:: |
Autor |
Poruka |
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Koliko vas partner zna sta vi ovde sve pisete, ko vam salje PP, kome vi saljete PP, ko vam pregeda profil, kome vi pregledate profil... Da li je ljubomoran/na, da li mu smeta, prebacuje li vam...?
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Pa ovako da krijem ne krijem,moja ljubav zna ko mi je sve na msn-u, zna i ia primam PP-ove doduse ne zna stta pise i ne kazem joj uvek vec samo ako pita ili ako dobijem neki bas otkaceni PP pa joj onda kazem za isti,...
Sto se tice profila negledam tudje profile,desi mi se da kad ocu da posaljem PP da slucajno otvorim profil,...Sto se tice gledanja mog profila pa ne znam ono kao zna i ne zna,nemam pojmam nikad me ne pita a i ja joj nikad ne govorim,jedino ako je kod mene kad sam na domacem pa onda vidi,....
Sto se tice pisanja ovde i ona je clan domaceg tako da uvek i u svakom trenu moze da vidi sta pissem a posto ja nemam tajni prema njoj i iskren sam u potpunosti onda nemam sta ni da krijem....
Sto se tice dal je ljubomorna,da li joj smeta i dal mi prebacuje ,...pa ne nikad do sada mi nista nije rekla,zna samo da me zeki ali ne i da mi prebacuje ljubomorise i slicno,jer zna da je samnom nacisto i da moze da mi veruje jer jednostavvno takav sam lik da nista ne krijem niotkoga a kamoli od nje,jer po meni cim bi nesto krio to ne bi valjalo i to vise nije veza vec laz prevara i zavlacenje...
|
|
|
slalaz Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 531
|
|
zna da najvise volim da posjecujem domaci.de.nije ljubomoran,a takodje zna i sa kim se dopisujem.i on meni prica sa kim chatuje.
|
_________________ can't stop my spinning head |
|
|
|
|
mala_206 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902
|
|
pa sad.... moja bitanga je malo ljubomorna, tako da mu ne pričam o tome - a iskreno nema ni šta da se kaže
|
_________________ Prestaću te voljeti tek kada slijepi slikar uspije naslikati zvuk pada latice ruže na stakleni sag dvorca, koji nikada nije postojao! |
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
zna zna cak mi i cita poruke jel mi znade ime ali dobro ne smeta mi nista ne lazem.
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
znala je biti strašno ljubomorna, morao sam dosta da pazim, nedaj bože da su to bili pp-ovi sa nekima djevojkama, to je bio haos. hebote, na kraju krajeva, zbog ljubomore, nevjere i laži smo prekinuli.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
sto manje zna,to je bolje.zna da chatujem,da pisem postove ali za PM i za preglede profila ne
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Naravno da zna za Domaći.de, šta mi znači ovo mesto i ljudi na njemu
Šta ovde pišem može i sam da vidi
PP je skraćeno od 'privatna poruka'
Pregledanje profila neću ni da komentarišem Pa, ne znam ni ja ko mi je sve profil pregledao
Prebacuje mi za moje dobro zašto 'visim' do sitnih sati, inače sve ovo ne poima kao ja, nije mu jednako zanimljivo
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
Zar moraju baš sve da znaju??
nešto trebaš da sačuvaš samo za sebe....
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Zna 8)
|
Poslednja prepravka: ~Tanja~ datum Ned Maj 20, 2007 12:23 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
zna da tipkam postove, al zna i da mi je to razonoda, pogotovo na određenim vježbama na faksu i da baš ne pišem pp-ove i baš ne gledam profile, jer me ni ne zanimaju
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
zna,cak me ni ne pita sta radim jer zna da sam ovde na domacem
nije ljubomoran ni malo jer nema razloga
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|