:: |
Autor |
Poruka |
lloyd12345 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Avg 2005 Poruke: 78
|
|
Zanima me koliko vremena je vama trebalo da devojku ili decka koj(a)i vam se svidja poljubite tj. da skupite hrabrosti za to,i sta je kod vas najvise uticalo na to?
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
dva dana,a sta je uticalo,pa njena lepota i dobrota......
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
desetak dana, nakon što smo se par puta našli na kavi 8)
Ja sam njega prva poljubila
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
nenica1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 221
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
poljubili smo se na prvom sastanku
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
posle nekoliko dana ali se ipak desilo! bio sam prezaljubljen u nju,a i ona u mene! Prosto neznam sto smo toliko cekali!?
|
|
|
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Poljubili smo se na prvom sastanku.Znali smo se od ranije a sam poziv na sastanak je znacio da se ja njemu svidjam i moje prihvatanje sastanka je znacilo da se on meni svidja pa cemu onda odlaganje poljupcu.
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
Re-Aleksa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 138
|
|
zavisi od muskarca kakav je, kako se ponasa itd. Sa sadasnjim deckom trebalo mi je 3 mjeseca....
|
_________________ Aleksa |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Sa mojim sadasnjim deckom, mi smo se poljubili na prvom sastanku...
|
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
na drugom izlasku...prvi izlazak je bio vise kao neko upoznavanje jer smo se vece prije upoznali, tada sam mislila da ne zelim da imam nista sa njim pa smo ostali samo na prijateljskom poljubcu u obraz...sledeci put kada sam ga vidjela toliko me je privukao da sam jednostavno prisla, zagrlila ga i pocela da se mazim nebil dobila poljubac heheheh moram priznati da je upalilo, bio je to jedan od ljepsih poljubaca u mom zivotu
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Jednom mi se je desilo da sam se sa djevojkom prvo poljubio a onda smo poslije dva dana izasli.
Bilo je to kod frenda(bio je party-nismo bili pijani )
|
|
|
|
|
|
milosbojic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 24
|
|
Prica je zamrsena. Ja sam trenutno cetvrta godina srednje. Ona se meni svidja od prve godine (idemo zajedno u odeljenje), ali nikada nisam imao hrabrosti da joj to kazem. Zabavljala se sa drugom iz odeljenja. Poljubio sam je tek u 4-oj godini na ekskurziji kada smo oboje bili pijani i bili smo u vezi relativo kratko. Sada tugujem za njom da nema smisla.
|
|
|
|
|
|
|