da sam nesto zaboravio....cccc....nigdje nema konobara  |
ne brini, znamo se mi
|
|
|
|
 |

|

|
|
evo sad sam ispravio....ma nemoj ti meni konjicu ....a sutra da mi prebacujes sto sam te otpustio
|
|
 |
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*

|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...

|
|
Dobar dan svima 8) 8) 8)
|
|
|
|
|
 |
nenaantena Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............

|
|
caos svima jesmo za jednu zurkicu
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Lepo je uci u renoviranu Kafanu Svaka cast kolezi Nadenu Mogao bih u to ime da zveknem jedan becks ili da napravimo zurku kao sto je predlozila nenanatena
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
Raf Prijatelj foruma

|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija

|
|
A kad je ta zurka ?
Javite mi svakako .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
 |
strahinjićban Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 71 Mesto: bg

|
|
ima li u kafani sokova kakvih?
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|