www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Rad kod kuce
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
bdrobjnak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 2:33 am    Naslov poruke: Rad kod kuce Na vrh strane Na dno strane

Sta mislite o silnim oglasima rad kod kuce,sklapanje igracaka i tome slicno.Mislim da je prevara.Ako neko zna neki posao koji moze da se obavlja kod kuce a da nije prevara neka javi

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 9:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da je prevara! Najjače mi je kad pročitam: Traži se osoba za pakiranje kuverti, zarada i do 1000 kuna tjedno he he Laughing

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 11:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bogami 1 moj drug je kod kuce sklapao tj pakovao igracke za kinder jaja i imao je dobru zaradu,naravno zarada je bila srazmerna kolicini kinder jaja koja je stigao da upakuje nekad vise nekad manje,....

al ja inace licno nemam iskustvo s radom kod kuce,...

....tvoj i u dobru i u zlu....

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam cula nista dobro na tu temu....Raditi kod kuce za sebe je sigurno super,ali ovakve gluposti nikako...

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad šula, tako da ne znam šta da kažem. Mr. Green

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:
bogami 1 moj drug je kod kuce sklapao tj pakovao igracke za kinder jaja i imao je dobru zaradu,naravno zarada je bila srazmerna kolicini kinder jaja koja je stigao da upakuje nekad vise nekad manje,....

:lolj: :lolj: :lolj: Ocoo i ja to da radim Laughing Laughing Laughing ...jel trebajoo neke posebne pripreme za taj posao ili moze odma da se pocne?? Question :lolj: :lolj: :lolj:

The tears of a clown make the whole world laugh.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
rizmal je napisao/la sledeće:

:lolj: :lolj: :lolj: Ocoo i ja to da radim Laughing Laughing Laughing ...jel trebajoo neke posebne pripreme za taj posao ili moze odma da se pocne?? Question :lolj: :lolj: :lolj:
Koliko znam nije isao ni na kakvu pripremu vec mu donesu hrpu delova i on to treba da upaakuje ili sklopi zavisi od narudzbe,....ako oces videcu da ti se raspitam mada ne garantujem ti nista jer se duze vremena nisam cuo s njim,al zna ga moja seka po tetki tako da bi ona trebalo malo vise da (sa)zna,...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajde moze, bash da vidim i to coodo Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
Ajde moze, bash da vidim i to coodo Laughing Laughing
ajd videcu da ga navatam ja ili da kazem seki da to uradi pa ti javljam ,mada ne ocekuj pre novaka da cu tijavim jer imam guzvu na faxu a NG je skoro Rolling Eyes ...OK?Al javljam ti cim nesto saznam,...

blue037
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:33 pm    Naslov poruke: ... Na vrh strane Na dno strane

kao sto su svi vec rekli.......cisto sumnjam da moze tako nesto........eventualno da radis na kompjuteru nesto........sta znam Rolling Eyes

sergioT
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Mar 2005

uruguay.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moje dobar prijatelj 95% vremena "na poslu" provodi kod kuce - administrira sajtove i baze podataka. ne napreze se previse - dobra zarada... eto primera.

foryou10
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 63

Datum registracije: 13 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 11:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čista prevara.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Rad kod kuce Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon