:: |
Autor |
Poruka |
sloba18 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 157 Mesto: Faraway
|
|
Dali dopustiti ili ne???
|
|
|
Bosancheros Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 26
|
|
Zašto bi itko bio glava kuće oboje trebaju biti ravnopravni
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Bosancheros je napisao/la sledeće: | Zašto bi itko bio glava kuće oboje trebaju biti ravnopravni | potpuno se slazem,...da bi u kuci(a i vezi) sve najbolje funkcionisalo smatram da treba da postoji potpuna ravnopravnost,znaci da niko ne bude glava kuce veze porodice,....vec da oboje uccestvuju u odlukama podjednako,...
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | Bosancheros je napisao/la sledeće: | Zašto bi itko bio glava kuće oboje trebaju biti ravnopravni | potpuno se slazem,...da bi u kuci(a i vezi) sve najbolje funkcionisalo smatram da treba da postoji potpuna ravnopravnost,znaci da niko ne bude glava kuce veze porodice,....vec da oboje uccestvuju u odlukama podjednako,... |
Slažem se!
Još bih dodala da ako se partneri cene, sve je lakše dogovoriti se.
A ako se dopusti jednom da bude "glava" kuće, tu više nema želje za kompromisom i zajedničkim rešavanjem problema.
Ravnopravnost je najbolja u svakom slučaju!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
I ja mislim da bi to trebalo biti ravnopravno u kuci.
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
to je staromodno razmisljanje-glava kuce.to vise ne postoji i ne treba da postoji.ravnopravnost je u ekspanziji
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
bzvze...
trebamo zajedno da donosimo odluke oko dece npr.
zajedno da se motamo po kuhinji (kao shto i sad radimo kad pravimo torte)
mislim ravnopravnost i kompromisi - uvek sam za te varijante!!!
|
|
|
mateoli Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 213
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Ako oboje podjednako ulazemo u nasu vezu i zajednicki zivot, podjednako je odrzavamo i podjednako smo joj posveceni u svim apsektima, ne vidim kome bi mogla dopasti titula "glave" kuce? Po kojoj osnovi bi neko mogao preuzeti takvu ulogu? Ni zena, ni muskarac! Ako smo u svemu ostalom ravnopravni, bicemo i u donosenju odluka.
Naravno da ce uvek postojati (i normalno je da postoje) odredjene aktivnosti u kojima je jedno sposobnije i upucenije od drugog i u takvim situacijama treba prepustiti ovom drugom da vodi 'glavnu rec', ne zbog necije nadmoci, vec zbog boljeg za oboje.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Što je to zapravo glava kuće? Kod mene svi sudjeluju u raspravi i svemu ostalom! Svi imaju pravo glasa i mišljenja! I žao mi je onih obitelji u kojima je suprotno
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Studenica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2006 Poruke: 32
|
|
Jesu one glava porodice samo ne razmisljaju dovoljno.
|
_________________ "...onda ju je ugledao u reci.Prisao joj je ne skidajuci pogled sa nje.Usta su im bila modra od ledene vode.Nagnuo se nad nju i nezno je poljubio.To im je bio PRVI POLJUBAC u zivotu..." |
|
|
|
|
majk.g4 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 156 Mesto: negde daleko al opet blizu
|
|
the best zasto ne ako je sposobnija od muskarca,ali to su bile nekad-ili to je seljacko glava kuce .DANAS je najbitnije da se dvoje slaze i nema glave kuce
|
_________________ kud koji mili moji |
|
|
|
|
|