www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Šta nikada nećete moći da zaboravite iz škole?
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
lela_scg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 24 Jul 2006
Mesto: Kragujevac

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 11, 2007 4:56 pm    Naslov poruke: Šta nikada nećete moći da zaboravite iz škole? Na vrh strane Na dno strane

Koji će vam detalj najviše ostati u sećanju iz školskog doba?Ko će vam zauvek ostati drag i koga nikada nećete zaboraviti?
Nikada neću zaboraviti moje drugare i nastavnike jer su mene svi dobro prihvatili iako ne hodam.I dalje me svi obilae i sjajno se družimo. Smile Smile Very Happy Very Happy

A vi?

dragoje
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 17 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 11, 2007 5:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Graju u hodniku, trku djece okolo, proljece, prijateljstvo... uspjehe i padove...

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 11, 2007 10:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma sve cu pamtiti do kraja zivota,tako nesto se ne zaboravlja

dushi333
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Feb 2007
Mesto: Tetovo

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 11, 2007 10:37 pm    Naslov poruke: maturska i... Na vrh strane Na dno strane

naravno i ekskurzija u Turskoj

lela_scg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 12, 2007 3:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nažalost nikada nisam mogla ići na ekskurzije,zato što nisam podnosila vožnju u autobusu i bilo mi je muka ali uvek kad su se vraćali sve su mi detaljno pričali o provodu i donosili su mi razglednice.Meni sve to mnogo znači ,kao i škola naravno. Smile Smile Smile Smile

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 12, 2007 3:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ostalo je mnogo dobrih sećanja. Čekam da završim fakultet pa se vraćam za Moskvu da se napijemo i veselimo Very Happy A trenutno se dopisijemo preko neta Razz

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 12, 2007 8:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno toga... secam se jednog ludog profesora kome se izmedju ostalog desavalo vise puta da mu slic bude otkopcan, a znao je i da tresne u ormar iduci unazad (previse se uzivi u pricu Smile)

Da ne spominjem ekskurzije u prvoj i cetvrtoj godini... kako je samo divno bilo...

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 12, 2007 9:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Uh, što neću.Ima svačega.Od prvog dana kad smo se svi gledali izgubljeno, do poslijednjeg kad smo igrali uz trubače na stolovima u dvorištu škole. I ekskurziju svaku i svaki zajednički izlazak vikendom. Ne baš svaki, ali sigurno neću zaboravit tri frendice sa kojima se i dan-danas družim kao i prije, neke profesore koje tek sad kontam što su htjeli reći svim onim dranjem...i mnogo rođendana, zezanja na časovima i bježanja.

Ma najljepše doba Rolling Eyes

lela_scg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 12, 2007 10:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sa svim svojim nastavnicima i dalje kontaktiram,dolaze mi u posetu,dopisujemo se mobilnim,zezamo i stvarno su svi super i ja ih sve mnogo volim,kao i moje drugare... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 50

Datum registracije: 08 Mar 2004
Mesto: Podgorica - Danmark

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 12:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dragoje je napisao/la sledeće:
Graju u hodniku, trku djece okolo, proljece, prijateljstvo... uspjehe i padove...

Sve ovo i jos ono "danas kada postajem pionir dajem casnu pionirsku rijec...."

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 1:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pevo zao mi je zbog toga sto ne mozes da hodas...
A drugo Nikada necu zaboraviti kad je u srednjoj profa iz Ekonomike dosao na cas s toalttet papirom koji mu je virio iz nogavice i iz farmerki u predelu dupeta... Laughing Laughing Laughing Laughing i jos mnogo drugig gegova profana i drugara iz srednje...
A iz osnovne nikad necu zaboraviti kako su me prvo u prvom razredu svi markirali kao prokletog slovenca zbog rata '90-e a kasnije i u 7 kad su mi svi okrenuli ledja kad mi je brat poginuo u saobracajci s izgovorom baxuz je prelazan,a posto sam i ja tada jedva izvukao ziivu glavu i bio cak jedno vreme vezan za krevet jako mi je tada bilo potrebno drustvo,... Rolling Eyes Sad

....tvoj i u dobru i u zlu....

Ljubicicac_85
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Feb 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kada sam zaboravio cipe na exkurziji

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Šta nikada nećete moći da zaboravite iz škole? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 1 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon