:: |
Autor |
Poruka |
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Naisli ste na osobu za koju mislite da bi vama savrseno odgovarala ???
Upoznate se, iskrice lete, ali....kako to obicno biva,ta osoba je u vezi...
Sto biste ucinili....poduzeli sve kako biste ostvarili svoje zelje ili prepustili sve sudbini ???
|
|
|
|
|
|
dushi333 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 02 Feb 2007 Poruke: 75 Mesto: Tetovo
|
|
ja mislim da nije fer tako raditi nego samo treba se prepustiti sudbini
|
_________________ vatra je u suncu al zemlja je ta koja gori,oci se zaljube a srce je to koja pati.... |
|
|
|
|
|
|
|
cak i ako vidis da bi stvarno moglo biti dobro a da se samo malkice malkice trebas potruditi.
Jel ponekada neke stvari ne budu dobre ako sve prepustis sudbini
|
|
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Verovatno bih neko vreme strpljivo cekao a ako to ne urodi plodom, isao bih polako i sigurno u napad.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja bih isto probala inace sam na ono sve ili nista
no risk no fun
|
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
black_panthera je napisao/la sledeće: | Naisli ste na osobu za koju mislite da bi vama savrseno odgovarala ???
Upoznate se, iskrice lete, ali....kako to obicno biva,ta osoba je u vezi...
Sto biste ucinili....poduzeli sve kako biste ostvarili svoje zelje ili prepustili sve sudbini ??? |
Evo okrenimo plochu.. Pitat cu ja tebe..
Ti si cura od tog decka.. I tebi je sigurno dobro sa tvojim deckom. Volish ga, u vezi ste duze. Ja ga upoznam na kratko vrijeme i pricam sa njim, dobro pashemo, iskrice lete... E dali bi ti volila da ja "idem u napad" da bi ostvarila svoje zelje... Ili bi htjela da ostavim to sudbini???
Kad to odgovorish iskreno imat ces i svoj odgovor...
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Evo, da sam ja sa u vezi sa nekom devojkom, da mi je sve super, volim je, dugo smo zajedno... Iskreno, voleo bih da pokusa da je smuva neki lep decko. Ako uspe, neka im je sa srecom, a ako ga odbije bez razmisljanja, e to je prava devojka! Ako bi malo da flertuje s njim, to je dokaz da je nezrela, sto znaci prekid.
Ako bih ja upoznao devojku koja je zauzeta a, kako kazete, izmedju nas iskrice lete, potrudio bih se samo ako vidim da i ona to zeli.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
sve bi ucinnio za devojku ali ako vidim da ona zeli da ide onda tu nema sta puno da se ucini,...jednostavno ne treba nekog siliti da bude s vma ako to ne zeli,....tako da....
|
|
|
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
Gledajuči da sam jako komplikovana...ne volim da smaram...i uvek očekujem da se netko prvi dokaže meni...prepustila bi sve sudbini... 8)
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Nisam sigurna da bih zelela da se petljam izmedju.. hm.. ne bih volela da to meni neko ucini,tako da pri samoj pomisli na tako se najezim
Mislim da ne bih napadala. Sacekala bih. Pa.. sta bude bice. Mozda je samo prolazno...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E ali pazi ako on voli mene onda mu ne frcaju iskrice sa tom nekom x osobom.
|
|
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Ako nekoga stvarno volis 'Onda vredi
Ako ne.......onda nista!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|