:: |
Autor |
Poruka |
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
Da li ste nekad bili sa nekim samo da bi dokazali svom drustvu da mozete biti sa njim,da ga mozete osvojiti a potom ga otkaciti?I to samo iz inata da bi ostvarili ono svoje,i da bi dokazali drustvu svoju licnost!!!
Meni licno to se ne svidja i to nikad ne bih uradila,jer sam samo sa nekim ako mi se svidja a ne iz inata da bi dokazala da i njega mogu da imam!!!
Ocekujem iskrene odgovore...
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Nikad nisam to radio i ne pada mi na pamet.Ne želim bilo koga da povredim da bi se nekom dokazao.Ne mogu da budem sa nekim kog ne volim samo da bih dokazao neke stvari i ispunio neka glupa očekivanja.Naravno,isto tako ne bih voleo da budem sa nekim ko bi me iskoristio za istu stvar.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
U potpunosti se slazem sa nick1982. Samo se stavim u situaciju onog drugog i pomislim kako nikad ne bih volela da budem iskoriscena na takav nacin. Prema tome - necu nikad povrediti nekog da bih podigla svoj "ugled" u sopstvenim ocima.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Jednom sam se, jos davno, kladio sa drugaricom da cu smuvati neku tamo devojku i izgubio sam opkladu.
Posle svega saznao sam da ona voli samo devojcice.
Sada to, naravno, ne bih radio.
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
nikada ne bi uradila tako nesto da drustvu dokazem da nekoga mogu imati.........ali jednom sam to uradila ali decku sa kojim sam se zabavljala dugo, raskinula, pa posle nekih komentara sam mu pokazala samo da mogu ponovo da ga zavedem i onda sam ga otkacila, sad vise ne bi to uradila ali tad, njemu je to trebalo
|
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Iz inata...Pa ako mi se ta osoba nimalo ne sviđa, onda niti iz inata ne mogu biti s njom....
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ne, pa zašto bih? Kome se ja trebam dokazivati, osimo samoj sebi?Nitkome.Baš me boli briga što misle moji prijatelji što nemam nitkoga. Ja njima da dokazujem svoju ličnost mogu samo na onaj način koji ja i primenjujem - to sam što sam, takva sam kakva sam. Zapravo se na taj račun šalimo i uvijek su uz mene, imala ja ili nemala momka.
Tako da sa nekim budem iz inata prema netkome to mi je potpuno bzvz.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Da budem s nekim iz inata pa jesi li ti poludela naravno da NE nikad ne bi bio s nekim iz inata to mi je nesto najgore.Ajde sto si tada kreten ka sebi neego i prema nekome drugom....
|
|
|
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
Ne nikada...
Mislim da ne bi bilo pošteno do njega...
Što ne želiš sebi...ne čini ni drugima...
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Zbog nekog drugog, ne!
Nije lepo inatiti se,ali ako je to npr da naucim "decka pameti" onda bih mozda i razmislila (ali, znam da bi se ipak zavrsilo na tom razmisljanju-ipak volim da ostavim slobodnu tu opciju,nekako mi je sladje)
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Da li ste nekad bili sa nekim samo da bi dokazali svom drustvu da mozete biti sa njim,da ga mozete osvojiti a potom ga otkaciti?I to samo iz inata da bi ostvarili ono svoje,i da bi dokazali drustvu svoju licnost!!! |
Ne!
Ne dokazujem se ja nikome na taj nacin! I ne dao Bog da na taj nacin "dokazem svoju licnost", pa kakva je to onda licnost? Plus da idem protiv svojih principa zarad cega? Jaka mi je to pa satisfakcija...Gluposti...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
pa prvo kakvi su to prijatelji kojima treba da se dokazujes? ako su ti prijatelji onda znaju kakav/va si... a drugo, NE, nikada to ne bih uradila, jer nema sta da se dokazujem nikome osim samoj sebi, a i ne volim da povredjujem druge...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|