:: |
Autor |
Poruka |
Manhattan Psycho Killer

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!

|
|
Malo besplatne reklame.... Koji to televizijski kanal redovno pratite i zašto? Da li su to "političke" emisije na ružičastoj televiziji, kvizovi i "udri me do zore" filmovi na BK(-u), vesti na Studiju B, kulturno-umetnički program na BE92...? Ili možda naučni serijali na Discovery-ju i National Geographic-u, non-stop animirani filmovi na Cartoon Network-u, televizijske drame na Hallmark-u? Pre i posle svega... - gde?
|
Poslednja prepravka: Manhattan on Uto Avg 03, 2004 2:18 am; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
 |
Gaso Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2003 Poruke: 505 Mesto: Kraljevo

|
|
Ma pink ! :d
ili mtv !
Edit by PiNkLaDy...zabranjeno je pisanje velikim slovima...smanjila sam ti slova...
|
|
|
|
|
 |
niko_kao_Bane Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 3231 Mesto: tako blizu, a tako daleko

|
|
Trudim se da televiziju gledam što manje, filmova dobrih nema ni na jednom kanalu, ono što emituju oni ružičasti i njihove čuvene premijere "prvi put ove nedelje" znam već napamet, BK ima po mom mišljenju najkvalitetniji program, RTS se polako popravlja a ni B92 nije loš. SOS ima odličnu ideju ali očajnu realizaciju, dok ostale ne vredi ni pominjati!!!
Od onoga što možemo da vidimo preko satelita ili kablovske ne bi izdvojio ništa posebno, sve su to uglavnom dobri kanali a pokrivaju svačiji ukus!!!
|
_________________ O, nikad kao Bane, nikad, nikad kao Bane, nikad
Nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane
Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad kao Bane
Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane |
|
|
|
 |
Ksenija_86 Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak

|
|
pink,bk i b92!sve po malo na svi televizijama!sta kad gde ima!
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
 |
Roberto-NS Žderonja

|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519

|
|
RTL (hrvatska televizija) zbog zanimljivog programa,super filmovi,serije....nesto kao PINK samo bez reklama od pola sata usred filma i bez POLITIKEEEEEEEEEEEEEEEEE grrrrr!!!
|
|
|
|
|
 |
sekula_au Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija

|
|
najbolja je tvbn iz republike srpske a pink je ocajan takoreci uzasan uskoro se nasi tv kanali vracaju na podrucje australije
|
|
|
|
|
 |
D-S-L Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 18 Sep 2003 Poruke: 595 Mesto: Mnchen

|
|
pro7 , sat1 , RTL , RTL2 , itd.
|
|
 |
*Jedinstvena* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Jul 2004 Poruke: 131 Mesto: Lausanne

|
|
Kad sam se doselila u CH stalno sam gledala PINK,a sad mi je toliko dojadilo da mi resiver stoji bez veze.....nase kanale gledam samo ako ima nesto "specijalno" a ovako.....non stop pratim M6,RTL9,MTV,ViVa,MCM
CH1,FR1,2,3.....
MTV i MCM pratim zbog muzike,prikazuju se razni koncerti,dodele nagrada,muzicke emisije ma haos je.....a ostale programe gledam jer ima jako jako puno dobrih filmova,emisija,serija,crtaca.....ma fenomenalno.....
|
_________________ --------@Jedinstvena@-------- |
|
|
|
 |
rain-man * EXITovac *

|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 2552 Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"

|
|
Najvise, najbolju TV stanicu a to je ......BE92.......
|
|
|
|
 |
the_cica Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac

|
|
Slazem se sa Rain Manom-B92 definitivno najbolja i njapametnija stanica
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
|
|
 |
NINANENA Veštica

|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464

|
|
komso a sta gledas na premieru?
MTV iskljucivo
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|