www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Spanske serije
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  

da li zahvaljujuci telenovelama smatrate da znate spanski
da
33%
 33%  [ 1 ]
ne
66%
 66%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 3

Autor Poruka
SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 02, 2004 11:29 pm    Naslov poruke: Spanske serije Na vrh strane Na dno strane

...ajde priznajte jel gledate??? Laughing

Ja sam gledala par ono tek kad su poceli..Kasandru i Ljovisnu i nekih par meseci Lus Mariju..Zarazila me baba! Laughing

Inace Hvala Bogu nemam Pink tako da ne mogu da se navucem na sapunice..Jedino sto mi je bila O Clone zanimljiva..arapsko-brazilska serijica na malo drugaciji kalup od ostalih!

niko_kao_Bane
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Mesto: tako blizu, a tako daleko

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 03, 2004 2:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dovoljno je odgledati jednu i kao da si gledao sve, sve su identične jedna drugoj i nema bas nikakve razlike!!!

Bio sam bolestan jednom malko duže i prikovan za krevet pa su me moji maltretirali sa čarobnim repertoarom u posle podnevnim satima, tako da mi je sve jasno Smile

Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 03, 2004 12:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da,da tad si gledao O Clone i taman si posle mogao meni da prepricavas hahahahahahha! i Ali ozeni Zorajde!Hhahahahahaha!

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 03, 2004 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Te se serije snimaju iskljucivo za nasa podnevlja.
Iz prostog razloga sto takve gluposti nigde drugde nemaju prodju.
Ma tamo samo cmizdre i neko nekoga ostavlja.
Ma uzas zivi.

Ksenija_86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 01 Avg 2004
Mesto: Beograd-Medak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 07, 2004 12:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gledala sam ranije,sad brate nemam ni vremena a i nisam toliko ni kuci da ih pratim!mada rnije sam sve pratila..kako kaze trenjica i kasandru i ljovisnu...I O clone!

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 10, 2004 4:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gledao sam jedno vreme sa bivsom dvojkom onu O' Clone....navukla me jer nije htela da se vidimo nekada dok je trajala serija. Ja sam malo besneo zbog toga ali sam na kraju ipak rekao "ako ne mozete da ih pobedite,onda im se pridruzite hehe"

Darka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 23 Jul 2004
Mesto: tude-vude,kojekude

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 10, 2004 4:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uzas jedan,ne gledam,bacim oko na po koju epizodu kad dodje vreme da se malo s mamom druzim..hehheheh(ubice me )..i nis' ne kontam..ko koga bre tu..svi svakoga..a joj!!!!!!!!!Al ne bih se slozila sa fanatim ..bre te serije su ti hit u svetu,al bez svake sale!!!!!!!!!! Dokle cemo vise sami sebe podcenjivati????????

Ne mislim da mislim da ne mislim!!!!!!!

Malena021
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 12, 2004 5:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gledala sam kasandru i soledad......nista vise....ova soledad nmije bila tako losa Smile inace ne gledam spanske serije, ju ne znam sta mi bi Smile xexexexex

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 12, 2004 5:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedina serija koju sam mogla da svarim je O Clone... a ostale... no comment...

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 19, 2004 9:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zasto je ta serija O Clone bila toliko posebna....to meni sve isto !!!

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 19, 2004 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako bre isto?Pa O Clone je bila nekako na drugaciji kalup..Arapsko-Brazilska varijanta..a i oni trbusni plesovi..Wink!
'Ajde sad gledaj reprizu lepo da skapiras sto je posebna hahahaha!

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 19, 2004 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eheheh...ma neka hvala ,jednom sam pogledo i dovoljno mi za ceo zivot!
Dobro priznajem,muzika je bila drugacija (naravno bolja) i gluma je na visem nivou za klasu sigurno! Ali radnja kao radnja.....ne znam,nekako mi to sve tralalalala.....mozda zato sto sam musko pa sam operisan od osecaja za to heheh!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Spanske serije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 1 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon