:: |
Autor |
Poruka |
bambina23 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 85
|
|
Pitanje je u duhu predizborne kampanje...hm..
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
Politika je veština upravljanja društvom posredstvom specifičnih javnih ustanova i organizacija države i političkih stranaka.
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Đole Balašević je u knjigi dobro rekao ko se bavi politikom: Politikom se bave starci, koji više ne mogu da prcaju, a ne znaju da igraju šah!
Politika je veština, ali ne upravljanjem društav, nego manipulisanjem društva. Velika razlika
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
dekija85 Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 672 Mesto: Beograd
|
|
politika je jedna velika prevara da bi se narod zaklupljivao
|
_________________ NO REMORSE NO REGRET |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
đavolče je napisao/la sledeće: | Politika je veština upravljanja društvom posredstvom specifičnih javnih ustanova i organizacija države i političkih stranaka. |
jel ovo definicija iz školskog udžbenika lol
politika je umijeće pregovaranja
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Mislim da mnogi političari željni vlasti jako dobro prostudiraju psihologiju mase prije izbora,i na taj način dolaze do željenog cilja.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ne politika je umetnost izbacivanja govana na usta umesto na guzu,i zavadjenja ljudi cime mogu d arade sta hoce...
jer istorija je pokazala da koliko god neka vlast htela da kontrolise ljude (masu),to nece uspeti ako se ljudi ujedine i ne podlegnu pokusajima politicara da ih zavade...
|
|
|
kuhar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 42
|
|
politika je demagogija dakle sluzi za upravljanje i varanje mase
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
Citat: | politika je umijeće pregovaranja |
u politici nema pregovaranja,već samo upravljanje narodom i manipulisanje
to nije trgovina pa da se pregovarau oko nečeg,a ljudi nisu stvari koje se prodaju!!!
|
|
|
lukamuzika Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 107 Mesto: Novi Sad
|
|
Gledajuci predizbornu kampanju ne, bar ne u tolikoj meri u kojoj inace politika utice na coveka. Svako ima svoje misljenje i zelju za ispravljanje necega kao i za sticanjem necega, pa to prenosi na ljude koji misle poput njega, pa se tako i stvaraju odredjene grupe, koje su pod, da kazem, "kontrolom", onoga koji siri takvo misljenje (u ovom slucaju odredjeni politicar), tako da je moj odgovor na pitanje u temi veoma jasan - DA!
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
đavolče je napisao/la sledeće: | Citat: | politika je umijeće pregovaranja |
to nije trgovina pa da se pregovarau oko nečeg,a ljudi nisu stvari koje se prodaju!!! |
politika je umijeće pregovaranja jer se tu ništa drugo ne radi osim mlati praznu slamu
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
hana1302 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Jan 2007 Poruke: 6 Mesto: tako blizu a tako daleko
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | đavolče je napisao/la sledeće: | Citat: | politika je umijeće pregovaranja |
to nije trgovina pa da se pregovarau oko nečeg,a ljudi nisu stvari koje se prodaju!!! |
politika je umijeće pregovaranja jer se tu ništa drugo ne radi osim mlati praznu slamu |
u toj slami je najvise para i sve se vrti oko politike...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|