www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Iskoristavanje!!!!!
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
grgam
LooDjak
LooDjak

Datum registracije: 26 Avg 2006
Mesto: tu u blizini

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 6:23 pm    Naslov poruke: Iskoristavanje!!!!! Na vrh strane Na dno strane

Decki da li volite cure za jednu noc. Ja iskreno ne jer smatram to iskoristavanjem!!!!!!!!

carpe diem
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Jan 2005
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislis da ti iskoriscavas curu ili da si iskoriscen od strane cure? Wink

Ukoliko ti nemas problema sa vezama na jedno vece i pronadjes curu koja slicno razmislja, ne vidim da je i jedna strana povredjena...

Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu...

grgam
LooDjak
LooDjak

Datum registracije: 26 Avg 2006
Mesto: tu u blizini

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 11:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim na to da musko bude s curom jednu noc i ujutro je otkanta....

vladimir86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 28 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije iskoristavanje za jednu noc ako i ona hoce! Ja nikoga ne prisiljavam

rade90srbija
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 05 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 12:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

izadjes, nadjes curu, ako ona hoce - ne vidim uopste razlog zbog cega mislis da je to iskoriscavanje...

Lord_of_Hatered
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 31 Jan 2005
Mesto: 42.93° N 19.10° E

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 12:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Druze, sam si rekao: "Veza za jednu noc."
Cim je za jednu noc, "iskoriscavanje" je obostrano, a na niciju stetu. To i jeste njena car. Smile Osim toga, zar bi zaista planirao da imas nesto ozbiljno sa djevojkom koja ti je "dala" (da izvinete) prvu noc?!

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ih prosto obozavam i ne smatram to iskoriscavanjem jer da ona nije htela ja ne bih mogao nista da uradim

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 1:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne nevolim to mi je odvratno...ili si u vezi ili nisi nema tu nista za 1 noc...

....tvoj i u dobru i u zlu....

Kobass
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 2:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja isto ne volim, ali to je uzajamno iskoriscavanje!

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Datum registracije: 17 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 10, 2007 12:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moram ja da zavirim u musku sobu Mr. Green

Samo jednu stvar bih dodala. Retki su oni koji pre odlaska u horizontalu gube vreme na objasnjavanje svojih namera i ocekivanja...a kad se vec dogodi i prodje, ako svako pre toga nije izneo svoje namere i zelje, devojke umeju cesce da ocekuju da od toga ipak bude nesto vise...

Ja se u takvoj prici ne nalazim, ali svima vama neka je sa srecom, samo budite dovoljno fer i korektni pa recite onom drugom na samom pocetku koja je vasa ideja i zamisao te kombinacije.

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 10, 2007 12:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ljudi ne mora da znaci...ima i takvih devojaka ali ima i onih koji bi bile sa vama zato sto im se jako svidjate...
Da li ste nekad razmisljali da se stvarno jako svidjate toj devojci i da sutra ujutro ne biste bas trebali da zaboravite na celu stvar jer se ona mozda nada drugacijem odnosu???
Ne mora da znaci da ona zeli samo vezicu na jednu noc...pa nisu sve takve....

Ja npr. nikada ne bih bila sa nekim na jednu noc iz nekog zadovoljstva...

Pomislite i na tu mogucnost da devojka nije bas takva kakvom je smatrate i da joj se zaista svidjate...jer ima devojaka koje su jako naivne i pristaju na sve sa vama jer im se dopadate i nadaju se nekim drugim stvarima a na kraju ispadne katastrofa...

giovaniI
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 03 Jan 2007
Mesto: Hercegovina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 10, 2007 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma naravno da je odgovor Da volimo,.SVAKO KO DRUGACIJE KAZE KLEVECE I LAZE.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Iskoristavanje!!!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon