:: |
Autor |
Poruka |
daredevil95 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Dec 2006 Poruke: 6
|
|
Sta mislite o njemu ?
Novi album mu je dobar
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Ima nekih dobrih pjesama, ali mi se inače ne sviđa. Ne sviđaju mi se njegovi spotovi, ne sviđa mi se kako izgleda ni kako se ponaša.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
jedna od najantipaticnijih osoba ne volim ga vidjet ni cut niti procitat nes o njemu.robbie nestani s planete narkomanska pedercina, publika su mu same cure to nesto govori o njemu a mislim da svakako nije nista pozitivno i glasi za sex simbola ma daj fakat ne razumijem cure kojima se on svidja.ko neki gay koji je izaso iz horora.fala bogu nemam takav ukus a ne bi ga htjela ni da mi plate u vecim ciframa uzasan je.ma totalno ljigavo beeeeee
|
|
|
daisy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 244
|
|
Ima dobre pesme i dobar glas, al` je jako isfuran!
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
na novom albumu ima neke ok pjesme. vise volim stare albume. nisam odusavljena sa njegovom muzikom u zadnje vrijeme.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Neke pesme su mu odlicne, ali se primeti u tekstovima i spotovima da peva o sebi i svojim problemima.
|
|
|
ana111 Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496
|
|
Obozavam ga.Imala sam i tu srecu da prisustvujem koncertu-spektakl u pravom smislu te reci..Covek je kralj!
|
|
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Robi mi pre isao na zivce, al je inace covek totalno kreten, u pozitivnom smislu
Mogu i da ga gledam i slusam, zanimljiv je, mada izgleda ocajno, kao neko patuljce sa buljavim ocima
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
Da, Robbie Williams je dobar pevac i interesantni karakter, ali ova bas je sve.
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Volim da ga slusam, ima dosta dobrih pesama...
Potpuno je lud covek u pozitivnom smislu.
I normalno je da prodaje toliko albuma i da ga vecinom njih vole
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
tip je cudan,voljela bih da ga blize upoznam..iznenadjuje me svojim pesimistickim komentarima.
Ima lijep glas i volim da ga slusam,njegova muzika me zaista ispunjava.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
poison je napisao/la sledeće: | jedna od najantipaticnijih osoba ne volim ga vidjet ni cut niti procitat nes o njemu.robbie nestani s planete narkomanska pedercina, publika su mu same cure to nesto govori o njemu a mislim da svakako nije nista pozitivno i glasi za sex simbola ma daj fakat ne razumijem cure kojima se on svidja.ko neki gay koji je izaso iz horora.fala bogu nemam takav ukus a ne bi ga htjela ni da mi plate u vecim ciframa uzasan je.ma totalno ljigavo beeeeee |
Slazem se i potpisujem!!!
|
|
|
|
|
|
|