:: |
Autor |
Poruka |
daliborvucetic Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Dec 2006 Poruke: 11
|
|
mobilni telefon sonyericsson k750 i je telefon bez premca.
[Edit by Mr. Bond: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoć, Problem, Da li i slične, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadržaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
i meni se svidja i razmisljam da ga kupim sebi...
|
|
|
makisteva Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Nov 2006 Poruke: 18 Mesto: beograd
|
|
k750i je po meni los telefon,da sam na vasem mestu uzeo bih k800 mnogo je bolji ili nokia n81
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
makisteva je napisao/la sledeće: | k750i je po meni los telefon,da sam na vasem mestu uzeo bih k800 mnogo je bolji ili nokia n81 | mozes li da mi pojasniss zasto mislis d aje los,posto planiram da ga kupim devojci...
|
|
|
Dread Lord Upućeni član
|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 378 Mesto: Novi Sad
|
|
@rizmal
Sve zavisi....Hoces li da kupis "Smart phone" ili jawa...Ako bas hoces K750,slobodno ga mozes kupiti devojci.Solidan jawa tel. koji ima odlican zvuk,solidnu kameru,ima internu memoriju od 41 mb,dobijas i uz tel. memorijsku od 64 a moze da podrzi i do 4 gb a cena mu je sasvim pristojna oko 160 evra.. Velika mana mu je dzojstik ali ne verujem da ce joj to biti problem posto je to zensko ona verovatno nece igrati igre na ovom tel.
Znaci topla preporuka od mene
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
Uzo sam ga hvala na pisanju,ima ga moj kum i njemu radi savrseno,jedino sto sam cuo da treba da izbegavam vodafonove verzije,al i to je gotovo,al ne znam zasto se mnogi zale na dzojstik jer kumu radi telefon super vec skoro godinu dana ako znas nesto vise mozes li mi piojasniti da joj kazem sta da ne radi i na sta da vodi racuna???
Hvala unapred
|
|
|
Dread Lord Upućeni član
|
|
|
Imam druga koji ima tel. Godinu dana stalno ga njaka,igra igre itd ..A dzojstik mu radi odlicno..A imam druga koji ima tel. 1-2 meseca vec mu se pokvario dzojstik..Znaci mnogo zavisi kako su ga uradili.... Skoro sve moje drugarice koje imaju ovaj fon dzojstik im radi odlicno ... Znaci ne moras toliko da se brinas ipak su zene neznije od nas muskaraca..
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
to se slazem,mada ona je imala 3310 tako da ce sigurno malo da zapinje dok se ne navikne na noviji i finiji mob...
|
|
|
Dread Lord Upućeni član
|
|
|
kada uoci ogromnu razliku ima da ga cuva kao oci u glavi...
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
a sta mislis koji je tel bolji k610 ili k750???
|
|
|
Dread Lord Upućeni član
|
|
|
Uf tu su negde...Svaki ima svoje prednosti .. Bolja kamera na k750 ali zato k610 ima i sa prednje strane..k610 ima 3G a k750 ne..Veca memorija na k750...
Ne znam...Ja bi sebi pre uzeo K750 ..k610 mi je vise zenski tel. ...
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
Dread Lord je napisao/la sledeće: | Uf tu su negde...Svaki ima svoje prednosti .. Bolja kamera na k750 ali zato k610 ima i sa prednje strane..k610 ima 3G a k750 ne..Veca memorija na k750...
Ne znam...Ja bi sebi pre uzeo K750 ..k610 mi je vise zenski tel. ... | e 1 pitanje e treba da se formatira baterija posto sam cio da litijum polimerske baterije kakvu ima k750 ne moraju da se formatiraju...???
|
|
|
|