www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Priznati devojci nevinost???!! Da, ili...???
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
vlado smeker
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 15 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 24, 2007 8:24 pm    Naslov poruke: Priznati devojci nevinost???!! Da, ili...??? Na vrh strane Na dno strane

Devojke, kao prvo da se izvinem sto "upadam" na Vasu teritoriju, ali morao sam postaviti ovo pitanje bas vama, jer zelim da cujem vase misljenje!

....Devojka me je pitala pre par dana da li sam spavao sa drugom curom! Ja sam kao odgovor na ovo pitanje promenio temu i bukvalno nisam hteo da joj odgovorim! Ne znam zasto, valjda zato sto sam jos uvek nevin, pa nisam znao sta je bolje da joj kazem da jesam spavao sa devojkom ili ne...

Sta vi mislite sta da joj kazem? Da joj priznam i kazem fino da sam i ja nevin kao i ona, ili da je slazem da sam "iskusni" decko???

Dianita
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 27 Nov 2004

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 24, 2007 8:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

reci joj istinu
time treba da se ponosis a ne da krijes

i njoj ce biti drago sto nisi bio pre ni sa jednom curom

***danny***
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 24, 2007 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mora da prizna jer niej to sramota. bolje da bude iskren nego da laze curu...

Vampirela
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Tamo gdje je on...

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 24, 2007 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vjerovatno je bolje da joj kazes istinu, a posebno ako planiras neku ozbiljniju vezu sa tom djevojkom, ne moze se veza graditi na lazima Very Happy
jao jesam veceras raspolozena da filozofiram heheh

.::pinki::.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 03 Apr 2006
Mesto: u dugovima :))

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najbolje bi bilo da joj kazes da si jos uvek 'nevin' ..to nije nikakva sramota..i bas je lepo sto ste oboje nevini Very Happy

Velja25
~ Sanjicin komšija ~
~ Sanjicin komšija ~

Datum registracije: 20 Jan 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 12:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Reci istinu i samo istinu. Kada budete trebali da spavate nece ti biti tolika frka jer devojka zna istinu, to dalje implicira da ces biti opusten sto dalje implicira da ce sex biti bolji Smile

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 12:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Istinu naravno. Very Happy
Posto je i ona u istoj situaciji kao i ti, ne vidim razlog zbog cega si se "uspanicio"...Da je ona iskusnija od tebe pa i da razumem da te je "sramota" pred njom, ali ovako nema razloga.
Mada, veruj mi da ona to vec zna...Mogao si ti da menjas temu i milion puta i da mislis da si je zavarao i da je ona zaboravila..Jok, time je samo dosla do svog odgovora...tako da sad nema sta da te sprecava to i da joj kazes Smile

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

beba_anchy
*** mai anđeo ***
*** mai anđeo ***

Godine: 39

Datum registracije: 08 Jan 2007
Mesto: zege:p:D

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

reci joj istinu... Wink

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 2:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znaci, istinu! bice lakse i tebi i njoj. sta vise njoj ce biti drago sto ce imati tu cas i zadovoljstvo da te nesto nauci tj da nesto naucite zajedno. a ipak,to je jedno veliko iskustvo, pa sta da vam kazem. Vredno vezbajte!!! Wink

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 11:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ne laži! Priznaj Laughing bolje nego da kasnije sazna da si je lago Rolling Eyes

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja sam bio tu negde tvojih godina kada sam bio u istom problemu. I slagao sam. Ali ona je vec imala nekih iskustava, tako da me je bilo sramota da kazem istinu. Posle nekoliko meseci, kada sam joj rekao, bila je prijatno iznenadjena, a priznala mi je da ne bi spavala sa mnom da je tada znala istinu.
Sto se tvoje situacije tice, mislim da treba da joj kazes. Tebe bar nema cega da bude sramota. Wink

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 5:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nije to nista strasno...
reci joj...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Priznati devojci nevinost???!! Da, ili...??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon