:: |
Autor |
Poruka |
Vlada860 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Mar 2007 Poruke: 1

|
|
Ovakvu temu sam video u temi "Njena soba",s tim sto je bilo kako se cure osecaju kad im neko kaze "cao maco,dobro,dobro" itd.Mene interesuje sta vi mislite kad vam zensko kaze "Cao" ili nesto u tom fazonu?Da li vas nervira ili vam prija...?
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
iskreno ja samo iskuliram ili uzvratim zavisi od raspolozenja ali na tome se zavvrsi jer produzim dalje mojim poslom...tako da sam indeferentan (nit mi prija nit me nervira)...
|
|
 |
RunnerSG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...

|
|
Pa nije da mi prija, a ne nerwira me... Cisto bih uzwratio sa CAO, a ako je neka lepsa dewojka werowatno bi se i osmehnuo!!!
|
|
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Nesto se ne secam da mi je ijedna devojka dobacija na ulici...
Kazu mi "Cao" komsinice iz zgrade koje nikada nisam upoznao, ali to ne smatram dobacivanjem.
|
|
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Prija mi i ne da se hvalim , 70% kad izađem u šetnju raspoložen dođe devojka da se upozna. Ili na moru svaki dan se dešavalo. Ako mi se svidi devojka malo popričam i t.d. A ako mi se ne svidi lepo kažem da kao čekam nekoga ili moram ići(u tom stilu). Nešto u srbiji su stidljivije devojke ili smatraju da sve trebamo raditi mi.
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
bilo je toga al davno več, kad sam bio mlad i zgodan
ako hoče nek' dobacuje, a vidiš, mene više interesuje kako to je kao ok, a kad mi dobacimo po koju, ispadnemo porostaki
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
LA*PERLA Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670

|
|
Nisam luda da dobacujem muškarcu....
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
 |
vladankaS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 77

|
|
Pa to baš i nije dobacivanje!Kome neprija kad mu neko posveti malo pažnje?
|
|
|
|
|
 |
Jale21 Mister Domaći.de 2007

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

|
|
Desavalo mi se da mi dobacuju devojke i naravno da prija. Svako se oseca lepse kad zna da je tema u zenskom drustvu. I kada kaze cao ili nesto slicno naravno da odgovorim. A pre sam sve to koristio dok se nisam "smirio"
|
|
|
|
|
 |
Milos NS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 242 Mesto: Novi Sad

|
|
Redovno kad mi se to desi, uzvratim istom merom, i ispostujem
|
|
|
|
|
 |
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305

|
|
Pa ako je neka dobra cura onda se jvim i ja njoj cak pridjem i da se upoznamo
|
|
|
|
|
 |
dzonisa Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654

|
|
pa naravno da prija.ja to shvatam kao nekakav znak za nesto vise
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|