www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li ste nekada ubili zivotinju?
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
NikSha021
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Dec 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 3:57 am    Naslov poruke: Da li ste nekada ubili zivotinju? Na vrh strane Na dno strane

Pod ovim pitanjem ne mislim namerno..nego slucajno..Osim ako mrzite zivotinje i "gazite" ih na sve strane..
Naprotiv ja volim zivotinje..Imam 4 ljubimca-Psa,macku,papagaja i kornjacu..(dosta).
nego ovu temu sam pokrenuo,jel me interesuje da li ste nekada slucajno ubili neku zivotinju?
Inace ja poznajem jedno dete tacnije devojcicu koja sada ima samo 7 godina,a do sada je ubila dva hrcka (jednog je ugnjavila,a drugog probola olovkom),dva zeca (jednog je isto ugnjavila,a drugog je ostavila na suncu,a posto je zec bio crn,dobio je suncanicu i uginuo),onda ubila je i dve macke (jednu je skuvala u kazanu za rakiju,a drugu ispekla)...I sve je bilo slucajno...da covek ne poveruje..

Ako imate neka slicna iskustva..pisite...

Poslednja prepravka: NikSha021 datum Ned Jan 07, 2007 8:45 pm; ukupno izmenjena 1 put

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesam, pauka, žohara, stonogu, mrava...uglavnom sve što gmiže i što mi je gadno, a može mi učiniti štetu. U samoobrani bi ubila bilo koju životinju.

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 4:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

komarce, bube, mrave....i nekako mi zao sad kad se setim Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

ne znam ko sam
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 31 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 4:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim zivotinje i ne mogu da zamislim da neko moze tako okrutno da postupa sa njima ( mucenje, ubijanje).Doduse, videla svojim ocima kako deca maltretiraju macice i ne smem da mislim o tome. Meni je i mrava zao. Insekte koji mi smetaju u kuci uhvatim i izbacim van. Jedino sto unistavam su komarci, buve, krpelji, muve.

"Za sve ljude zvezde nisu iste. Za jedne, koji putuju,zvezde su vodilje. Za druge, one su samo male svetiljke. Za naucnike one su samo problemi. Ali sve te zvezde tamo gore cute. Ali ti, ces imati zvezde kakve niko nema..."

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 5:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NikSha021 je napisao/la sledeće:
pa dobro svako ubija muve,mrave,paukove... ali macke ili zivotinje slicne njima..to je bezveze...

recimo moj tata neće ubiti skakavca, pauka i sl, on ih uzme u komad papira, nekad i u ruku te baci u vrt. Very Happy

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 50

Datum registracije: 08 Mar 2004
Mesto: Podgorica - Danmark

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim zivotinje, ali se desilo da autom predjem preko zabe, udarim lisicu i jos jednu zivotinju koju nisam stiga da vidim koja je

#Alex#
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 01 Nov 2006
Mesto: Kragujevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam je ubila, mislim mačku, obogaljila sam je. Sada me je sramota i muči me sama misao o tome, ali, nisam je bila kriva. Bila sam mala, trigodine i udarila sam je motkom jer nije bila dobra. I polomila sam joj kičmu. Strašno, znam, i proganjaće me do kraja života. Embarassed Embarassed Embarassed

vladimir86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 28 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nekoliko kucica i macoca, ali autom! Sad

alexxxandar1602
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 09 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 10:14 am    Naslov poruke: da Na vrh strane Na dno strane

mrava, bubu, muvu, ....

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ni jednu, hvala Bogu! Ali, ne daj Boze, da moj zivot bude ugrozen, ili zivot nekog pored mene, daleko bilo mog deteta-ubila bih bez trunke grize savesti!
Namerno-koliko znam-nisam i nikad ne bih ubila!

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 2:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zivotinju nikad nisam ubila niti cu ikada.. a insekte da Laughing

Djerma
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 20 Nov 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 4:39 pm    Naslov poruke: priznajem Na vrh strane Na dno strane

malopre sam krljnula musicu Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Da li ste nekada ubili zivotinju? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon