:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
vec dva dana mi je ikonica za nod crvene boje, pise: protection disabled.normalno ga updateam normalno mi skenira kad ga pokrenem al ovak ne funkcionira.tak da sam ja vec dva dana bez zastite.sta mu je?u cem je fora?sta da radim?
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Verovatno ti je istekla probno vreme od 30 dana ili koliko vec on ima... moras da kupis punu verziju programa
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
poison je napisao/la sledeće: | vec dva dana mi je ikonica za nod crvene boje, pise: protection disabled.normalno ga updateam normalno mi skenira kad ga pokrenem al ovak ne funkcionira.tak da sam ja vec dva dana bez zastite.sta mu je?u cem je fora?sta da radim? |
Otvori NOD32 COntrol Panel i proveri da li su ti AMON, DMON, EMON i IMON enable-ovani. To ti je mali check box sa desne strane. Pogotovu obrati paznju na AMON i IMON (AMON - File System Monitor, IMON - Internet Monitor).
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
ma nije to.sve mi je to ok.nego on tako s vremena na vrijeme odluci ne radit, jedno 2-3 dana ikonica bude crvena i ne stiti me mada je sve drugo u redu, a onda sam od sebe opet proradi.
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Nece program nikada "sam od sebe" da radi/ne radi nego postoji nesto sto mu smeta u radu ili ga ometa, to moze biti neki firewall ili programi tipa Zone Alarm koji su nepravilno podeseni, mozda je crackovana verzija za koju niko ne odgovara...
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
|
|
neam pojma sta mu je.najbolje ce izgleda bit da ja maknem sve s diskova i sve ponovo.mozda imam i kakvu viruscinu koju nemrem otkrit
ps: fala na odgovorima
|
|
|
brano20 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Okt 2006 Poruke: 6
|
|
sa nod32 nisam imao nikakvih problema, odličan je!
|
|
|
|
|
|
$elvis$ Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 123
|
|
ja sam imao ozbiljnih problema sa NOD32.Gad se kosio s nekim programom .Kad kod sam ga upalio uzimao mi je 100% procesora.Na kraju sam ga uninstalirao i vratio kaspersky.
|
|
|
|
|
|
m4rk0 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2004 Poruke: 173 Mesto: Majur
|
|
Oce to sa nelicenciranim verzijama
|
_________________ eZine sa najboljim tutorijalima iz oblasti informatike NA NASEM JEZIKU.
۩ MaYuR ghhet00 ۩
Tutoriali na srpskom jeziku |
|
|
|
|
^^NESA^^ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Mar 2005 Poruke: 160 Mesto: PROKUPLjE
|
|
Ne, mislim da je kaspersky zaista dobar za zastitu, ali ume dosta da koci i usporava sistem, a i usporava dosta protok kada si na Interetu. Sto se pak NOD-a tice, on je totalna suprotnost. Niti koci sistem, a ni protok ne usporava. Jedino me nervira kod njega sto prvi put kad trebam da izvrsim update, treba da se cek duze od 30-ak minuta, dok je svaki drugi put MNOGO, MNOGO kraci. Sad dal je to zbog onog fixa sto imam ili neceg drugog ne znam.
|
|
|
|
|
|
bobosmrad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 02 Jul 2007 Poruke: 53
|
|
my computer/c/program files/eset/nod32 reg fix klikni na to i onda bi trebalo biti ok
|
|
|
|
|
|
sawo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Sep 2007 Poruke: 20
|
|
odlican antivirus program tako jednostavan a tako efikasan.....
|
|
|
|
|
|
|