:: |
Autor |
Poruka |
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
...da vas čujemo, stripoljupci! Bilo da ste kolekcionar ili usputni čitalac, vaš je sud dobrodošao... Koji vam je to strip omiljen? Moći kojeg strip junaka vas ostavljaju bez daha? Da li ste ikada poželeli da budete neki od velikih strip (anti)heroja i zašto?
|
|
|
|
|
|
Gaso Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2003 Poruke: 505 Mesto: Kraljevo
|
|
|
|
|
komshinica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 163
|
|
Calvin & Hobbes, svaki dan me obraduje!
|
_________________ Nista u zivotu ne razveseljava tako kao kad nas gadjaju pa promase! |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
manhu... pogodila me je tvOja slichica pravo u srce ! obozavama ih. TNT! TO JE TO
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 72
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Da, Alan Ford...
ali samo do onog broja dok su ih radili M&B
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
Tulumba Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Mar 2004 Poruke: 46 Mesto: Novi Sad
|
|
e ljudi posle ne znam koliko godina ponovo sam procitao sve od Zagora, juce sam zavrsio... stvarno sam bio poblesavio, svi su mi se smejali al bilo je dobro, sada mi krivo sto nemam vise da citam... aaaaaaaa dajte mi nove brojeve Zagora aaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Alan Ford mada ih nisam sve bas citala...
|
|
|
|
|
|
DJAvrilo Upućeni član
|
Godine: 53
Datum registracije: 17 Sep 2004 Poruke: 343 Mesto: Alamo
|
|
Mister No, Bluberi, Ken Parker
|
|
|
|
|
|
Veteran Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Jun 2004 Poruke: 11
|
|
|
|
|
Iole Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 4
|
|
Pozelio sam biti Druna ali ne mogu posto je ona devojka a ja nisam...
A moci su najjace od Songoku-a iz Dragon Ball Z, vec pred sami kraj.
Zamislite da jednim potezom mozete da unistite planetu???
|
|
|
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 1685 Mesto: different realities...
|
|
Moj omiljeni strip je bez sumnje Princ Valijant Harolda Fostera. Takođe, mnogo volim i stripove Aleksa Rejmonda, Šarlijea, Moris i Gošini stripove, Hugo Prata, Gošini i Uderco, Magnus i Bunker... Od likova to su Hogar, Diznijevi junaci, Bluberi, Modesti Blejz, Talični, Asteriks, Džeremaja, Komanči, grupa TNT... Ma stripovi su uvek bili važan deo mog života...
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|