www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Izvini...
Strana 1, 2, 3 ... 54, 55, 56  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2005 1:18 am    Naslov poruke: Izvini... Na vrh strane Na dno strane

Evo vam prilika da se izvinete nekome za nesto...ako mozda nemate hrabrosti ili prilike da to uradite licno i personalno Laughing !

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2005 1:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa da krenemo.....

....izvini komsija sto sam ti kao klinac razbio glavu ciglom slucajno Embarassed

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2005 1:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izvinjavam se sto sam ikad ista pitao sto nije na mestu

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2005 2:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izvini brate moj Viktore sto sam te maltretirao dok smo bili klinci Crying or Very sad .

Stvarno sam bio nemoguc a on dobrica nikad da me nagruva posteno pa da se smirim Confused

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2005 2:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

auuu bre robi ala si ti bio nemiran kad si bio klinac

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2005 2:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

izvinjavam se ako smaram na forumu...ili msn-u...ili mirc-u...ili skype-u....

Manhattan
Psycho Killer
Psycho Killer

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: ...where the wild roses grow!

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2005 2:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

.....hej ti, znaš koji si, izvini za večeras......izvini za Pogled u dvorište, izvini što sam nekoć padala na mather fucking Supermena, a sad sam nostalgična prema ondašnjoj sebi.......izvini! v.t.

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2005 4:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izvini Majo sto su sestra i drugarica popusile tvoj pall mall i sto ti necu vratiti upaljac

DzudzusNeoplantus
Veštica
Veštica

Godine: 57

Datum registracije: 20 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2005 9:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izvinjavam se Dragancetu sto nikako ponesem onaj recept za keks-tortu!!! Evo, sutra sigurno saljem!!!

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2005 10:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

izvini(ti znas koji si) sto te nisam zvala kada sam ti obecala...objasnjenje je suvisno, znas ga i sam ionako

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2005 10:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

izvinite mama i tata sto sam vas lagala za odlazak na more

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2005 10:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mala,izvini sto nikako ne dolazim..i sto i kad dojem ostanem jako kratko pod izgovorom dfa ne mogu uzeti duzi godisnji...jednostavno nisam ti imala snage reci neke stvari koje me koce..a ima ih puno..mozda ti jednoga dana i kazem

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Izvini... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 54, 55, 56  sledeća
Strana 1 od 56

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon