:: |
Autor |
Poruka |
A_Djema Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...
|
|
Da li vam se ikada svidjao neki profesor tako silno kao i svaki drugi decko i sta ste uradili po tom pitanju?
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ne nikad......
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
daaaaaaa i sviđala sam se ja njemu, a to nije krio.....ali ništa nije bilo jer mi može biti tata a nisam htjela ništa od straha da se ne sazna pa da se još priča da sam preko kreveta dobila diplomu jer takve se stvari ovdje lako saznaju.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | daaaaaaa i sviđala sam se ja njemu, a to nije krio.....ali ništa nije bilo jer mi može biti tata a nisam htjela ništa od straha da se ne sazna pa da se još priča da sam preko kreveta dobila diplomu jer takve se stvari ovdje lako saznaju. | zanimljivo bas me interesuje kako znas da si mu se svidjala ako ga nisi probala i kako to drugi nisu viedli ako nije krio da mu se svidjas
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
ne nikada........za profesore imam posebno postovanje i moj interes prema njima je apsolutno akademski......siparice koje se zaljubljuju u profesore su mi apsolutno smesne.......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Jelena-hn Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Avg 2006 Poruke: 82
|
|
Pa nije mi se nikad bas svidjaaaaoo... ali imam trenutno jednog profesora koji mi je bas privlacan, ali shta da se radi
Ne pada mi na pamet nista da preduzimam
|
|
|
|
|
|
A_Djema Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...
|
|
Slazem se, meni se desavalo da mi se svidja ali za to niko nije znao, osim vas sada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | zanimljivo bas me interesuje kako znas da si mu se svidjala ako ga nisi probala i kako to drugi nisu viedli ako nije krio da mu se svidjas |
šta, moram ga probati da saznam da mu se sviđam??? Daj rizmale molim te
thorn je napisao/la sledeće: | ne nikada........za profesore imam posebno postovanje i moj interes prema njima je apsolutno akademski......siparice koje se zaljubljuju u profesore su mi apsolutno smesne....... |
ne mora značiti! Znači, ako ti je profesor odmah je zabranjen?
Recimo, profesor matematike s mog faksa je oženio svoju učenicu, tada je njoj predavao u srednjoj školi, tu su se i zaljubili, sada imaju dvoje odrasle djece. Još znam za jedan takav slučaj, ali tu je riječ o mladoj studentici koja se udala za starijeg profesora...
[Edit by thorn: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
@ crno i zlatno........
da, za mene mora znaciti......smatram da je taj odnos malo bolestan......da imam cerku, ne bih volela da je posaljem u skolu za ista drugo nego da je ti profesori uce onome cemu su placeni i obuceni da je uce (isto to vazi i za musku decu)......mislim da oni koji prekorace granicu poverenja koja im je ukazana od strane roditelja, a i ucenika kada su dovoljno stari da to urade, ne zasluzuju da budu na mestu ucitelja bilo koje vrste i na bilo kom nivou......za mene nema razlike kada je prokockano poverenje i ocekivanje u pitanju........pa bilo da je to profesor koji zavede ucenicu ili ucenika, pop koji uradi isto, sef koji ucenjuje radnike, i slicne nebuloze.......ljudima u specificnim pozicijama i zanimanjima se ukazuje poverenje, a kada je to prokockano, nema povratka na staro...... .........dakle sto se mene tice, par primera "uspeha" po tom pitanju ne opravdava tone slucajeva koji su i jednoj i drugoj strani naneli nepopravljivu stetu i bol.......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
meni se on nije, ali ja sam se njemu svidjala. bilo je jako neugodno.
na faksu se moze svasta desiti, jer se radi o odraslim osobama. u jednu ruku razumijem da moze doci do ljubavi, a u drugu ruku vidim zasto to ne bi trebalo da se desi. sve je to ljudsko; mi smo ovdje da bi grijesili.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence.
Poslednja prepravka: srna2422 datum Sub Dec 30, 2006 12:22 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
ne! Idem u školu prisilno, a kamo da se zaljubljujen LOOOL
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
|
|
|
srna2422 je napisao/la sledeće: | meni se on nije, ali ja sam se njemu svidjala. bilo je jako neugodno.
|
a kako si znala da si mu se sviđala ako ga nisi probala? 8)
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|