:: |
Autor |
Poruka |
lela_scg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 191 Mesto: Kragujevac
|
|
Koji će vam detalj najviše ostati u sećanju iz školskog doba?Ko će vam zauvek ostati drag i koga nikada nećete zaboraviti?
Nikada neću zaboraviti moje drugare i nastavnike jer su mene svi dobro prihvatili iako ne hodam.I dalje me svi obilae i sjajno se družimo.
A vi?
|
_________________ M A N U E L A |
|
|
|
|
dragoje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Okt 2006 Poruke: 74
|
|
Graju u hodniku, trku djece okolo, proljece, prijateljstvo... uspjehe i padove...
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
ma sve cu pamtiti do kraja zivota,tako nesto se ne zaboravlja
|
|
|
|
|
|
dushi333 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Feb 2007 Poruke: 75 Mesto: Tetovo
|
|
naravno i ekskurzija u Turskoj
|
_________________ vatra je u suncu al zemlja je ta koja gori,oci se zaljube a srce je to koja pati.... |
|
|
|
|
|
|
|
Ja nažalost nikada nisam mogla ići na ekskurzije,zato što nisam podnosila vožnju u autobusu i bilo mi je muka ali uvek kad su se vraćali sve su mi detaljno pričali o provodu i donosili su mi razglednice.Meni sve to mnogo znači ,kao i škola naravno.
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Ostalo je mnogo dobrih sećanja. Čekam da završim fakultet pa se vraćam za Moskvu da se napijemo i veselimo A trenutno se dopisijemo preko neta
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Puno toga... secam se jednog ludog profesora kome se izmedju ostalog desavalo vise puta da mu slic bude otkopcan, a znao je i da tresne u ormar iduci unazad (previse se uzivi u pricu )
Da ne spominjem ekskurzije u prvoj i cetvrtoj godini... kako je samo divno bilo...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Uh, što neću.Ima svačega.Od prvog dana kad smo se svi gledali izgubljeno, do poslijednjeg kad smo igrali uz trubače na stolovima u dvorištu škole. I ekskurziju svaku i svaki zajednički izlazak vikendom. Ne baš svaki, ali sigurno neću zaboravit tri frendice sa kojima se i dan-danas družim kao i prije, neke profesore koje tek sad kontam što su htjeli reći svim onim dranjem...i mnogo rođendana, zezanja na časovima i bježanja.
Ma najljepše doba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja sa svim svojim nastavnicima i dalje kontaktiram,dolaze mi u posetu,dopisujemo se mobilnim,zezamo i stvarno su svi super i ja ih sve mnogo volim,kao i moje drugare...
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
dragoje je napisao/la sledeće: | Graju u hodniku, trku djece okolo, proljece, prijateljstvo... uspjehe i padove... |
Sve ovo i jos ono "danas kada postajem pionir dajem casnu pionirsku rijec...."
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
pevo zao mi je zbog toga sto ne mozes da hodas...
A drugo Nikada necu zaboraviti kad je u srednjoj profa iz Ekonomike dosao na cas s toalttet papirom koji mu je virio iz nogavice i iz farmerki u predelu dupeta... i jos mnogo drugig gegova profana i drugara iz srednje...
A iz osnovne nikad necu zaboraviti kako su me prvo u prvom razredu svi markirali kao prokletog slovenca zbog rata '90-e a kasnije i u 7 kad su mi svi okrenuli ledja kad mi je brat poginuo u saobracajci s izgovorom baxuz je prelazan,a posto sam i ja tada jedva izvukao ziivu glavu i bio cak jedno vreme vezan za krevet jako mi je tada bilo potrebno drustvo,...
|
|
|
Ljubicicac_85 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2007 Poruke: 51
|
|
kada sam zaboravio cipe na exkurziji
|
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Šta nikada nećete moći da zaboravite iz škole? |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 sledeća |
Strana 1 od 10 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|