:: |
da li vodite racuna i odrugima??? |
da...mislim ne uvek... |
|
95% |
[ 43 ] |
ne... |
|
4% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 45 |
|
Autor |
Poruka |
aywan Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 30 Dec 2006 Poruke: 3 Mesto: nis
|
|
da li samo o vama mislite,ili vodite racuna i o drugima...?retko je takvih koji vode racuna o drugima...ipa je samo 1 zivot,pa zele sto bolje da ga prozive...ali to je ipak sebicno,zar ne???
|
_________________ plavusa |
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Pa naravno da vodim racuna o drugima.
Jer inace ti "drugi" nebi vodili racuna o meni
A nemoze se sve sam ipak tesko je danas bez pomoci nekoga (roditelja ili prijatelja ili vec koga )
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
naravno da da..neki su to zasluzili mnogo vise od nekih ostalih al volim da posvecujem paznju drugima toliko da nemam vremena ni za sebe al ne bunim se..
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
volim da posvecujem paznju drugima cak i vise no sebi pa cak nazalost i onima koji to nisu zasluzili.......
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Vodim računa o drugima samo ako i oni vode o meni, a to su moje najbliže osobe, moja obitelj, moj dragi i uži krug prijateljica.
Ne vidim razlog da se brinem za nekoga ko je prema meni kreten. Nije to neka osveta, nego mi jednostavno nije stalo. Ako me netko zamoli za pomoć naravno da ću se odazvati, ali ništa više od toga
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
normalno da vodim....možda čak nekad više nego o sebi....
|
|
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Da, vodim racuna o drugima. Ali samo o onima koji to zasluze.
Za prijatelje i porodicu cu sve da ucim, ali za ostale manje..
Ali ako mi neko zatrazi pomoc, necu ga odbiti..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
milosbojic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 24
|
|
Voidm racuna samo o jednoj osobi, o devojci koju volim. Izmedju nje i svih ostalih biram da ona ne bude povredjena. Ali umem i njoj svasta da kazem. U sustini ne vodim mnogo racuna o drugima.
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Kako sam ja jedinica, moji roditelji su mnogo (cak i previse) vodili racuna da ne postanem sebicna, uobrazena i samoziva...Redovno su mi objasnjavali smisao one 2 jabuke kad imate vecu i manju pa koju cete uzeti za sebe...I mislim da su malo preterali u tome, jer sam ja ponasajuci se u skladu sa onim kako sam vaspitana previse cesto izvlacila deblji kraj. Zato u posolednje vreme se trudim da ipak NE vodim racuna toliko o drugima, vec da sebe postavim na prvo mesto..Pa ko ce drugi ako ne ja? Ne kazem da na taj nacin gazim po drugima da bih se izborila za svoje, vec samo ne razmislljam vise toliko o drugima, o njihovom boljem pogotovo u slucaju kad na taj nacin uskracujem sebi ono sto bih zelela. Tu sam da pomognem, da pruzim ruku kad treba, za vrlo uzak krug ljudi i da se ponekad odreknem neceg svog, ali sve dalje od toga vise nikada NE!
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
ja vise mislim o drugima nego o sebi :ufff:
|
|
|
marko_18 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2007 Poruke: 45
|
|
ja, pa ja i opet ja
sudbina je zene da hoda iza mene
8)
sta cu kad sam bogom dan
|
|
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
ja sam sebi na prvom mjestu, jer niko me ne moze voljeti vise nego sama sebe, ali to ne znaci da ne pazim na druge ljude. jako mi je bitno da nikoga ne povrijedim, i da svoju srecu ne gradim na tudjum suzama. uvijek mi je bitno kako se moji prijatelji osjecaju i uvijek sam spremna da ih slusam i pomognem im ako mogu.
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|