:: |
Autor |
Poruka |
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Koja vam je kozmetička linija bolja i zašto?
Meni je Oriflame čista katastrofa, od ruževa koji su presuhi do krema i losiona za tijelo koji mi smrde! Parfemi isto ne valjaju. Jedina svijetla točka su im sjajila za usne.
Avon kupujem godinama i prezadovoljna sam, obožavam njihove lakove i sjajila, maskare i sjenila, jedino ne valjaju olovke za oči jer od njih plačem
kakva su vaša iskustva?
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
Avon mi je 100put bolji.. ima sve sto zelis avon je supar kakovost..
Najbolji so mi ruzevi
|
|
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Avon je bolji!!!
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Ni jedan ni drugi uopste. Bar meni.
Ne volim da narucujem sminku preko kataloga jer boja nikad ne bude kao sto je prikazana u njemu.
Najvise volim da kupujem u parfimeriji.
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Ma nisu ni jedan ni drugi nesto dobri mada sam ranije koristila Avon ali nije mi bas nesto odgovarao.
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
u zadnje vrijeme sam se okrenula avonu.ima mi nekako bolje proizvode.obzvam njihove kuglice...one boje zemlje
|
|
|
|
|
|
Lelaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 30 Avg 2005 Poruke: 80
|
|
Po meni, mnogo je bolji Avon.
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
meni najiskrenije ne valja ni jedno ni drugo.i avon je ista fora ko oriflame u 90% stvari su totalno slicni cak i u ambalazi.na prvi pogled se vidi da su to tvrtke istog tipa po meni nekvalitetne.rijetko kojim proizvodom sam bila zadovoljna
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
avon mi se ne svidja shto nijedna boja nije ista u katalogu kao u realnosti, od krema dobijem neku alergiju... mora da je zato shto koshtaju 200 dinara
u avonu mi se svidja svega par proizvoda, to su: olovka za ochi ljubichasta i onaj arrabian glow sjaj za usne... =)
shto se tich oriflame-a, takodje kreme nikako ne valjaju, kao ni gelovi i preparati za kosu..
ruzevi mi se svidjaju, jer nisu uopshte suvi (e sad, ako kupish onaj od 150 dinara, naravno da tje biti suv) i boje su iste kao u katalogu =) to znam jer uvek naruchim od drugarice kad dodje neki ruz i zadovoljna sam... kao i sjaj.
u principu obe kompanije su chisto sr anje.. i nekvalitet...
ja se drzim L'Oreala i Max Factora, jeste da redje dopunjujem tako kolekciju shminke, ali imam kvalitet na licu...
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
|
|
semidelux je napisao/la sledeće: | avon mi se ne svidja shto nijedna boja nije ista u katalogu kao u realnosti, od krema dobijem neku alergiju... mora da je zato shto koshtaju 200 dinara |
E sad...to sa bojom je apsolutno tacno...
A što se krema tiče, nažalost tu važi ona dobra stara "koliko para toliko muzike"...
Iako cena ponekad (tj. uglavnom) ne opravdava kvalitet ja sam za to da se uzme što kvalitetnija krema za lice...
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Babily je napisao/la sledeće: | semidelux je napisao/la sledeće: | avon mi se ne svidja shto nijedna boja nije ista u katalogu kao u realnosti, od krema dobijem neku alergiju... mora da je zato shto koshtaju 200 dinara |
E sad...to sa bojom je apsolutno tacno...
A što se krema tiče, nažalost tu važi ona dobra stara "koliko para toliko muzike"...
Iako cena ponekad (tj. uglavnom) ne opravdava kvalitet ja sam za to da se uzme što kvalitetnija krema za lice... |
evo ja sam jednom u Avona naručila lak boje kože, a došao mi je tamnocrveni
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
|
|
Pa to ti je uglavnom najveci problem te dve firme....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|