:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
podsetila me je teme sex na javnom mestu na pitanje..gde vi najradije vodite ljubav...
Vodenje ljubavi na otvorenome moze biti vrlo zanimljivo, bar u ljetnim mjesecima. Medutim, takav seks ipak nije svima po volji. Za neke parove jednostavno ne postoji toliko dobro mjesto poput doma.
Mislite li pak da vodenje ljubavi kod kuce zvuci dosadno, tada vrlo vjerojatno niste otkrili sve mogucnosti seksa unutar svoja cetiri zida. Toliko je toga moguce. Valja pokusati, a nakon nekog vremena vise nikada necete na svoj kuhinjski stol gledati na stari monotoni nacin.
Kupatilo
Kupaonica je savrseno mjesto za zapocinjenje uhodavanja u malo strasnije i toplije raspolozenje. Iako je mozda tesko za vjerovati, ali samponiranje kose je vrlo ugodno, a, ako se malo potrudite, i eroticno. Mnogi seksolozi tvrde da jednostavna radnja utrljavanja sampona u kosu emotivno zblizava partnere.
Dakle, uskocite u kadu i obostrano si utrljajte sampon u kosu, zatvorite oci i pustite mastu da djeluje. Zapocnite s dubokim polaganim disanjem kojim cete lakse uspostaviti vezu i laganim naizmjenicnim trljanjem vlasista. Vase bi se kretnje pri masiranju trebale ljuljuskati poput laganih morskih valova, bez slutnje o njihovu pocetku ili kraju. Od vlasista se krecite prema vratu i ramenima, a zavrsite s mekom masazom usiju.
Hodnik
Bilo bi idealno kada biste posjedovali kakve takve stepenice, dovoljno ih je tek desetak. Stepenice omogucavaju razne varijacije na temu okomitog polozaja. Medutim, mora se napomenuti da je takvo vodenje ljubavi mnogo teze u stvarnom zivotu, no sto izgleda u filmovima. Naime, na stepenicama se pri vodenju ljubavi u okomitom polozaju stvara snazniji pritisak na noge. (Mada se uvijek mozete osloniti na rukohvat.) Dakle, vjezbajte, samo puno vjezbajte.
Ali ako ste vise avanturisticki raspolozeni mozete odigrati malu igricu dominacije - jedno od vas dvoje moze se uz rukohvat i privezati.
Kuhinja
Miris odredene hrane moze pripomoci krvi da otputuje u donje krajeve tijela. Nakon mnogo provedenih istrazivanja zakljuceno je da mirisi bucnice, krastavaca i cokolade znacajno poticu seksualno uzbudenje. Pokusajte nesto od toga dodati svom popisu za kupovinu, odvedite svoju ljubav u kuhinju te udisite i jedite.
Ne uspije li kojim slucajem ovaj eksperimentalni pristup zavodenju, pokusajte s iskusanim i potvrdenim pristupom koji se moze vidjeti i u filmu Devet i pol tjedana. Ne zaboravite stoga na slag u boci i ostale ljepljive tvari koje se mogu lizati. Za glavno jelo servirajte sebe na kuhinjskom stolu.
Dnevna soba
U dnevnoj sobi mozete raditi mnogo toga osim gledanja TV-a. U jednom trenutku obican dnevni boravak moze se pretvoriti u pravo malo seksualno igraliste.
Zapocnite sasvim naivno, nekim finim soft-core erotskim filmom. Tek toliko pred spavanje. Zatim, pokrenite emocije u onom pravom smjeru, ali polako. Dodirujte se, jedno, recimo, u stolcu, drugo na trosjedu. Neka se citavo vrijeme u pozadini vrti film. Usput se ljubite njezno, bez obaveze, mazite se.
Pokusajte voditi ljubav na podu. Mastovita uporaba svijeca moze uvelike pojacati dozivljaj, samo pazite da ne zapalite tepih. Na podu su moguci razni kutevi kretanja, bogati pogledi. Iskusajte ih sve. Ne zurite.
Ja biram kuhinju....
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Ja biram kupatilo, i to mašinu za veš,
po mogućstvu da skače kad radi centrifuga
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
...kao tipična predstavnica vodenog znaka, biram vodu....
dakle, pod tušem ili u kadi....
....mada, volim i da kuvam, tako da ni kuhinja nije loš predlog
...ma, kad je partner pravi, svako je mesto dobro
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
Poslednja prepravka: vecadok datum Čet Jun 30, 2005 11:05 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
DzudzusNeoplantus Veštica
|
Godine: 57
Datum registracije: 20 Okt 2004 Poruke: 1894
|
|
Definitivno stepenice!!! Kao tipicni predstavnik rogatog jarca mora da bude strmo!!!
|
_________________ Danas je prvi dan ostatka tvog zivota!!! |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
sto jes jes..kupatilo izgleda prilicno privlacno..ali ja volim velika kupatila..da mozemo da se jurimo..hihihi... no moze i tesna, da nema kuda da mrdne...ma daj sta das..ipak kuhinja mi nekako deluje kao zabranjena zona ..mislim ipak...mesto koje je najneobicnije u kuci..najegzoticnije..blizu cokolade..slaga...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
tajanstvena Veštica
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Dec 2004 Poruke: 3820 Mesto: novi sad
|
|
hm...kuhinja...i kupatilo definitivno....
|
_________________ LJUBAV SE RADJA IZ VERE, ZIVI OD NADE, UMIRE OD MILOSTINJE... |
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
E bas vala....ne biram mesto!!
Krevet je najudobniji naravno ali ne volim stalno jedno te isto!
Stojeci npr. obozavam (to otvara milion novih mogucnosti )
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Ma svuda, najbolji je krevet ali ne samo to !
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
eee meni nesto dnevna soba u poslednje vreme....
bre dzudzus stepenice smo odavno prevazisli....ccc....
mada ja najvise obozavam veliki raskosni krevet......sve ostalo su nijanse.....
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
najbolje je u garazi sto je tu idila
|
|
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
ja imam veliki, raskošan krevet
više od 4 kvadratna metra
Ali, što volEm da se mazim pod tušem
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
Poslednja prepravka: vecadok datum Čet Jun 30, 2005 11:12 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
jos je dobro voditi ljubav na vodenom krevetu
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|