www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dobacivanja...
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Vlada860
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 3:21 pm    Naslov poruke: Dobacivanja... Na vrh strane Na dno strane

Ovakvu temu sam video u temi "Njena soba",s tim sto je bilo kako se cure osecaju kad im neko kaze "cao maco,dobro,dobro" itd.Mene interesuje sta vi mislite kad vam zensko kaze "Cao" ili nesto u tom fazonu?Da li vas nervira ili vam prija...?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 4:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iskreno ja samo iskuliram ili uzvratim zavisi od raspolozenja ali na tome se zavvrsi jer produzim dalje mojim poslom...tako da sam indeferentan (nit mi prija nit me nervira)...

....tvoj i u dobru i u zlu....

RunnerSG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: ...tamo gde ti nisi...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 9:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nije da mi prija, a ne nerwira me... Cisto bih uzwratio sa CAO, a ako je neka lepsa dewojka werowatno bi se i osmehnuo!!! Smile

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nesto se ne secam da mi je ijedna devojka dobacija na ulici... Rolling Eyes
Kazu mi "Cao" komsinice iz zgrade koje nikada nisam upoznao, ali to ne smatram dobacivanjem.

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 11:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prija mi i ne da se hvalim , 70% kad izađem u šetnju raspoložen dođe devojka da se upozna. Ili na moru svaki dan se dešavalo. Ako mi se svidi devojka malo popričam i t.d. A ako mi se ne svidi lepo kažem da kao čekam nekoga ili moram ići(u tom stilu). Nešto u srbiji su stidljivije devojke ili smatraju da sve trebamo raditi mi. Question

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 8:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bilo je toga al davno več, kad sam bio mlad i zgodan Wink
ako hoče nek' dobacuje, a vidiš, mene više interesuje kako to je kao ok, a kad mi dobacimo po koju, ispadnemo porostaki

LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 3:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam luda da dobacujem muškarcu.... Mr. Green

stanuje sam đavo.

vladankaS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 01 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 7:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa to baš i nije dobacivanje!Kome neprija kad mu neko posveti malo pažnje?

Jale21
Mister Domaći.de 2007
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 16 Okt 2005
Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 12:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desavalo mi se da mi dobacuju devojke i naravno da prija. Svako se oseca lepse kad zna da je tema u zenskom drustvu. I kada kaze cao ili nesto slicno naravno da odgovorim. A pre sam sve to koristio dok se nisam "smirio" Very Happy

Milos NS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 19 Jul 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 12:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Redovno kad mi se to desi, uzvratim istom merom, i ispostujem

nesa_bulje_mesa_2
Banovan!

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 24 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 12:44 pm    Naslov poruke: a Na vrh strane Na dno strane

Pa ako je neka dobra cura onda se jvim i ja njoj cak pridjem i da se upoznamo

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 5:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa naravno da prija.ja to shvatam kao nekakav znak za nesto vise

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Dobacivanja... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon