:: |
Autor |
Poruka |
dzingis_kan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Mar 2004 Poruke: 10
|
|
Najbolji sport. Sve dok nisam poceo da ga treniram nisam verovao da je sport tako dobar. Igram na poziciji pivota i sasvim mi odgovara. Ko god razmislja o tome da pocne da trenira rukomet neka krene nece se pokajati.
|
|
|
|
|
|
halja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Dec 2004 Poruke: 110
|
|
jel kasno da krenem sa 21?
|
|
|
|
|
|
balkanjero Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 7
|
|
ja bi reko da jeste, osim toga ti ovaj dzingis-decko nije sve isprico, kao primer da je rukomte veoma brutalan, pa dobro razmisli za sta se odlucis
|
|
|
|
|
|
dojca2000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Avg 2004 Poruke: 15
|
|
21 je kasno da se pocne sa treniranjem a inace rukomet nije brutalan vec pravi muski sport
|
|
|
|
|
|
moKem Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 201
|
|
dojca2000 je napisao/la sledeće: | 21 je kasno da se pocne sa treniranjem a inace rukomet nije brutalan vec pravi muski sport |
Da upravu si pravi muški sport,e sad ako si muško probaj ako ne,onda niš.............
|
_________________ Izvinite Sanjice i Gile sto sa.............. |
|
|
|
|
edo1984 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 12 Mesto: germany
|
|
ja licno ne igram u klubu, ali mislim da je jedan od najinteresantnijih sportova. Jednostavno zato sto je veoma intenzivan sport i pripada medju one, gdje se ne moze igrati pasivno kao u fudbalu. Mozda cu cak i na faksu pokusti da naucim nesto sam.
|
|
|
|
|
|
SIMURINA Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Apr 2005 Poruke: 29
|
|
Rukomet je najbolji sport.Jako mi je drago da je Hrvatska trenutno najbolja reprezentacija na svijetu.Inace ja sam rukometni sudac trenutno.
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Citat: |
da je rukomte veoma brutalan,
|
kao prvo rukomet nije niposto brutalan vec jedan od najboljih sportova svijeta
kao drugo zar je nogomet njezan?
i kao trece samo onaj ko nikada u zivotu nije uzeo rukometnu loptu u ruke , odigrao jednu utakmicu ili bar pogledao svjetsko ili europsko prvenstvo u rukometu moze tako misliti kao ti
Citat: |
Rukomet je najbolji sport.Jako mi je drago da je Hrvatska trenutno najbolja reprezentacija na svijetu.Inace ja sam rukometni sudac trenutno.
|
potpuno se slazem s tobom i ja navijam za Hrvatsku i kada je prvenstvo kod mene je sve u duhu rukometa i samo se djeca ponekada cuju kada Hrvatska zabije gol "MIRZA DZOMBA! IVANO BALIC!"
ma rukomet je najbolj sport koji je ikada izmisljen
inace ja igram lijevo krilo i po potrebi veznog igraca
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
kao_vino Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 71
|
|
Rukomet je veoma atraktivan sport za gledanje,medjutim isto tako mora se priznati da je jedan od najprljavijih sportova i da je veoma grub,a to pre svega pivoti osete na svojoj kozi.
|
|
|
|
|
|
sina_bl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 10
|
|
Iako je je rukomet prije svega muski sport nekada je je lijepo vidjeti i zene kako se "tuku".
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
neigram rukomet ali volim taj sport da gledam
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
ivankv8 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 10 Mesto: Kraljevo
|
|
Voleo sam ga igrati u skoli ali nikad nisam trenirao. Inace mnogo dobar sport.
|
|
|
|
|
|
|