:: |
Autor |
Poruka |
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Decka koga jos niste prebolele i koga jos uvek svim srcem volite
saznate da se zaljubio kao nikad do sad,da je voli ,da ce je zeniti,da se ta devojka zove isto kao vi i da je lepa kao boginja i jos mnogo toga...
Kako reagujete?
Boli li vas?
Jel osecate ljubomoru ili eto samo vam je krivo?
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
da je valjao ne bi bio bivsi.....njegov zivot i njegova stvar....nisam od onih koji gledaju unazad vec samo napred......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
slazem se sa torn...mozda bi mi bilo malo krivo,ali u svakom slucaju bih bila srecna sto je i on konacno resio da se skrasi
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
Hmmmm...Iskreno ne bih baš bila oduševljena...Ne bih to mogla gledati ravnodušbo, pogotovo ako mi je mnogo značio i ako smo dijelili i radili sve u dvoje...Teška je to situacija i trebalo bi proći neko vrijeme da to prihvatim i dođem k sebi i normalnom načinu života...Nije ti svejedno kada izgubiš nekoga i vidiš da je on tebe ubrzo zamijenio s nekim drugim i da sada ta druga osoba je njegov centar svijeta i njegova sreća...
|
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
Bilo bi mi drago da je nasao lepu, dobru devojku. Iznarvirala bi se jedino da je neka bezveze cura...
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
KatriX Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 136
|
|
Ako ga jos uvek nisam prebolela i volim ga,ne verujem da bi mi bilo svejedno.Verovatno bih bila ljubomorna ali u isto vreme i tuzna sto je nasao drugu.
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
uf...ovo za ime...
ne znam bash.
to je bash nja..
ako volim i dalje...bilo bi zajebano.
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Slagala bih kad bih rekla da me to ostavlja ravnodusnom.
Sve zavisi od toga koji bivsi je u pitanju, sta smo zajedno imali, koliko smo imali...Ako je neko koga sam stvarno iskreno volela (i kako ti rece jos ga volim svim srcem) pa sigurno ne bih bila presrecna jer on drugoj govori DA. To su osecanja, a ne nesto cime upravljamo pomocu daljinskog upravljaca. Potrebno je vreme da se svaka ljubav preboli, a kad je tako sveza situacija naravno da bi me zabolelo.
Super su te price da mu ja zelim najbolje u zivotu, ali ako ga volim, onda valjda i smatram da sam mu ja to najbolje u zivotu
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Moj bivse se ozenio i nasao simpaticnu, finu, kulturnu doktorku.
Boze moj, meni bilo drago. I on je dobar decko. Ja sam ta koja nije bila sjajna
Ali... zato sam se ja udala za coveka kojeg volim vise,mnogo vise nego tog bivseg, koji je mnogo lepsi, zanimljiviji, srdacniji i neobicniji.
znaci, samo njemu moze da bude krivo, ne meni
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Bila bi malo ljubomorna u početku, ali bi kasnije i ja našla nekoga
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
auh, pa ne znam koliko bih ja zaista bila hladnokrvna. nije mi ta "hladnokrvnost" u prirodi. verujem da bi sve prokljucalo, ali opet.. negde usput bih se setila da je on to zasluzio i pozelela mu sve najbolje.
a potom otisla negde sa drustvom da se iskacem i... trebalo bi malo vremena, ljubomora bi proradila,ali vremenom sve bi doslo na svoje!!!
|
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Ne bih bila ravnodusna, ali bilo bi mi drago posle odredjenog vremena za njega. Svi mi zasluzujemo da budemo srecni.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|