:: |
Autor |
Poruka |
mima85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jan 2007 Poruke: 60
|
|
Imam decka vec godinu i nesto dana,ali na faksu postoji jedan tip o kom stvarno ne znam nista,ne postoji nacin ni da saznam,al kad god ga sretnem meni kolena klecaju.Ne znam zasto se to desava kad imam super decka,super vezu,a o ovom tipu ne znam nista,cak ni kako se zove
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
mogu da razumem to
upravo je to "ono" ne znas nista o njemu, on moze biti bas onakav kakvim ga ti zamisljas. Moze biti da je samo extra "jebozovan" (izvinjavam se da odabranom terminu)
samo polako,daj sebi vremena da skapiras sta je i kako je,a do tad.. pa do tad cemo mi ovde da rastavimo taj tvoj problem u sitna crevca,tako da-nema da brigas.
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Zensko si i to je normalno. Da si musko, onda bismo se zabrinuli.
|
|
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Pa uvek tako bude ..misteriozni tipovi nam uvek privlace paznju....
Privlace zato sto mastamo o njima i bude nam neke skrivene zelje koje nismo dozivele sa sadasnjim momkom,i ako je on dobar prema tebi i sve vam je super ipak nije to to koliko kod ti se to cini tako....
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
i ja sam nedavno srela tipa koji je obuzes sve moje poglede i ja sam njegove videla sam po reakciji, srela sam ga samo jednom i reakcija je bila takva, i mislim da je to nasa zenska normalna reakcija na nepoznate i neizvesne situacije, misteriozan je i interesantan a sve sto vise saznajemo o njemu postaje manje zanimljiv
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Pa dobro, meni se to dješava uglavnom kad izađem jer volim da zavodim ( naravno, ne napadno) kad vidim nekog lijepog tipa bez cure, ali uglavnom sve na tome i ostane jer kad god se upoznamo, uvijek se razočaram u nečemu, ne dopadne mi se. Samo bih ga tak sanjala i maštala o njemu. Ali i to sam prestala, nisam više toliko slobodna kao prije.
|
|
|
|
|
|
Trfac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 85
|
|
o ovom je bila neka tema, cini mi se,
to je ono kad nekog ne znas pa ga "sklopis" u glavi i onda je taj neko idealan. najbolja prevencija bi ti bila po meni da ga upoznas i razbijes iluzije.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Naravno da nas privlači sve što je nedokučivo, to je u ljudskoj prirodi
Ponekad je samo to gledanje i iščekivanje slatko...Moguće je da je draž upravo u tome i da ti više ne bi bio zanimljiv kada bi ga upoznala...Međutim, moguće je i da se izrodi nešto više...Pitanje je šta ti želiš...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
znas kako se kaze-tudje sladje.jos ako super izgleda,razumem te u potpunosti
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Privlači te upravo ta misterioznost i činjenica da ne znaš ništa o njemu.
To ti daje prostora da svoje neznanje ispunjavaš nekim vlastitim mislima i pridaješ mu karateristike koje on možda ni nema.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
nikita123n Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 100 Mesto: Tako blizu...a tako daleko!
|
|
jao definitivno se slazem...iz nekog razloga.....vecina nas devojaka vole misteriozne tipove....jer svaka od nas mozda masta...o nekoj opasnosti...jer iz nekog razloga....''dobar'' decko nas ne ispunjava...u potpunosti...pomalo zvuci dosadno...i privlaci nas ta neka doza neizvesnost i rizika.......
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ono zabranjeno je najslađe
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
|