www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Lepi profesor
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
A_Djema
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 13 Sep 2006
Mesto: Raskrsnica srca...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 12:50 pm    Naslov poruke: Lepi profesor Na vrh strane Na dno strane

Da li vam se ikada svidjao neki profesor tako silno kao i svaki drugi decko i sta ste uradili po tom pitanju? Rolling Eyes

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 2:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne nikad......

....tvoj i u dobru i u zlu....

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

daaaaaaa i sviđala sam se ja njemu, a to nije krio.....ali ništa nije bilo jer mi može biti tata Rolling Eyes a nisam htjela ništa od straha da se ne sazna pa da se još priča da sam preko kreveta dobila diplomu Rolling Eyes Shocked jer takve se stvari ovdje lako saznaju.

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 29, 2006 12:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
daaaaaaa i sviđala sam se ja njemu, a to nije krio.....ali ništa nije bilo jer mi može biti tata Rolling Eyes a nisam htjela ništa od straha da se ne sazna pa da se još priča da sam preko kreveta dobila diplomu Rolling Eyes Shocked jer takve se stvari ovdje lako saznaju.
zanimljivo bas me interesuje kako znas da si mu se svidjala ako ga nisi probala i kako to drugi nisu viedli ako nije krio da mu se svidjas Rolling Eyes Question Question Question

....tvoj i u dobru i u zlu....

thorn
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jul 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 29, 2006 4:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne nikada........za profesore imam posebno postovanje i moj interes prema njima je apsolutno akademski......siparice koje se zaljubljuju u profesore su mi apsolutno smesne....... Laughing

diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........

Jelena-hn
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 15 Avg 2006

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 29, 2006 1:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nije mi se nikad bas svidjaaaaoo... ali imam trenutno jednog profesora koji mi je bas privlacan, ali shta da se radi Rolling Eyes
Ne pada mi na pamet nista da preduzimam Very Happy

A_Djema
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 13 Sep 2006
Mesto: Raskrsnica srca...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 29, 2006 2:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se, meni se desavalo da mi se svidja ali za to niko nije znao, osim vas sada Smile

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 29, 2006 4:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:
zanimljivo bas me interesuje kako znas da si mu se svidjala ako ga nisi probala i kako to drugi nisu viedli ako nije krio da mu se svidjas Rolling Eyes Question Question Question

šta, moram ga probati da saznam da mu se sviđam??? Daj rizmale molim te
Laughing

thorn je napisao/la sledeće:
ne nikada........za profesore imam posebno postovanje i moj interes prema njima je apsolutno akademski......siparice koje se zaljubljuju u profesore su mi apsolutno smesne....... Laughing

ne mora značiti! Znači, ako ti je profesor odmah je zabranjen? Rolling Eyes
Recimo, profesor matematike s mog faksa je oženio svoju učenicu, tada je njoj predavao u srednjoj školi, tu su se i zaljubili, sada imaju dvoje odrasle djece. Još znam za jedan takav slučaj, ali tu je riječ o mladoj studentici koja se udala za starijeg profesora...
Rolling Eyes

[Edit by thorn: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

thorn
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jul 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 29, 2006 9:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ crno i zlatno........

da, za mene mora znaciti......smatram da je taj odnos malo bolestan......da imam cerku, ne bih volela da je posaljem u skolu za ista drugo nego da je ti profesori uce onome cemu su placeni i obuceni da je uce (isto to vazi i za musku decu)......mislim da oni koji prekorace granicu poverenja koja im je ukazana od strane roditelja, a i ucenika kada su dovoljno stari da to urade, ne zasluzuju da budu na mestu ucitelja bilo koje vrste i na bilo kom nivou......za mene nema razlike kada je prokockano poverenje i ocekivanje u pitanju........pa bilo da je to profesor koji zavede ucenicu ili ucenika, pop koji uradi isto, sef koji ucenjuje radnike, i slicne nebuloze.......ljudima u specificnim pozicijama i zanimanjima se ukazuje poverenje, a kada je to prokockano, nema povratka na staro...... Exclamation .........dakle sto se mene tice, par primera "uspeha" po tom pitanju ne opravdava tone slucajeva koji su i jednoj i drugoj strani naneli nepopravljivu stetu i bol....... Neutral

diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni se on nije, ali ja sam se njemu svidjala. bilo je jako neugodno.
na faksu se moze svasta desiti, jer se radi o odraslim osobama. u jednu ruku razumijem da moze doci do ljubavi, a u drugu ruku vidim zasto to ne bi trebalo da se desi. sve je to ljudsko; mi smo ovdje da bi grijesili. Wink

Poslednja prepravka: srna2422 datum Sub Dec 30, 2006 12:22 am; ukupno izmenjena 1 put

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 2:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne! Idem u školu prisilno, a kamo da se zaljubljujen Smile LOOOL Laughing

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 4:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

srna2422 je napisao/la sledeće:
meni se on nije, ali ja sam se njemu svidjala. bilo je jako neugodno.

a kako si znala da si mu se sviđala ako ga nisi probala? Laughing 8)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Lepi profesor Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon