:: |
Autor |
Poruka |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Djelem djelem u zenskom izvodjenju, ako moze Marina Zivkovic ako ne bilo koja druga zenska samo da nije Jadranka Stojanovic.
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Nemas mail na koji bi ti poslali pesmu, a u pravilima lepo pise da je obavezan
P.S. Ja sam tu i Fonatni postavio verziju od Blek Pantersa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minira@mymail.ro
Hvala na Pantersima...skinula sam i to...AKo neko ima zensku verziju nek posalje
|
|
|
|
|
|
I_LOVE_BUREK Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Jan 2007 Poruke: 49
|
|
Citat: | ...AKo neko ima zensku verziju nek posalje |
poslao sam ti verziju od ROMANO 4 (peva zensko), i verziju od Olivere Katarine...nadam se da ce ti se svideti?
|
_________________ Ako smatrate da je znanje skupo, trebalo bi da probate koliko kosta neznanje.
-The Swine Strike's Again- |
|
|
|
|
|
|
|
Izvini ali nije mi stiglo.Jel' mozes da pokusas na minira@gawab.com? ili jos jednom na ovaj predhodni?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sad sam poslao na minira@gawab.com
v a lj d a c e s a d b i t i b o lj e !!!
|
_________________ Ako smatrate da je znanje skupo, trebalo bi da probate koliko kosta neznanje.
|
|
|
|
|
|
|
Jeste stiglo mi je...I moze da se skine...Hvala ti najvise na svijetu...Kiss nadam se da cu moci ja tebi da pomognem oko fifti senta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Usnija Redzepova-Niska banja, ali ne karaoke nego mp3 pjesma mislim da i ona pjeva.Hvala unaprijed
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | Usnija Redzepova-Niska banja, ali ne karaoke nego mp3 pjesma mislim da i ona pjeva.Hvala unaprijed |
Poslao sam ti 2 verzije ove pesme, medjutim nijedna nije od Usnije (nisam siguran da li ona ima prepev te pesme), jednu peva Olivera Katarina a drugu Olivera Vuco.
Siguran sam da ce ti se svideti...UZIVAJ !!!
PS: poslao sam ti na minira@gawab.com
|
|
|
|
|
|
|
|
Nije vazno sto ne pjeva ona.... Hvala ti puno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trazim pjesmu Nad izvorom Vrba se nadnela Silvane Armenulic.
Ali ako moze da ne peva Silvana vec neka od novijih pevacica.Saljite na minira@gawab.com.Hvala unapred 8)
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Ja imam verzije od Silvane i Jasne Kočijašević, e sad obe su starije, pa ako hoćes da ti pošaljem javi...Iskreno, meni je bolja od Jasne Kočijašević...
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|