:: |
Autor |
Poruka |
boolero Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd
|
|
Evo zavrshen autek...
Zamenjen motor(C20NE),menjac(F16),polu-osovine,glavcine,homo zglobovi,izduv ponovo radjen,KN,cip,glava...
Ostalo josh da se ojaca shasija, da se namesti 5-ta brzina(sad oce samo do 4-te), i da se smisli malo bolji raspored creva za hladjenje:)
Testiranje :
http://rapidshare.com/files/16582293/kadjo4.avi
http://rapidshare.com/files/16585683/kadjo1.avi
http://rapidshare.com/files/16588521/kadjo3.avi
http://www.youtube.com/watch?v=XZuqURrxpwE
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Drago nam je zbog Vas......lepo da ga vozite....malo da va, troshi ....i da sve gledate u retrovizoru....
|
|
|
DJ-KOmar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 175 Mesto: Zagreb/Odzak
|
|
Lijepo lijepo...samo mogo si malo oprat motor jeli to bas K&N ili neka istocna verzija
|
Poslednja prepravka: DJ-KOmar datum Pet Feb 16, 2007 9:03 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Svaka cast i sve iskrene pohvale od mene! 2.0 i 8V...steta sto nije 16V i da, operi malo vise taj motor i obavestavaj nas sta trenutno radis na kolima!
|
|
|
boolero Upućeni član
|
|
|
Hvala na lepim zeljama 8)
KN bi trebao da je stvarno KN, nisam ga kupovao nvoog pa da znam 100%.
Pranje motora...pa ne znam imam precish stvari
|
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
DJ-KOmar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 175 Mesto: Zagreb/Odzak
|
|
malo mi je boja cudna za K&N, jel ti zeza sta MAF zbog filtera, ja sam bas prije par dana stavljo frendu na Alfu 1.8TS koja takodjer ima MAF OMP-ov filter (isto izgleda kao K&N samo sto je u zatvorenom kucistu) i normalno radi
|
|
|
boolero Upućeni član
|
|
|
Na ovoj temp. nikavih,vidececemo kad bude toplije i haldnije kako ce da se ponasha.
|
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
speedoje Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358
|
|
Bole sve cestitke ponovo, dogovoricemo se neki dan da vidim tu makinu kako ide. Sta fali motoru cist je on sasvim, samo motorni prostor zabrljao stari motor.
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Svaka cast brate, samo napred! Bas steta sto nije 16v, bio bi najjaci.
|
|
|
boolero Upućeni član
|
|
|
@Dixy: Shto se mene tice moze...samo nek se neki jave kad
@speedoje: Pa trebao si u nedelju da dodjesh kod intera na skup pa bi ga probali 8)
@Vlada_R:Ma moze i ovaj da se naturpija dobro...samo treba para, kojih trenutno naravno nema,al dace bog pa ce i ovaj da ide klasu 15
|
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
boolero je napisao/la sledeće: | Ma moze i ovaj da se naturpija dobro...samo treba para, kojih trenutno naravno nema,al dace bog pa ce i ovaj da ide klasu 15 |
Samo polako i ne misli mnogo o tome... Bitno je da imas Svoj (ako je Tvoj) auto Opel Kadett, a ostalo ide samo...
Prvo:
Za**bi taj Tuning i te Filtere na neko vreme jer ako Ti se Kadett stalno kvari, a vec znas kako je to sa delovima...bolje nista ne dirati vec gledaj da nema nijednu gresku na motoru ako si u mogucnosti da odrzavas i menjas (potrosne materijale) ulje, svecice, pakne, rucna i naravno NEMA ono wwrruuuuum na semaforu jer kad se to desi odmah se misli na gume koje opet nisu toliko jeftine...
Tuning dolazi kad nadjes neki skroman posao i onda polako, jedan dobar izduv, pa onda malo skuplje kocnice...i tako... Boolero, da nisi mozda mehanicar!?
|
|
|
boolero Upućeni član
|
|
|
Znam tacno na shta mislish....na sklopocije koje imaju izduv al im ne rade kocnice i sl.
Moj auto je uglavnom ispravan, tehnicki prolazim lagano...trenutno jedino shto ne radi kako valja su homokineticki(jbg uzeo polovne u kompletu sa josh nekim delovima), i treba da se poradi na limariji da mi se auto ne savije ko banana 8)
Servise mu radim redovno (odradjen je sa promenom motora)...i tako ce i da bude u buduce.
Imam posao ,a kapne i neshto sa strane tako da finansiranje kola nije problem..za nekih 6 meseci do godinu dana mogu da postignem tih 15 sec.
Shto se tice auta moj je,a mehanicar nisam al umem mnogo toga da pokvarim experimentisuci a poneshto i da popravim
|
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|