:: |
Autor |
Poruka |
bdrobjnak Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 95
|
|
Sta mislite o silnim oglasima rad kod kuce,sklapanje igracaka i tome slicno.Mislim da je prevara.Ako neko zna neki posao koji moze da se obavlja kod kuce a da nije prevara neka javi
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Naravno da je prevara! Najjače mi je kad pročitam: Traži se osoba za pakiranje kuverti, zarada i do 1000 kuna tjedno he he
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
bogami 1 moj drug je kod kuce sklapao tj pakovao igracke za kinder jaja i imao je dobru zaradu,naravno zarada je bila srazmerna kolicini kinder jaja koja je stigao da upakuje nekad vise nekad manje,....
al ja inace licno nemam iskustvo s radom kod kuce,...
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Nisam cula nista dobro na tu temu....Raditi kod kuce za sebe je sigurno super,ali ovakve gluposti nikako...
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Nikad šula, tako da ne znam šta da kažem.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | bogami 1 moj drug je kod kuce sklapao tj pakovao igracke za kinder jaja i imao je dobru zaradu,naravno zarada je bila srazmerna kolicini kinder jaja koja je stigao da upakuje nekad vise nekad manje,....
al ja inace licno nemam iskustvo s radom kod kuce,... |
:lolj: :lolj: :lolj: Ocoo i ja to da radim ...jel trebajoo neke posebne pripreme za taj posao ili moze odma da se pocne?? :lolj: :lolj: :lolj: | Koliko znam nije isao ni na kakvu pripremu vec mu donesu hrpu delova i on to treba da upaakuje ili sklopi zavisi od narudzbe,....ako oces videcu da ti se raspitam mada ne garantujem ti nista jer se duze vremena nisam cuo s njim,al zna ga moja seka po tetki tako da bi ona trebalo malo vise da (sa)zna,...
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Ajde moze, bash da vidim i to coodo | ajd videcu da ga navatam ja ili da kazem seki da to uradi pa ti javljam ,mada ne ocekuj pre novaka da cu tijavim jer imam guzvu na faxu a NG je skoro ...OK?Al javljam ti cim nesto saznam,...
|
|
|
blue037 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 182
|
|
kao sto su svi vec rekli.......cisto sumnjam da moze tako nesto........eventualno da radis na kompjuteru nesto........sta znam
|
|
|
|
|
|
sergioT Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 88
|
|
moje dobar prijatelj 95% vremena "na poslu" provodi kod kuce - administrira sajtove i baze podataka. ne napreze se previse - dobra zarada... eto primera.
|
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Čista prevara.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|