:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Imam jako problema sa nosom Jako cesto mi je zacepljen i neznam jeli to ima kakve veze sa sinusima Kapam kapima i znam spricnuti aquamaris tj otopina koja sadrzi morsku vodu ali problem se konstantno vraca
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
joj ja imam problem s nosem jer sam ga polomio kao mali i od tada mi je u 99.99% vremena 1 nozdrva zacepljena i to zna da mi budes bas problem ponekad,....
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Nemojte previše koristiti kapi za nos jer oštećuju sluznicu. Ako vam je stalno začepljen nemojte se pouzdavati u vlastite dijagnoze. trebate vaditi bris nosa na eozinofilne pa će se sve znati 8)
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
flekitza Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 18
|
|
kako reaguju kapi za nos ?
|
|
|
|
|
|
vladimir86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd
|
|
Od preterane upotrebe, moze da se osteti sluzokoza nosa! Mnogi doktori ne znaju da je nos uglavnom zacepljen od alergija! Uglavnom predstavlja veliki smor
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Caos genius25
Imas li ti alergiju?
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
evo meni je upravo zacepljen nos
|
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Bajadk je napisao/la sledeće: | Caos genius25
Imas li ti alergiju? |
jos pitas svako proljece umirem vec sad su mi poceli simptomi vani je 15 stupnjeva a ja kisem ko luda osjecam pritisak u sinusima i uzasno mi je zima dakle i prehlada stize Kapam svako malo cak sam pocela u hladnoj sobi spavat da mi se ne susi u nosu al nis ne pomaze
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Da ti onda recem dobrodosla u "klub alergicara", jer i ja sam clan toga kluba.
Mene je prije nekih 3-4 mjeseca boljela glava da crknem od bolva. Doktor me posalje kod specijaliste (uho, grlo, nos) i ovaj me pregleda i ustanovi da su mi kanali u nos skupljeni i da me zbog toga glava boli, a i nos mi je cesto bio zacepljen i osjetio sam bio na disanje. Pogotovo kad nocu. I dao mi je neke kapi koje se "spricaju" u nos. 2 puta lijeva, 2 puta desna strana. Ujutro i navece. Sad da ti dam ime tog spreja ne znam kolko ce ti pomoc, jer ga tako zovu u Dansku. ali evo ipak "NASONEX"
U ponedeljak sam bio na kontrolu i kaze bolje je, ali nije kako treba i da je najbolje da se nos ispira sa vodom. To valjda znas kako se radi onda ima jos par stvarcica koje cu ti napisat kad nadjem tu listu sto mi je on dao.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam trazio neku temu sto se tice sluha ali nisam nasao ako je ipak ima izvinjavam se moderatorima i ako je potrebno neka prebace pooruku u takvu temu.
Inace vec konstantno 18 sati (od kako ssam izasao sa zurke) mi zuji u usima probao sam sa pranjem, ciscenjem, popio sa i jedan brufen od 400 mg (nisam siguran zasto) ali nista....
Na zurci sam bio pored zvucnika i sinoc je zujanje bilo bas veliko (jedva sam slusao rad motora na kolima) jutros kada sam se probudio bilo je manje ali ovo zujanje pocinje da me nervira.
Sada je nedelja ne mogu da idem kod lekara opste prakse da mi kaze nesto vise a hitnu ne bih zvao, sumljam u njihovu strucnost oko ovoga, dace mi verovatno neku inekciju iz preventive do sutra a sigurno cu preziveti i bez toga.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Meni je nos zacepljen od 1. januara do 12. decembra neprekidno.
|
|
|
|
|
|
dj-death Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 32
|
|
imao probleme ali povremeno... ako one osnovne stvari ne pomazu kao caj na primjer... onda doktor bi trebao da zna rjesenje 8)
|
|
|
|
|
|
|