www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najbolja i najgora reklama
Strana 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 02, 2004 11:23 pm    Naslov poruke: Najbolja i najgora reklama Na vrh strane Na dno strane

Obozavam blesave reklame!Iako poludim kada mi po 500 puta pustaju reklame dok gledam film..ali koja vam se cini najboljom, najzanimljivijom...

Ja cu za pocetak izdvojiti reklamu za pežo 206 (kada tip 'zguzva' kola da bi licila na 206-icu) Laughing

niko_kao_Bane
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Mesto: tako blizu, a tako daleko

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 03, 2004 2:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovde su maksimalno aktuelne reklame za Lav pivo "ili jesi ili nisi" a najjaca iz celog seta je svakako "to kumeeeeeeeee"!!!

Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane

Gaso
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 09 Sep 2003
Mesto: Kraljevo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 03, 2004 2:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

.... cim kupis novi auto odma se zenim ... Very Happy

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 04, 2004 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moram da izdvojim jos reklame "Nije svejedno"?
Onog klinca obozavam sa "Ko opsednut ja opsednut?Ko ovde stalno pokazuje nektar marmeladu?"HHahahahahah!
I "Rama Margarin"->"Volimooooooo Rama.."..Ona klinka je opicena kako pogleda Very Happy!

niko_kao_Bane
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Mesto: tako blizu, a tako daleko

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 06, 2004 2:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svidja mi se i nova reklama za Don kafu "cakum-pakum-vakum" hahahaha

Ksenija_86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 01 Avg 2004
Mesto: Beograd-Medak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 07, 2004 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e te tri reklame su ok,ali ima dosadnihhhhhh

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 18, 2004 11:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi ste videli onu reklamu za Nektar sok sa Dzejom i Milanom?Hhahahhahahahaha!

Eniac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 15 Sep 2002
Mesto: Niz Reku Zivota Plovim

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 21, 2004 2:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je jako dobra ova Coca Colina reklama za olimpijadu...

Ktantonet
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 48

Datum registracije: 06 Sep 2004
Mesto: Israel/Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 07, 2004 6:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po meni su dve jako dobro odradjene reklame, obe su reklame za pivo cini mi se i jedna je sa kornjacom kako se vuce pored puta i pored nje prolazi kamion iz kojeg ispadne konzerva piva i sofer naravno stane i izadje i kamiona kada ugleda kornjacu kako ide prema pivu on pocne da trci i tik pred konzervu kornjaca popizdi ustane i pocne da igra fudbal tj da dribla sofera. Kad u nastavku opet jadna kornjaca vuce se i prolazi sofer staje dolazi sa konzervom u ruci pred kornjacu i dribla je ko nista kad pogleda dole a kornjace nema... Otrcala ona gospodja sela u kamion i gleda onog jadnika iz retrovizora i smeje se. Ipak to treba odgledati, a druga je u nekom baru sedi neki cvikeras za barom tek dosao i kako ko dodje svi traze Beerbich i kako je mislio da se zenska zove bich on potrazi viski bich i dobio onakvu samarcinu. Nije mogao da se skonta PIVO se zove Birbich uf

komshinica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Avg 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 11, 2004 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A secate se "Simka cokolade se prave od lesnika i krave" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ma ja umrem od srece svaki put kad je cujem Very Happy

Manhattan
Psycho Killer
Psycho Killer

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: ...where the wild roses grow!

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 2:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

......ergo, juče ti ja putujem 59-kom na Miljakovac, kad negde na Banjici ugledah bilbord za duvan na koji sam otkinula.......kaže "smotaj, kresni, zapali - tipično muški" Laughing i tu stanem grohotom da se smejem sama sa sobom u dupke punom autobusu......kakva reklama, a?

leggy
Samuraj
Samuraj

Datum registracije: 24 Nov 2004
Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico

mexico.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Reklama za Atlas pivo vlada:
Kicanovic Divcu: Mali, idi po pivo Smile

Jeste videli sto su novu reklamu za MB snimili Laza Ristovski, Ceca i Colina Laughing
Trebalo bi uskoro da se pojavi...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Najbolja i najgora reklama Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  sledeća
Strana 1 od 16

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon