:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Mislim da je pitanje dosta jednostavno - dakle kad vidite marku (brand) nekog automobila - koji su brandovi u koje imate povjerenja u pogledu kvalitete, performansi, udobnosti... a koji su brandovi u koje nemate povjerenja jer su vas mozda auti tih firmi razocarali ili samo tako - nemate povjerenja u njih... ?
Ja imam povjerenja u (gotovo uvijek bih mogao kupiti):
Japanske brandove generalno, posebno Honda, Lexus, Mazda...
Peugeot
Audi
Volvo
Mercedes Benz
Porsche
BMW
Nemam povjerenja u (i ne bih za aute ovih firmi dao novce):
Fiat
Kia
Opel
Seat
Ford
GMC
vecinu USA proizvodjaca
Rumunjske, Indijske, Ruske i slicne firme
cak i Mercedes Benz iz Turske tvornice (ali nemam bas neki konkretan razlog).
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Gardas88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 147 Mesto: Podgorica

|
|
A jesi li razmilšljao o novcu kao ograničavajućem faktoru kada je izbor kola u pitanju! Pa jeftinija kola shodno svojoj cijeni pruzaju odgovarajući kvalitet, nema svako para za bmw-a, mercedesa, a kamoli porsche-a! I još nešto ne bih se slozio sa tobom da ford, opel i seat proizvode nepouzdane automobile, daleko od toga...
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Gardas88 je napisao/la sledeće: | A jesi li razmilšljao o novcu kao ograničavajućem faktoru kada je izbor kola u pitanju! Pa jeftinija kola shodno svojoj cijeni pruzaju odgovarajući kvalitet, nema svako para za bmw-a, mercedesa, a kamoli porsche-a! I još nešto ne bih se slozio sa tobom da ford, opel i seat proizvode nepouzdane automobile, daleko od toga... |
a) Peugeoti i Mnogi Japanci nisu skupi pa teorija o "parama" pada u vodu
b) Pitanje-tema glasi: "Kojim auto markama vjerujete a kojima ne?" Meni su osobno Ford, Seat i Opel marke kojima JA ne vjerujem, a ako su po tebi pouzdani - onda OK...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
g_bmw_m3 Upućeni član

|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442

|
|
Gardas88 je napisao/la sledeće: | Pa jeftinija kola shodno svojoj cijeni pruzaju odgovarajući kvalitet, |
Normalno!
Sto se tice ''Opela, Seata (VW) pa i Forda, mislim da i njima treba verovati!
Evo prosti primer:
Stara Opel Vectra, (a novije suuuu boli glava) je bila dobar-prosecan automobil za sirotinju! Danas, ne tako skupa ali jos uvek daje dobre performanse kao i udobnost nije los izbor pri kupovini za jeftine pare ! Ja bih je i sada kupio!
Sto se tice Seata on je svima poznat i on spada u vrstu VW-a tako da je neko moje misljenje potpuno isto!
Takodje i za Forda uglavnom Eskorta mogu da kazem da je dobra mashina koja ima kompresiju 10,3 (mislim) dok su noviji modeli mnogo bolji i skuplji...
Sto se tice tog automobila kad sam vec poceo sa starijim modelima, Eskort nije los izbor... Jeftino odrzavanje, praktican, ekonomican i naravno on je auto za gradsku voznju mada moze i van!
Opet, cena je to sto nas najvise privuce, a NEMOJ ni slucajno da zaboravimo na Francuske automobile npr. Renoa, Citroena, Pezoa koji su jako dobri i udobni automobili (posebno Citroen) i Reno Clia u svojoj klasi naravno!
Sve u svemu ja verujem i ovim proizvodzacima!
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
Verujem:
Mercedesu na McLarenu samo
Porscheu
Opelu
Seatu
Saabu
BMW-u
(morala sam da editujem - ne znam kako sam Hondu izostavila)
Ne verujem:
Kia
Dacia
svi francuzi...
|

Poslednja prepravka: *~*Dixy*~* datum Uto Jun 26, 2007 12:27 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Moj izbor su:
Audi (najudobniji, najkvalitetniji, najlepsi...jednostavno najbolji automobili)
VW
Opel
Mitsubishi (Lancer je prava azdaja)
Honda
Marke koje nikako ne volim su:
Ford
BMW
Citroen
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Ja cu bit kratak. Vjerukem VW/Audiju i taj dan kad ne budem moga da kupim nesto od VW kupicu sebe biciklo.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Mislim da je pitanje dosta jednostavno - dakle kad vidite marku (brand) nekog automobila - koji su brandovi u koje imate povjerenja u pogledu kvalitete, performansi, udobnosti... a koji su brandovi u koje nemate povjerenja jer su vas mozda auti tih firmi razocarali ili samo tako - nemate povjerenja u njih... ?
Ja imam povjerenja u (gotovo uvijek bih mogao kupiti):
Japanske brandove generalno, posebno Honda, Lexus, Mazda...
Peugeot
Audi
Volvo
Mercedes Benz
Porsche
BMW
Nemam povjerenja u (i ne bih za aute ovih firmi dao novce):
Fiat
Kia
Opel
Seat
Ford
GMC
vecinu USA proizvodjaca
Rumunjske, Indijske, Ruske i slicne firme
cak i Mercedes Benz iz Turske tvornice (ali nemam bas neki konkretan razlog). |
^ sve sto on kaze osim Porsche, njih ne bi dodao u nijednu listu. Neutralan sam prema Porsche. Strava su masine, ako gledamo performansi. Ali po meni mnogo para za malo....pogotovu ako gledamo interijer.
|

Poslednja prepravka: Vlada_R datum Pon Feb 12, 2007 5:21 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
DJORDJEVICN Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Nov 2005 Poruke: 8 Mesto: Mladenovac

|
|
Verujem svim Japancima i narocito Subaru a ne verujem Mercedesu, Zastavi i Daciji.
|
|
|
|
|
 |
texnicarrr Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 07 Jan 2007 Poruke: 9

|
|
zavisi sve od godine proizvodnje svaki brand ima dobrih i losih osobina.
Najmanje vjerujem VW od neke 95-00god to je otpad, tako isto i Skoda
a vjerujem BMW, Nissanu, Hondi....
|
_________________ toooo |
|
|
|
 |
Dragan.77 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 31

|
|
-Porsche
-Mercedes
-Audi
-BMW
To su moji favoriti.
|
_________________ Takav je zivot, cupav i dlakav a
kad ga obrijes onda je nikakav |
|
|
|
 |
NikolaHN Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Avg 2005 Poruke: 207

|
|
ja imam povjerenja u skoro sve japanske automobile i bmw i mercedesa, ali u fiata, skoda, opel, alfa nemam
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|