www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

posle koliko covek oseti da voli!?
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 12:07 pm    Naslov poruke: posle koliko covek oseti da voli!? Na vrh strane Na dno strane

posle koliko vremena u vezi covek moze da oseti da nekoga voli?

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 12:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tek kad dobro upoznas nekoga, njegove mane i vrline i prihvatis sve to...

e sd zavisi od osobe, koliko kome treba vremena za to...

samo treba razgraniciti ljubav od zaljubljenosti, opsednutosti, navike, ocaranosti....

" I know the way to fuck them all...."

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 12:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj nemam pojma mozda ce zvucati bas smesno svima vama ali ja se zacopam u devojku za najdalje nedelju dana Rolling Eyes i to pokazem pa devojke to odbije,ili cak neke su to i koristile.... Sad
a naravno vremenom sve to se produbljuje ali ako se ne zacopam u prvih 7-15 dana onda znam da tu nesto ne valja,.... takav je slucaj kod mene... Rolling Eyes

....tvoj i u dobru i u zlu....

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 12:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehe, "zacopas" se sigurno da, jer naravno da postoji neka hemija cim si sa njom

a kada si zaljubljen onda je ne volis jos...jer pricamo o tome sad...

to dolazi kasnije Wink

" I know the way to fuck them all...."

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 3:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posle 11 meseci, 18 dana, 3 sata, 45 minuta i 28 sekundi Confused
Osetices da volis nekog onog trenutka kad ga upoznas dovoljno da vise neces misliti da je ta osoba savrsena i bez mane, kad ne budes volela kod njega ono sto ti zelis da je on, vec ono sto on stvarno jeste, kada vise ne budes morala da razmisljas o tome da li ces reci ili uraditi pravu ili pogresnu stvar...a za to ne postoji odredjeno vreme. Sve zavisi od ucestalosti vidjanja, brzine medjusobnog upoznavanja, situacija kroz koje veza prolazi, svake osobe ponaosob...itd.

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 3:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to se meri poljupcima,zagrljajima,gradacijom osecanja,ali ne i vremenom Smile tako da..
kad kupim odgovarajuci "metar" javicu ti Smile

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 5:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pojma nemam.... Moze da oseti posle mesec dana a moze da se desi da nikada ne zavoli.

edit by škorpijica: tema ostaje ovde, bar još neko vreme Wink

Alekssandra
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 31 Jul 2006
Mesto: Havaji

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 7:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavisi!to ti niko ne moze reci tacno tada!

LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 11, 2007 4:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvopšte nema pravila... Razz

stanuje sam đavo.

Vampirela
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Tamo gdje je on...

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja znam da ako prvi dan ne osjetite nesto u stomaku kad ga upoznate, onda to necete ni osjetiti s njim, ali to ne znaci da ga volite. ja se vidjam s deckom vec 3 mjeseca (to mi je najduza veza u zivotu) i svaki pot kad ga vidim osjetim one leptirice i sva se unervozim, ali ne mogu reci da ga volim.

melkor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Jan 2005

saudiarabia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 12:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad pocnete da se slazete u svim stavovima!!!

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 1:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da na to nema odgovora i ne može se mijeriti

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> posle koliko covek oseti da voli!? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon