:: |
Autor |
Poruka |
NikSha021 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 25
|
|
Pod ovim pitanjem ne mislim namerno..nego slucajno..Osim ako mrzite zivotinje i "gazite" ih na sve strane..
Naprotiv ja volim zivotinje..Imam 4 ljubimca-Psa,macku,papagaja i kornjacu..(dosta).
nego ovu temu sam pokrenuo,jel me interesuje da li ste nekada slucajno ubili neku zivotinju?
Inace ja poznajem jedno dete tacnije devojcicu koja sada ima samo 7 godina,a do sada je ubila dva hrcka (jednog je ugnjavila,a drugog probola olovkom),dva zeca (jednog je isto ugnjavila,a drugog je ostavila na suncu,a posto je zec bio crn,dobio je suncanicu i uginuo),onda ubila je i dve macke (jednu je skuvala u kazanu za rakiju,a drugu ispekla)...I sve je bilo slucajno...da covek ne poveruje..
Ako imate neka slicna iskustva..pisite...
|
Poslednja prepravka: NikSha021 datum Ned Jan 07, 2007 8:45 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Jesam, pauka, žohara, stonogu, mrava...uglavnom sve što gmiže i što mi je gadno, a može mi učiniti štetu. U samoobrani bi ubila bilo koju životinju.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
komarce, bube, mrave....i nekako mi zao sad kad se setim
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
ne znam ko sam Iskusni član
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 786
|
|
Volim zivotinje i ne mogu da zamislim da neko moze tako okrutno da postupa sa njima ( mucenje, ubijanje).Doduse, videla svojim ocima kako deca maltretiraju macice i ne smem da mislim o tome. Meni je i mrava zao. Insekte koji mi smetaju u kuci uhvatim i izbacim van. Jedino sto unistavam su komarci, buve, krpelji, muve.
|
_________________ "Za sve ljude zvezde nisu iste. Za jedne, koji putuju,zvezde su vodilje. Za druge, one su samo male svetiljke. Za naucnike one su samo problemi. Ali sve te zvezde tamo gore cute. Ali ti, ces imati zvezde kakve niko nema..." |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
NikSha021 je napisao/la sledeće: | pa dobro svako ubija muve,mrave,paukove... ali macke ili zivotinje slicne njima..to je bezveze... |
recimo moj tata neće ubiti skakavca, pauka i sl, on ih uzme u komad papira, nekad i u ruku te baci u vrt.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Volim zivotinje, ali se desilo da autom predjem preko zabe, udarim lisicu i jos jednu zivotinju koju nisam stiga da vidim koja je
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
#Alex# Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Nov 2006 Poruke: 107 Mesto: Kragujevac
|
|
Nisam je ubila, mislim mačku, obogaljila sam je. Sada me je sramota i muči me sama misao o tome, ali, nisam je bila kriva. Bila sam mala, trigodine i udarila sam je motkom jer nije bila dobra. I polomila sam joj kičmu. Strašno, znam, i proganjaće me do kraja života.
|
_________________ Samo napred, nazad ne mozemo! |
|
|
|
|
vladimir86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd
|
|
Nekoliko kucica i macoca, ali autom!
|
|
|
|
|
|
alexxxandar1602 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Jan 2007 Poruke: 16
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Nisam ni jednu, hvala Bogu! Ali, ne daj Boze, da moj zivot bude ugrozen, ili zivot nekog pored mene, daleko bilo mog deteta-ubila bih bez trunke grize savesti!
Namerno-koliko znam-nisam i nikad ne bih ubila!
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
zivotinju nikad nisam ubila niti cu ikada.. a insekte da
|
|
|
|
|
|
Djerma Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Nov 2005 Poruke: 32 Mesto: Beograd
|
|
malopre sam krljnula musicu
|
_________________ Neka vam najlepsi dan u proslosti bude najgori dan u buducnosti... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|